Zipato senzor Trio, Z-Wave

Znamka: Zipato Naša številka: 1179589

Zipato senzor Trio, Z-Wave

Multisenzor Trio proizvajalca Zipato je vsestranski senzor, ki meri temperaturo in osvetljenost, ter nadzira premikanje vrat in oken v vašem domu. Celoten opis

46.5

46,50 € vključno z DDV Redna cena: 53,95 €, Prihranite 7,45 € (13 %)

Naša številka: 1179589

Predstavitev

Opis artikla

Multisenzor Trio proizvajalca Zipato vas bo navdušil s svojo vsestranskostjo, saj vključuje več funkcij. Senzor lahko namreč prepoznava osvetljenost prostora in njegovo temperaturo. Poleg tega pa senzor omogoča tudi nadziranje premikanja vrat in oken ter vas na ta način opozori, ali so vrata in okna odprta. Senzor je sestavljen iz dveh delov; enega namestite na vrata ali okno, drugega pa na okvir. Ko se dela ločita, se senzor sproži in opozori, da so se vrata oziroma okno odprla. Senzor opozorilo pošlje v Z-Wave omrežje.

Z-Wave omrežje temelji na brezžični komunikacijski tehnologiji, ki omogoča nadzorovanje in upravljanje naprav, ki so povezane v omrežje na daljavo. Sistema pa ne podpirajo le produkti proizvajalca Zipato, ampak je v omrežje mogoče povezati tudi ostale, ki podpirajo omrežje Z-Wave. Tako lahko preko tega omrežja nadzorujete nešteto različnih aktivnosti v vašem domu ali drugje (npr. osvetljavo, vodo, plin, gospodinjske aparate, …).

Senzor vključuje LED indikator, poleg tega se ponaša z izjemno nizko porabo energije, prav tako pa vas senzor opozori, ko je stanje baterije nizko. Senzor ima tudi zaščito pred namernim poškodovanjem, in v takem primeru deluje dalje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Protokol: Z-Wave Plus
  • Napajanje: litijeva baterija, 1500 mAh
  • Domet: do 31 metrov
  • Barva: bela

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta naprave Senzor
Vrsta protokola Z-Wave
Vrsta senzorja Za okna in vrata