Zipato enojno stikalo, Z-Wave

Znamka: Zipato Naša številka: 1182174

Zipato enojno stikalo, Z-Wave

Enojno stikalo proizvajalca Zipato za nadzor nad stenskimi stikali ali vtičnic s krmilniki za avtomatizacijo doma Zipato. Celoten opis

45.6

64,95 € Vključno z DDV
45,60 €
-29%

Naša številka: 1182174

Predstavitev

Opis artikla

Enojno stikalo proizvajalca Zipato je namenjeno nadzoru stenskega stikala ali vtičnice s krmilniki Zipato preko gumbov, ki so vgrajeni na modulu ali preko daljinca, ki podpira Z-Wave omrežje.

Z-Wave omrežje temelji na brezžični komunikacijski tehnologiji, ki omogoča nadzorovanje in upravljanje naprav, ki so povezane v omrežje na daljavo. Sistema pa ne podpirajo le produkti proizvajalca Zipato, ampak je v omrežje mogoče povezati tudi ostale, ki podpirajo omrežje Z-Wave. Tako lahko preko tega omrežja nadzorujete nešteto različnih aktivnosti v vašem domu ali drugje (npr. osvetljavo, vodo, plin, gospodinjske aparate, …).

western-digital

Z-Wave modul je majhne zasnove, zato ga lahko enostavno namestite v električno škatlico za stikalom oziroma vtičnico, ter žice med stikalom ali vtičnico in dvema priključenima obremenitvama.

Delovanje: Ko enkrat modul namestite, stensko stikalo več ne opravlja nadziranja priključene naprave, ampak nato obe stikalo deluje kot vhod za modul, ki vsebuje notranji rele za nadziranje naprave, ki je priključena. Preko stenskega stikala ali daljinskega upravljalnika Z-Wave, rele pošlje ukaze naprej.

Stikalo se ponaša z izjemno nizko porabo energije, prav tako pa vas opozori, ko je stanje baterije nizko. Stikalo ima tudi zaščito pred preobremenitvijo. Če želite firmware nadgraditi, lahko to storite kar preko omrežja.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Protokol: Z-Wave Plus
  • Temperatura delovanja: 0–40°C
  • Domet: najmanj 40 metrov znotraj
  • Dimenzije: 46 × 15× 39 mm
  • Maksimalna obremenitev: 1 × 1500W

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta protokola Z-Wave