FIBARO pametna tipka The Button, FGPB-101 2 EU, črna

Znamka: FIBARO Naša številka: 1063777

FIBARO pametna tipka The Button, FGPB-101 2 EU, črna

Pametna tipka The Button bo v vašem domu naredila pravo revolucijo – z enim samim klikom ugašajte luči, radio, prižgite klimo, pokličite taksi ali pa jo uporabite za nujne primere – možnosti je neskončno, prav vse pa vam bodo olajšale in polepšale življenje. Celoten opis

47.8

49,99 €
47,80 €

Naša številka: 1063777

Predstavitev

Opis artikla

Pametna tipka – najpametnejša izbira

Pametna tipka The Button blagovne znamke Fibaro je vsestranska oprema za vsak dom, zaradi njene funkcionalnosti pa jo lahko uporabljate tudi v službi ali svojem podjetju. Tipko lahko uporabite tudi kot klic na pomoč v nujnih primerih, npr. pri skrbi za starejše ali bolne osebe. Lahko jo nastavite tudi tako, da ko oseba pritisne nanjo, dobite SMS-sporočilo z obvestilom.

Izdelana je iz visoko kakovostnih materialov, standardi izdelave pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka in brezhibno delovanje. Pametna tipka se napaja z baterijo, zaradi česar ne potrebuje prav nobenih kablov ali žic – zato jo lahko brez težav in enostavno vedno znova premikate in pritrjujete, kjer želite.

The Button sinhronizirate s sistemom Fibaro kar preko pametnega telefona, kar je skoraj tako enostavno, kot pritisk na tipko.

Privlačno oblikovanje

Tipka The Button je na voljo v klasični črni barvi, tako da se bo zlahka zlila z okolico. Zaradi privlačnega oblikovanja jo lahko nameščate na vidno ali skrito mesto. Površina je dovolj velika tudi za to, da jo lahko sami poslikate ali polepite po želji.

Je priročne velikosti: premer gumba je 46 mm, višina pa 30 mm – ravno prav za tapkanje z dlanjo.

Izjemna funkcionalnost

Najbolj navdušujoča lastnost je, da si pametna tipka lahko zapomni do 6 različnih ukazov – te lahko nastavite po želji: na primer, en klik prižge luč, dva zaporedna klika aktivirata radio, podaljšan pritisk pa zažene popoldansko sceno (scena je sinhronizirano vklapljanje oziroma izklapljanje več različnih naprav, ki ustvarijo razpoloženje, kot ste si ga zamislili).

Kot da vse to še ne bi bilo dovolj, lahko tipko nastavite tudi tako, da s pritiskom pokličete taksi ali naročite dostavo. Vaše življenje še nikoli ni bilo tako enostavno!

Tehnične podrobnosti:

  • Barva: črna
  • Tip: pametna tipka
  • Število ukazov: do 6
  • Primerno za: vse prostore (dom, služba itd.)
  • Napajanje: baterija
  • Premer: 46 mm
  • Višina: 30 mm

Garancija: 1 leto

Video predstavitev


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta protokola Z-Wave