FIBARO FIBARO temnilnik 2

FIBARO FIBARO temnilnik 2

Številka: 100037970028
Partnerska prodaja Odlična cena
FIBARO temnilnik 2 (FGD-212) / FIBARO Dimmer 2 je pametni modul za svetila, ki omogoča upravljanje svetil v vašem domu od kjerkoli in kadarkoli. Celoten opis
60 €
56,26 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

10.5. - 11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100037970028

Predstavitev

FIBARO temnilnik 2 (FGD-212) / FIBARO Dimmer 2 je pametni modul za svetila, ki omogoča upravljanje svetil v vašem domu od kjerkoli in kadarkoli. Z vgrajenim modulom za svetila, lahko uporabljate funkcijo temnenja z uporabo obstoječih stikal ali preko pametnih naprav. Lahko pa prilagajanje svetlobe prepustite pametnemu domu, ki bo vedno poskrbel, da bo prostor dovolj osvetljen. Modul za svetila v pametnem domu uporabimo tudi kot nadgradnjo alarma, saj skrbi za videz „žive“ hiše, ko ste zdoma. S tem je vaš dom manj zanimiv za morebitne vlomilce.

Uporaba modula za svetila podaljša življenjsko dobo žarnic in zmanjša porabo električne energije. Popolnoma je združljiv z Z-Wave plus napravami, namestitev pa je možna tako v dvo- kot tri-žilne kabelske sisteme. Modul smodejno prepozna različne svetlobne vire in se jim ob namestitvi prilagodi (kalibrira). Številni varnostni mehanizmi varujejo modul pred pregrevanjem, preobremenitvijo ali padcem napetosti.

Tehnični opis:

Brezžična tehnologija Z-Wave
Napetost: 220 – 240V 50Hz
Poraba energije: < 1,3W
Domet: do 50m (v stavbi) in 30m (zunaj)

Primeri uporabe temnilnika

Zatemnitev svetlobe za 15–20% je sicer za oči neopazna, a pomaga znižati stroške za električno energijo.
Prižiganje luči sredi noči je lahko precej moteče, brez osvetlitve pa je pot lahko nevarna. S pomočjo temnilnika se luči prižigajo zatemnjene, a še vedno dovolj, za osvetlitev stopnišča.
Vgrajen modul za svetila obstoječa stikala spremeni v aktivatorje različnih scen (nežna nočna osvetlitev, disko večer, večerja ob svečkah,…).

Video predstavitev izdelka Navodila za uporabo