FIBARO FIBARO mačje oko

FIBARO FIBARO mačje oko

Številka: 100037970027
Partnerska prodaja Odlična cena
FIBARO senzor gibanja – mačje oko (FGMS-001) / FIBARO Motion Sensor je majhen in moderno oblikovan senzor, ki poleg zaznavanja gibanja v svoji okolici, meri tudi temperaturo, intenzivnost svetlobe in vibracij. Celoten opis
58,43 €
54,34 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

22.4. - 23.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100037970027

Predstavitev

FIBARO senzor gibanja – mačje oko (FGMS-001) / FIBARO Motion Sensor je majhen in moderno oblikovan senzor, ki poleg zaznavanja gibanja v svoji okolici, meri tudi temperaturo, intenzivnost svetlobe in vibracij. Večbarvna LED lučka opozarja na zaznavanje gibanja s spreminjanjem barve, z barvo pa podaja tudi informacijo o trenutni temperaturi v prostoru.

Pomembne funkcionalnosti:

senzor gibanja
senzor svetilnosti – luxov
zaznavanje potresa
senzor temperature
možnost sodelovanja z drugimi napravami

Tehnični opis:

Brezžična tehnologija Z-Wave
Senzor 4v1: gibanje, temperatura, pospeški, moč osvetlitve
PIR: zaznavanje 7 mm, priporočena višina namestitve 2,4 m
Temperaturno območje: 0 do 40°C (±0.5°C)
Moč osvetlitve: 0 – 32,000 Lux
Alarm pred nedovoljenimi posegi
Tipka: „Wake-up“, vklop in izklop
Deluje v suhih in zaprtih prostorih
Napajanje: baterija 1× CR123A (3.6V) v paketu
Dimenzija: 44 mm (premer)

Primeri uporabe senzorja za gibanje:

Kako pogosto se vam pripeti, da pozabite ugasniti luči? Senzor za gibanje z integriranim sistemom za nadzor osvetlitve je preprost način za varčevanje z energijo. Luči se samodejno prižigajo ter ugašajo glede na prisotnost v prostoru.
Otroci lahko med igro nehote poškodujejo vaše dragocenosti. Kako torej zaščiti vaše dragocenosti in pomembne dokumente? Senzor za gibanje je naprava, ki varuje vaše imetje. Ko senzor zazna gibanje v prostoru vas o tem obvesti na telefon ali tablico, da lahko ustrezno ukrepate.
Ali vaši otroci neradi zaspijo v temni sobi? Zahvaljujoč senzorju za gibanje vam ne bo potrebno vstati in ugasniti luč v otroški sobi. Senzor bo samodejno ugasnil luči, ko bo zaznal, da je vaš otrok mirno zaspal.
Ali ste zaskrbljeni, da se vaš otrok ponoči prebuja ter tava po hiši? Senzor za gibanje bo zaznal gibanje v prostorih in vas o tem obvestil.
Senzor za gibanje bo vključil razsvetljavo v prostoru, ko bo zaznal gibanje. Vendar samo v primeru, da ni zadostne svetlobe. Senzor ima vgrajeno tipalo za svetlobo in tako loči med dnevom in nočjo. Luči se tako vklopijo v primeru oblačnega vremena ali noči.

[video_lightbox_youtube video_id=„R_I2p1Tq2QU“ width=„640“ height=„480“ anchor=„Video predstavitev izdelka“] Navodila za uporabo