FIBARO FIBARO HomeKit mačje oko

Znamka: FIBARO Naša številka: 100037970036

Partnerska prodajaOdlična cenaNovo

FIBARO FIBARO HomeKit mačje oko

FIBARO HomeKit senzor gibanja – mačje oko (FGBHMS-001) / FIBARO HomeKit Motion Sensor je majhen in moderno oblikovan senzor, ki poleg zaznavanja gibanja v svoji okolici, meri tudi temperaturo, intenzivnost svetlobe in vibracij. Celoten opis

63.75

68,55 € Vključno z DDV
63,75 €

Naša številka: 100037970036

Predstavitev

Opis artikla

FIBARO HomeKit senzor gibanja – mačje oko (FGBHMS-001) / FIBARO HomeKit Motion Sensor je majhen in moderno oblikovan senzor, ki poleg zaznavanja gibanja v svoji okolici, meri tudi temperaturo, intenzivnost svetlobe in vibracij. Večbarvna LED lučka opozarja na zaznavanje gibanja s spreminjanjem barve, z barvo pa podaja tudi informacijo o trenutni temperaturi v prostoru.   Pomembne funkcionalnosti:

senzor gibanja,
senzor svetilnosti – luxov
zaznavanje potresa,
senzor sobne temperature,
možnost sodelovanja z drugimi napravami.

  Mačje oko je senzor gibanja nove generacije. Novost je novejša programska oprema, ki senzorju omogoča daljše delovanje baterije, podaljšano zaznavanje senzorjev in še več.   Tehnični opis:

Senzor 4v1: gibanje, temperatura, pospeški, moč osvetlitve
PIR: zaznavanje 7 mm, priporočena višina namestitve 2,4 m
Temperaturno območje: 0 do 40°C (±0.5°C)
Moč osvetlitve: 0 – 32,000 Lux
Alarm pred nedovoljenimi posegi
Tipka: „Wake-up“, vklop in izklop
Deluje v suhih in zaprtih prostorih
Napajanje: baterija 1× CR123A (3.6V) v paketu
Dimenzija: 44 mm (premer)
Brezžični protokol: Bluetooth (HomeKit kompatibilno)

  Primeri uporabe senzorja za gibanje:

Kako pogosto se vam pripeti, da pozabite ugasniti luči? Senzor za gibanje z integriranim sistemom za nadzor osvetlitve je preprost način za varčevanje z energijo. Luči se samodejno prižigajo ter ugašajo glede na prisotnost v prostoru.
Otroci lahko med igro nehote poškodujejo vaše dragocenosti. Kako torej zaščiti vaše dragocenosti in pomembne dokumente? Senzor za gibanje je naprava, ki varuje vaše imetje. Ko senzor zazna gibanje v prostoru vas o tem obvesti na telefon ali tablico, da lahko ustrezno ukrepate.
Ali vaši otroci neradi zaspijo v temni sobi? Zahvaljujoč senzorju za gibanje vam ne bo potrebno vstati in ugasniti luč v otroški sobi. Senzor bo samodejno ugasnil luči, ko bo zaznal, da je vaš otrok mirno zaspal.
Ali ste zaskrbljeni, da se vaš otrok ponoči prebuja ter tava po hiši? Senzor za gibanje bo zaznal gibanje v prostorih in vas o tem obvestil.
Senzor za gibanje bo vključil razsvetljavo v prostoru, ko bo zaznal gibanje. Vendar samo v primeru, da ni zadostne svetlobe. Senzor ima vgrajeno tipalo za svetlobo in tako loči med dnevom in nočjo. Luči se tako vklopijo v primeru oblačnega vremena ali noči.

 

[video_lightbox_youtube video_id=„R_I2p1Tq2QU“ width=„640“ height=„480“ anchor=„Video predstavitev izdelka“] Navodila za uporabo Brezplačna FIBARO HomeKit aplikacija


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%