Aeotec AEOTEC WallMote, stenski krmilnik s 4 tipkami

Znamka: Aeotec Naša številka: 100037970007

Partnerska prodajaOdlična cena

Aeotec AEOTEC WallMote, stenski krmilnik s 4 tipkami

AEOTEC WallMote Quad, stenski krmilnik s 4 tipkami / Aeotec WallMote Quad je odličen pripomoček za upravljanje pametnega doma. Če želite prižgati luč, spustiti vsa senčila v pritličju, vklopiti alarm ali vklopiti katerokoli izmed scen, je multifunkcijsko, mobilno stikalo idealen pripomoček. Celoten opis

76.92

76,92 € Vključno z DDV

Naša številka: 100037970007

Predstavitev

Opis artikla

AEOTEC WallMote Quad, stenski krmilnik s 4 tipkami / Aeotec WallMote Quad je odličen pripomoček za upravljanje pametnega doma. Če želite prižgati luč, spustiti vsa senčila v pritličju, vklopiti alarm ali vklopiti katerokoli izmed scen, je multifunkcijsko, mobilno stikalo idealen pripomoček, če ne želite iskati pametnega telefona.

Multifunkcijsko stikalo lahko namestite na steno, lahko pa se uporablja tudi kot prenosni daljinec. WallMote ima štiri tipke, s katerima upravljajo različne naprave, ali prožimo prednastavljene scene.

Krmilnik WallMote sproži fukcijo s pomočjo enega pritiska in je tako še posebej uporaben za tiste člane družine, ki ne uporabljajo pametnega telefona. Naprave lahko upravljate tudi z drsenjem prsta po površini, ki je odzivna na dotik („touch“). Slednje omogoča npr. upravljanje moči svetlobe na svetilih (temnilnik). Naprava ima vgrajeno baterijo, ki se enostavno polni preko Mikro-USB.

Tehnični podatki:

Brezžično upravljanje s štirimi tipkami
Funkcija drsnika („touch“)
Integrirane barvne LED luči
Vgrajena polnilna baterija, polnjenje preko Micro-USB
Brezžična tehnologija Z-Wave plus
Dimenzije: 76×76×11 mm

 Pomembne funkcionalnost:

Upravljanje sklopa svetil ali senčil
Funkcija temnilnika
Upravljanje enega senčila ali svetila
Upravljanje ventilatorja
Aktiviranje različnih scen

Navodila za uporabo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%