Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Philips palični mešalnik HR1643/00

Philips palični mešalnik HR1643/00

Številka: 690027
Philipsov palični mešalnik HR1643/00 s 700 W delovne moči, zagotavlja popoln nadzor pri pripravi različnih jedi, tudi svežih sestavin. Opremljen je s SpeedTouch gumbom za turbo funkcijo. Priložen ima kompakten sekljalnik, 600 ml merilni vrč in nastavek za stepanje. Celoten opis
38,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 690027

Predstavitev

Philips palični mešalnik HR1643/00 je visoko zmogljiv ročni mešalnik, opremljen z zmogljivim in zanesljivim motorjem, ki deluje s 700 W moči. Zaradi tega zagotavlja dober nadzor ter popolno obdelavo hrane. Zahvaljujoč visoki zmogljivosti, boste z njim lahko mešali skoraj vse sestavine, omogočal pa bo tudi poganjanje različnih nastavkov.

Za varno, preprosto in udobno uporabo bo poskrbel mehek in ergonomsko oblikovan ročaj, ki zagotavlja trden oprijem, vam pa dober nadzor.

Ponaša se s ProMix tehnologijo, ki je zasnovana v trikotni obliki in ustvarja optimalen pretok. Ta lastnost zagotavlja enakomernejše in hitrejše mešanje ter omogoča najvišjo zmogljivost pri pripravi tekoče hrane.

Glava mešalnika je zasnovana s posebno zaščito proti škropljenju, ki med mešanjem preprečuje škropljenje in ohranja vašo delovno površino čisto.
Opremljen je z intuitivnim gumbom SpeedTouch, ki ponuja spremenljive nastavitve hitrosti in turbo funkcijo v enem. To pomeni, da z mešanjem lahko začnete počasi in enakomerno povečujete hitrost, vse dokler ne dosežete želene hitrosti in gostoto jedi.
Pohvali se s posebno zasnovanim mešalnim nožem iz nerjavečega jekla. Njegova edinstvena oblika, ki se prilega trikotni mešalni palici, zagotavlja vrhunske rezultate mešanja. Zahvaljujoč uporabljenemu materialu, nož ne bo rjavel.
Priložen veliki sekljalnik, s prostornino 1000 ml, omogoča povsem enostavno uporabo in zagotavlja hitro sekljanje sestavin. Zelišča, oreščki, sir, čebula ali celo čokolada, bodo sesekljani v le nekaj trenutkih.
Izjemno priročen nastavek za stepanje mešalniku zagotavlja vsestranskost, vam pa omogoča učinkovito stepanje smetane, majoneze, mase za palačinke in podobnega.
Mešalniku HR1643/00 je priložen tudi 600 ml merilni vrč v katerem boste lahko umešavali, mešali in stepali. Opremljen je s priročnim ustnikom in merilom.

Za hitro in preprosto menjavo nastavkov pa bo poskrbel gumb za sprostitev.

Priloženo:

  • Velik sekljalnik
  • 600 ml merilni vrč
  • Nastavek za stepanje

Tehnične podrobnosti:

  • Napajanje: 700 W
  • Napetost: 220–240 V
  • Frekvenca: 50/60 Hz
  • Nastavitev hitrosti: spremenljiva
  • Dolžina kabla: 1,2 m
  • Material: ABS in SAN material, TPE (guma), plastika, kovina, nerjaveče jeklo
  • Barva: bela

Garancija: 2 leti

Uradna stran izdelka