DOG trace plot d-fence elektronska nevidna ograja za pse 101

Ocena: 4,8 24 ocen Znamka: DOG trace Naša številka: 449182

DOG trace plot d-fence elektronska nevidna ograja za pse 101

Elektronska nevidna ograja DOGtrace d-fence je sestavljena iz generatorja za oddajane, žične antene in ovratnika, pomagala vam bo pri vzgajanju psa, da ne zahaja na prepovedana območja, ne da bi pri tem izgubil svobodo gibanja. Dobavljivo v kompletu z 100 m antenine žice Celoten opis

199
4.8 24

199 € Vključno z DDV
Zadnji kos!

Naša številka: 449182

Predstavitev

Opis artikla

Elektronska nevidna ograja d-fence je sodoben, zelo učinkovit sistem, ki vam omogoča, da hitro in enostavno določite meje prostora, v katerem se lahko vaš pes prosto giblje. Ta sistem ponuja idealno rešitev, če vaš pes ne spoštuje obstoječe ograje in nenehno pobegne iz vaše nepremičnine, ali če morate zaprti območja v vašem posestvu in ne želite, da bi vaš pes dostopal do njih, kot so peskovnik, vrtni bazen, gredice ipd.
Celotno napravo lahko zelo enostavno namestite tudi na mestih, kjer ni mogoče uporabiti običajne ograje.

Zahvaljujoč elektronski nevidni ograji, se bo vaš pes hitro naučil spoštovati meje določenega območja in se bo prosto gibal samo na mestih, kjer ni nevarnosti.

Elektronska nevidna ograja d-fence je sestavljena iz oddajnega generatorja, sprejemnika in antene; Generator prenosa generira signal na antensko žico, s katerim določite izbrano območje z opozorilnim in korekcijskim območjem. Sprejemnik, ki je pritrjen na pasjo ovratnico, zazna signal, ki se širi od nameščene žice antene, če pes prestopi prvi (opozorilni) pas, bo sprejemnik oddajal občasni zvočni signal. Če se pes ne odzove na zvočno opozorilo in prečka mejo drugega (korekcijskega) pasu, sprejemnik hkrati oddaja zvočni signal in korekcijski impulz. Intenzivnost korekcijskega impulza ter širino korekcijskega in opozorilnega območja se lahko enostavno prilagodi. Število psov s sprejemnikom, pritrjenim na ovratnik, ni omejeno. Ovratnica je kompaktna in vodoodporna, zaradi svoje lahke in ergonomske oblike pa se lahko uporablja za vse pasme psov.

Generatorski in ovratni elektronski sistemi uporabljajo sodobno tehnologijo, ki temelji na mikroprocesorjih z enim čipom. Naprava je primerna za vse vrste terena, zlahka jo je mogoče namestiti s skupnimi orodji. Za delovanje nevidnega ograjnega sistema mora biti žica priključena na oddajnik, da nastane zvezna žična zanka (preprečite poškodbe). Razširite žico okoli svojega premoženja od oddajnika. Žico lahko položite na tla, plitvo zakopano (največ 10 cm globoko) ali pritrdite na obstoječo ograjo ali steno (največ 30 cm nad tlemi). Standardna žica antene je 100 m. Če potrebujete več kot 100 m, lahko kupite dodatno embalažo in nato z žično povezavo priključite žico (priključki z zarezami so vključeni v osnovni paket). Če želite, da pes lahko prosto hodi okoli določenega mesta na vašem posestvu, morate napeljati žico okoli dohodnega, zvijte žice okoli nje, zvijanje vodnikov okoli njih povzroči, da se valovi oddajajo, pes pa se lahko prosto giblje okoli njega. Napetost antene ne presega 12 V, tako da v primeru prekinitve žice ni nevarnosti. Za boljšo orientacijo je mogoče označiti označeno območje tarče.

Prednosti nevidne ograje d-fence:

 • Zelo enostavna in hitra namestitev (ograja lahko deluje v 1 uri)
 • Poceni in zelo variabilna varianta ograje parcele – v primeru potrebe lahko spremenite ograjo v skladu s trenutnimi zahtevami (meje bazena, gredice, skalni vrhovi, vhodna vrata hiše itd.)
 • ograja je „nevidna“, kar pomeni, da ne moti pogleda na okolico, niti ne moti vašega vrta estetsko, lahko se ga dopolni z obstoječo ograjo, ki jo pes še vedno premaga (preskakuje, zajema …)
 • Na določenem območju lahko obdržite toliko psov, kot želite

Generator prenosa:

 • 1. pas (opozorilo): neprekinjeno nastavljivo od 0,4 do 5 metrov
 • 2. pas (korekcija): brezstopenjska nastavitev med 0,3 in 1,5 metra
 • žica: nizka impedanca bakra izolirana 1 do 2,5 mm2, največ 1200 metrov
 • napajanje: adapter 230 V / 50 Hz, 15 V / 100 mA
 • omejeno območje: 9 ha
 • dimenzije 152 × 119 × 42 (D x Š x V)

Ovratnica:

 • Dimenzije: 30 × 42 × 64 mm
 • teža: 60 g (brez baterije in elektrod)
 • Napajanje: CR2 3V litijeva baterija
 • Življenjska doba baterije: 6 mesecev v pripravljenosti
 • Nastavljiv obseg vratu: 20 do 70 cm
 • Vodoodporna, zanesljiva v katerem koli načinu
 • Intenzivnost korekcijskega impulza se lahko nastavi na ovratnici na osmih ravneh
 • Funkcija ISIT omogoča zaznavanje pojavnosti in intenzivnosti motečih signalov, kjer nameravate vgraditi antensko žico, da bi vnaprej preprečili morebitne težave z d-ograjo.

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta okvirja Najlon
Vrsta ovratnice Elektronski
Barva črna
Velikost univerzalna
Velikost pasme Vse
Smart ne