Nillkin Super Frosted ovitek za Xiaomi Redmi Note 5 2438673, siv
9,72 € 6,21 €

Nillkin Super Frosted Shield ovitek – kakovostne izdelave,zaščiti vašo napravo pred udarci, kjerkoli ste. Popolna zaščita ter ojačani robovi za preprečitev škode na vašem telefon v primeru, če vam pade na tla. – Izdelano iz plastike.

Nillkin Sparkle S-View Gold ovitek z okenčkom za Sony Opomba 5 2438671, zlat
13,63 € 8,30 €

S-View sprednje prosojno okence vam omogoča, da preverite informacije, kot so datum, čas, telefonsko številko klicočega, neodgovorjene klice, pregledate SMS sporočila, stanje baterije ali druge predstavnike, hkrati pa tudi, da lažje dostopate do glasbe brez, da bi morali odpirati pokrov.

Nillkin Sparkle S-View Gold ovitek z okenčkom za Sony Opomba 5 2438666, zlat
13,63 € 10,20 €

S-View sprednje prosojno okence vam omogoča, da preverite informacije, kot so datum, čas, telefonsko številko klicočega, neodgovorjene klice, pregledate SMS sporočila, stanje baterije ali druge predstavnike, hkrati pa tudi, da lažje dostopate do glasbe brez, da bi morali odpirati pokrov telefona. Ta pokrov je bil zasnovan posebej za pametni telefon Xiaomi Redmi Note 5. Hrbtni del je zasnovan za namestitev standardne baterije telefona, zato ga boste lahko uporabljali dlje časa.