Garmin Torbica Nüvi 5", mehka
12,72 € 11,99 €

Torbica za navigacijo Garmin Nüvi 5" je primerna za prenosni navigacijski sistem Garmin Nüvi 2595LT.

Mobile Outfitters Mikrofiber Krpica MO
4,50 €

Krpica iz mikrofibre proizvajalca Mobile Outfitters. Primerna za čiščenje vseh mobilnih naprav, pametnih ur, očal in drugih elektronskih naprav.

Mobile Outfitters Pruvia Copper Spray - 3 Dnevna zaščita vašega telefona
14,49 €

Pruvia Copper Spray je edini izdelek na Svetu za zaščito pred bakterijami, plesnijo in glivami z dodano močjo Srebrovih in Bakrovih Nanodelcev. Pruvia Copper Spray ščiti in razkužuje površino do 3 dni in je primeren za uporabo na vseh trdih površinah kot so mobilni telefoni, ključi, računalniki.

TravelBlue oblazinjena torbica za telefon, črna
14,07 €

Zadnji kos!

ODREZANE CENE – 20 % popusta na izbrane artikle znamke TravelBlue s promo kodo MDW7SI62 (velja od 13. 7. do 19. 7. 2020 oz. do odprodaje zalog)!
Priročna torbica za telefon, ki jo lahko nosite na pasu.
ovitek AIR AROUND za Nokia 2, prozoren
8,99 € 7,10 €

Zadnji kos!

Silikonski ovitek AIR AROUND za Nokia 2 omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.

Fixed silikonski ovitek FIXED FIXTCC-330 za telefon Xiaomi Mi A2 Lite, prozoren
6,56 € 2,22 €

Silikonski ovitek Fixed je preprosta, a učinkovita zaščita za vaš pametni telefon. Izdelan je iz TPU materiala, ki ščiti strani in zadnjo stran naprave pred praskami, prahom in morebitnimi nesrečami. Popolnoma pregledna in prilagodljiva zasnova poudari obliko vašega mobilnega telefona. Ovitek je prilagodljiv, nudi neoviran dostop do priključkov za polnjenje in za slušalke. Robovi ohišja rahlo prekrivajo zaslon, da ga zaščitijo pred praskami. Za še večjo zaščito je priporočljiva uporaba dodatne zaščitne folije za zaslon.

Fixed tanek silikonski ovitek Skin za Xiaomi Mi A2, 0,6 mm FIXTCS-320-38%
9,67 € 5,99 €

Odprodaja

Ultra-tanek Gel Case kože OSNOVNA predstavlja preprosto, a učinkovito zaščito za vaš pametni telefon. Izdelan je iz TPU materiala, ki ščiti strani in zadnjo stran naprave pred praskami, prahom in morebitnimi nesrečami. Zaradi svoje minimalne debeline 0,6 mm skoraj ne povečuje dimenzije telefona in ne prikrije njegovega dizajna. Ovitek je prilagodljiv, nudi neoviran dostop do kontrolnih tipk, priključkov in fotoaparata. Za maksimalno zaščito je priporočljiva uporaba dodatne zaščitne folije za zaslon.

Nillkin ovitek Synthetic Fiber za OnePlus 7, Carbon Black 2447020, carbon/črn
15,99 €

Odlična cena

Vitek in lahek zaščitni ovitek na zadnji del na telefonu OnePlus 7. Sintetično vlakno Nillkin ima edinstveno prevleko iz ogljikovih vlaken, ki se upira udarcem, padcem in praskam ter je odporen na prstne odtise. Natančno dodelan ovitek telefona in vas bo navdušil z modernim, futurističnim dizajnom.

Nillkin Super Frosted ovitek za Huawei P20 Pro 2438690, siv
9,72 € 9,13 €

Nillkin Super Frosted Shield ovitek – kakovostne izdelave,zaščiti vašo napravo pred udarci, kjerkoli ste. Popolna zaščita ter ojačani robovi za preprečitev škode na vašem telefon v primeru, če vam pade na tla. – Izdelano iz plastike.

športna torbica za na roko Armband Case
12,99 € 10,15 €

Športna torbica za telefon, ki se pripne na vašo roko, da lahko neovirano športate. Vanjo lahko pospravite telefone z diagonalo od 12,7 cm do 15, 24 cm (od 5 do 6 '').

Wiko ovitek za Lenny 4, prozoren
9,99 € 6,10 €

Silikonski ovitek za telefon WIKO Lenny 4 omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi.

SBS torbica za na kolo
32,49 €

SBS torbica za uporabo na kolesu je primerna za pametne telefone do velikosti 14,0 cm (5.5").

Dolce Vita Torbica DV 02.164
12,62 € 8,11 €

Kakovostna univerzalna torbica-mošnjiček s katero se boste povsod počutili dobro. Odlična zaščita za vaš GSM telefon ali mp3 predvajalnik. Kakovost Dolce Vita.

3Sixt športna torbica za telefone do 5.5
30,30 €

S športno torbo za pametne telefone do 5.5 3Sixt se boste osredotočali na vadbo in ne na vaše mobilne naprave, saj bo za njihovo varnost poskrbela ona.