EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XS, rjav
25,23 € 22,77 €

Zadnji kos!

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XS je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v rjavi barvi.

BASEUS Simplicity Series zaščitni ovitek za iPhone X/XS, prozoren, ARAPIPH58-A02-20%
7,10 € 5,66 €

Baseus Simplicity Series ARAPIPH58-A02 je priročen zaščitni ovitek prilagojen vašemu mobilnemu telefonu Apple iPhone X/XS,. Ohišje je izdelano iz trpežnega TPU, ki ga odlikuje visoka prožnost. To zagotavlja vašemu telefonu zaščito pred poškodbami, udarci in praskami. Tanka prozorna zasnova ne poveča velikosti naprave in ne moti njene oblike. Vsi potrebni izrezi so samoumevni.

EPICO ovitek Flip Case with Magnetic Closure za iPhone XS Max, črn
25,23 € 22,90 €

Eleganten ovitek, ki bo zaščitil vaš telefon pred praskami in padci z vseh strani. Epico Flip Case za Apple iPhone XS Max je izdelan iz usnja in odpornega TPU ter je opremljen z močnim magnetom za zapiranje. Ne moti gumbov za upravljanje ali odprtin za priključke. Navdušil vas bo z razkošnim dizajnom v črni barvi.