BASEUS Safety Airbags Series zaščitni ovitek z gelom za iPhone XR, ARAPIPH61-SF0V
7,90 € 6,12 €

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH61-SF0V je zaščitni ovitek proti šokom, zasnovan posebej za mobilni telefon Apple iPhone XR. Ta ovitek je izdelan v prosojni izvedbi z dodatkom zlate, in je zelo tanek in lahek, tako da ne poveča velikosti vašega telefona. Napravi nudi potrebno zaščito pred poškodbami in praskami. Z oblazinjenim vogalom in prekrivajočimi se robovi ohišje zaščiti tudi zaslon in kamero.

PanzerGlass ClearCase ovitek za Apple iPhone Xr Black Edition 0220
35,60 € 32,17 €

Steklen zadnji ovitek se vašemu Apple iPhone Xr popolnoma prilega. PanzerGlass ClearCase ovitek za Apple iPhone Xr Black Edition 0220 ščiti ogrodje telefona pred mehanskimi poškodbami, udarci in umazanijo. Izrezi po meri ohranijo priključke, mikrofon in kamero popolnoma dostopne. Prosojna zasnova omogoča odličen videz naravne oblike vašega telefona.

BASEUS Shining Series zaščitni ovitek za iPhone XR, zlat, ARAPIPH61-MD0V
9,99 €

Odlična cena

Elegantni zaščitni ovitek Shining Series za Phone XR v zlati barvi od podjetja Baseus in ščiti zadnji del telefona. Izdelan je iz trpežnega in kakovostnega termoplastičnega poliuretana, ki je prav tako zelo lahek. Pokrov ima luknje za gumbe in vrata za vaš model ter poseben dizajn okoli kamere.

Spigen ovitek za iPhone Xr, črn
21,68 €

Zaščitni ovitek Spigen omogoča visoko zaščito za telefon, saj je oblikovan iz kakovostnega materiala, ki zaščiti vaš telefon pred poškodbami in zunanjimi vplivi obenem pa je tudi elegantnega videza z in udoben za uporabo.

Spigen ovitek za iPhone Xr, črn
21,68 €

Zaščitni ovitek za telefon iPhone Xr omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu

Ovitek za iPhone XR, roza
8,99 € 7,10 €

Silikonski ovitek za telefon iPhone XR omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi.

Ovitek za iPhone XR, zlat
8,99 € 7,10 €

Silikonski ovitek za telefon iPhone XR omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi.

EPICO Hero Case ovitek za iPhone XR, transparenten
21,11 €

Zanesljiva zaščita telefona pred razpokami in praskami. Ovitek Epico Hero Case za iPhone XR je narejen iz trpežnega TPU in kaljenega stekla, ki pokriva celoten hrbtni del. Natančni izrezi za priključke in gumbe zagotavljajo udobno uporabo telefona.