SBS ovitek Extra-Slim za iPhone 7, roza
14,07 €

Ovitki serije Extra-Slim so izredno tanki in lahki ter se popolnoma prilegajo napravam iPhone 7. Zagotovljen je enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov na telefonu.

SBS ovitek Clear Fit za iPhone 7, prozoren
14,99 €

Kakovosten prozoren ovitek serije Clear Fit nudi zaščito telefona iPhone 7 pred lažjimi udarci in praskami. Hrbtna stran je narejena iz robustnega, nedrsečega materiala, ob straneh pa je mehkejši material, ki zagotavlja dober oprijem.

SBS ovitek ColorFeel za iPhone 7, roza
16,25 €

Ovitki serije poletnih barv ColorFeel so narejeni iz posebne vrste gume, ki zagotavlja prijetnost dotika in dober oprijem. So popolnoma kompatibilni z napravami iPhone 7 ter zagotavljajo enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov.

SBS ovitek Extraslim Gold za iPhone 7, srebrn
19,48 €

Ovitki serije Extraslim Gold so izredno tanki in se popolnoma prilegajo napravam iPhone 7, tako po velikosti kot po barvi. Odlična izbira za vse lastnike, ki iščejo dodatno zaščito, a nočejo zakriti videz svoje naprave.

SBS preklopna torbica Bookstyle za iPhone 7, bela
21,66 €

Lahka, elegantna zaščitna preklopna torbica serije Bookstyle za iPhone 7. Odlikuje jo funkcionalnost, saj ima v notranjosti dve odprtini za shranjevanje dokumentov, poleg tega pa nudi odprtine za kamero, bliskavico in slušalke. Dostop do gumbov in priključkov je enostaven.