EPICO Elite flip ovitek za iPhone X / XS 24311131600002, moder
17,50 €

Zadnji kos!

Flip ovitek iz umetnega usnja se kot popolnoma prilega vašemu Apple iPhone 7 Plus/8 Plus. Epico preklopni ovitek 24311131600002 bo učinkovito ščitil vaš telefon. Natančni izrezi za tipke in priključke prinašajo, da funkcije telefona v ovitku ne bodo omejene. Celovito zaščiti vaš telefon, zaradi česar je vaš telefon videti kot knjiga.

MARVEL ovitek za iPhone X 001 MVPC345
8,61 € 7,99 €

Zadnji kos!

Ovitek za iPhone X ščiti vaš telefon pred praskami, udarci in nesnago. Marvel ovitek 001 MVPC345 je izdelan iz TPU in silikona in zaradi natančne zasnove odlično ustreza vašemu telefonu. Znani Marvel logo na rdečem ozadju bo zadovoljil vsakega ljubitelja stripov.

PanzerGlass ClearCase ovitek za Apple iPhone X/Xs Black Edition 0219
35,60 € 24,99 €

Zadnji kos!

Steklen zadnji ovitek se vašemu Apple iPhone X/Xs popolnoma prilega. PanzerGlass ClearCase ovitek za Apple iPhone X/Xs Black Edition 0219 ščiti ogrodje telefona pred mehanskimi poškodbami, udarci in umazanijo. Izrezi po meri ohranijo priključke, mikrofon in kamero popolnoma dostopne. Prosojna zasnova omogoča odličen videz naravne oblike vašega telefona.

SBS ovitek za iPhone X/Xs, prozorno črn
18,40 €

Zadnji kos!

Zaščitni ovitek za telefon iPhone X/Xs omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi, obenem pa je tanek in se popolnoma prilega telefonu.

PanzerGlass ovitek za Apple iPhone X/Xs
29,90 €

Odlična cena

Visokokakovosten zaščitni ovitek iz kombinacije kaljenega stekla in protizdrsnega TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagojen za iPhone X ali Xs ne omejuje dostopov do funkcionalnosti naprave, vključno z brezžičnim polnjenjem. Ne omejuje dizajna vašega mobilnega telefona, zato bo vaš mobilni telefon še vedno izstopal.

ovitek za Iphone X/ Xs, mat črn
8,99 € 5,06 €

Silikonski ovitek za telefon iPhone X/Xs omogoča visoko zaščito pred poškodbami in ostalimi zunanjimi vplivi.

SBS ovitek za iPhone X, Extra-Slim, črn
19,48 €

Ovitki serije Extra-Slim so izredno tanki in lahki ter se popolnoma prilegajo napravam iPhone X. Zagotovljen je enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov na telefonu.

SBS ovitek Dual Case za iPhone X, črn, z magnetom
21,66 €

Dual Case je trden pokrov namenjen zaščiti vašega iPhone X pred udarci in praskami. Opremljen je z magnetnim hrbtom, s pomočjo katerega zlahka pritrdimo telefon na katerokoli magnetno površino.

SBS ovitek za iPhone X, Extra-Slim, srebrn
19,48 €

Ovitki serije Extra-Slim so izredno tanki in lahki ter se popolnoma prilegajo napravam iPhone X. Zagotovljen je enostaven dostop do vseh gumbov in priključkov na telefonu.

SBS ovitek Impact za iPhone X, prozoren
19,48 €

Kakovosten prozoren ovitek serije Impact nudi zaščito telefona iPhone X pred lažjimi udarci in praskami. Hrbtna stran je narejena iz robustnega, nedrsečega materiala, z zračnimi blazinami, ki blažijo vibracije.

SBS ovitek Polo za iPhone X, bel
18,40 €

Kakovosten prozoren ovitek serije Polo nudi zaščito telefona iPhone X pred lažjimi udarci in praskami. Je bele barve in nudi enostaven dostop do gumbov in priključkov.