PanzerGlass ClearCase ovitek za iPhone 11 Pro
29,90 € 24,99 €

Panzer Glass predstavlja ovitek za Apple iPhone, izdelan iz kaljenega stekla in mehkega protizdrsnega okvirja, ki zagotavlja zaščito vašemu telefonu, ne da bi ob tem zakrival njegov izgled.

PanzerGlass ClearCase ovitek za iPhone 11 Pro Max
29,90 € 24,99 €

Panzer Glass predstavlja ovitek za Apple iPhone, izdelan iz kaljenega stekla in mehkega protizdrsnega okvirja, ki zagotavlja zaščito vašemu telefonu, ne da bi ob tem zakrival njegov izgled.

EPICO ovitek Ronny Gloss Case iPod Touch 46510101000001 (2019), črn
9,30 € 7,99 €

TPU zaščitni ovitek se popolnoma prilega vašemu Apple iPod Touch (2019) predvajalniku. Epico Ronny Gloss Case iPod Touch (2019) 46510101000001 ščiti vaš iPod pred mehanskimi poškodbami, udarci in umazanijo. Zahvaljujoč izrezom po meri, ne omejuje kontrolnih tipk – te ostanejo popolnoma dostopne. Lahek dizajn ne poveča velikosti iPoda.

BASEUS Safety Airbags Series zaščitni ovitek z gelom za iPhone XR, ARAPIPH61-SF0V
7,90 € 6,12 €

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH61-SF0V je zaščitni ovitek proti šokom, zasnovan posebej za mobilni telefon Apple iPhone XR. Ta ovitek je izdelan v prosojni izvedbi z dodatkom zlate, in je zelo tanek in lahek, tako da ne poveča velikosti vašega telefona. Napravi nudi potrebno zaščito pred poškodbami in praskami. Z oblazinjenim vogalom in prekrivajočimi se robovi ohišje zaščiti tudi zaslon in kamero.

BASEUS Safety Airbags Series zaščitni anti-šok gel ovitek za iPhone XR, prozoren (ARAPIPH61-SF02)
7,90 € 6,12 €

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH61-SF02 je zaščitni ovitek proti šokom, zasnovan posebej za mobilni telefon Apple iPhone XR. Ta ovitek je izdelan v prosojni izvedbi in je zelo tanek in lahek, tako da ne poveča velikosti vašega telefona. Napravi nudi potrebno zaščito pred poškodbami in praskami. Z oblazinjenim vogalom in prekrivajočimi se robovi ohišje zaščiti tudi zaslon in kamero.

BASEUS Safety Airbags Series zaščitni ovitek z gelom za iPhone XS MAX, ARAPIPH65-SF01
7,90 € 6,12 €

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH65-SF01 je zaščitni ovitek proti šokom, zasnovan posebej za mobilni telefon Apple iPhone XS MAX. Ta ovitek ima prozorno zasnovo skupaj s črnimi elementi in ima izjemno tanek dizajn, ki ne bo povečal velikosti naprave. Omogočil vam bo zaščito telefona pred poškodbami in praskami. Z oblazinjenim vogalom in prekrivajočimi se robovi ohišje zaščiti tudi zaslon in kamero.

BASEUS Safety Airbags Series zaščitni ovitek z gelom za iPhone XS MAX, ARAPIPH65-SF02
7,90 € 6,12 €

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH65-SF02 je zaščitni ovitek proti šokom, zasnovan posebej za mobilni telefon Apple iPhone XS MAX. Ta ovitek je izdelan v prosojni izvedbi in je zelo tanek in lahek, tako da ne poveča velikosti vašega telefona. Telefon zagotavlja potrebno zaščito pred poškodbami, umazanijo in praskami. Z oblazinjenim vogalom in prekrivajočimi se robovi ohišje zaščiti tudi zaslon in kamero.

BASEUS Safety Airbags Series zaščitni ovitek z gelom za iPhone XS MAX, ARAPIPH65-SF0V
7,90 € 6,12 €

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH65-SF0V je zaščitni ovitek proti šokom, zasnovan posebej za mobilni telefon Apple iPhone XS MAX. Ta ovitek je izdelan v prosojni izvedbi z dodatkom zlate, in je zelo tanek in lahek, tako da ne poveča velikosti vašega telefona. Omogočil vam bo zaščito telefona pred poškodbami in praskami. Z oblazinjenim vogalom in prekrivajočimi se robovi ohišje zaščiti tudi zaslon in kamero.

Spigen ovitek za iPhone Xr, črn
21,68 €

Zaščitni ovitek Spigen omogoča visoko zaščito za telefon, saj je oblikovan iz kakovostnega materiala, ki zaščiti vaš telefon pred poškodbami in zunanjimi vplivi obenem pa je tudi elegantnega videza z in udoben za uporabo.

PanzerGlass ovitek za Apple iPhone X/Xs
29,90 €

Odlična cena

Visokokakovosten zaščitni ovitek iz kombinacije kaljenega stekla in protizdrsnega TPU okvira. PanzerGlass ClearCase je prilagojen za iPhone X ali Xs ne omejuje dostopov do funkcionalnosti naprave, vključno z brezžičnim polnjenjem. Ne omejuje dizajna vašega mobilnega telefona, zato bo vaš mobilni telefon še vedno izstopal.