Apple ovitek za iPhone SE 2020 Leather Case (PRODUCT) RED MXYL2ZM/A, usnje, rdeč
50,38 €

Originalni zaščitni usnjen ovitek je povsem prilagojen modelu telefona in se tesno prilega okrog njega. Apple iPhone SE 2020 Leather Case (PRODUCT)RED/rdeč MXYL2ZM/A, je podložen z mikrovlakni, zato bo vaš telefon zaščiten pred praskami. Površina je izredno prijetna na dotik in se dobro drži. Za brezžično polnjenje ga ni treba sneti.

Apple ovitek za iPhone SE 2020 Leather Case Black MXYM2ZM/A, usnje, črn
71,37 €

Originalni zaščitni usnjen ovitek je povsem prilagojen modelu telefona in se tesno prilega okrog njega. Apple iPhone SE 2020 Leather Case Black/črn MXYM2ZM/A, je podložen z mikrovlakni, zato bo vaš telefon zaščiten pred praskami. Površina je izredno prijetna na dotik in se dobro drži. Za brezžično polnjenje ga ni treba sneti.

Apple ovitek za iPhone SE 2020 Leather Case Midnight Blue MXYN2ZM/A, usnje, moder
71,37 €

Originalni zaščitni usnjen ovitek je povsem prilagojen modelu telefona in se tesno prilega okrog njega. Usnjena torba Apple iPhone SE 2020 Leather Case Midnight Blue MXYN2ZM/A je podložen z mikrovlakni, zahvaljujoč katerim je telefon zaščiten pred odrgninami. Površina je izredno prijetna na dotik in se dobro drži. Za brezžično polnjenje ga ni treba sneti.