Nillkin Super Frosted ovitek za iPhone 11 Pro Max

Znamka: Nillkin Naša številka: 100043798660

Partnerska prodaja

Nillkin Super Frosted ovitek za iPhone 11 Pro Max

Izvirni izdelek priznane blagovne znamke Nillkin Zelo trpežen, ščiti telefon pred poškodbami zaradi padca Zunanja torba ima perforirano prevleko, ki zagotavlja nedrseč oprijem naprave Prevleka tipa Super Slim – naprave ne odebeli Omogoča enostaven dostop do vseh gumbov in vseh vtičev telefona Pokrov Celoten opis

11.99

18 € Vključno z DDV
11,99 €
-33%
Zadnji kos!

Naša številka: 100043798660

Predstavitev

Opis artikla

Popoln Videz

Super Frosted Shield je vrsta elegantnih Nillkin ovitkov za številne modele mobilnih telefonov. Izdelke iz te linije odlikuje popoln videz in visoko udobje uporabe.

Visoka Kvaliteta

Za izdelavo tega ohišja je bil uporabljen visokokakovosten polikarbonat (PC). Je material, ki ga odlikujejo dimenzijska stabilnost, visoka togost in stabilnost oblike pri visokih temperaturah. Njegove prednosti so v celoti izkoriščene pri zasnovi tega ohišja.

Ščiti Pred Praskami

Ovitek ščiti telo telefona pred praskami in v primeru, da naprava pade na tla, absorbira večino udarne energije. To zmanjša možnost poškodb telefona in znatno podaljša njegovo življenjsko dobo. Hrbtna stran je prekrita z perforirano protizdrsno prevleko, ki zagotavlja, da je telefon trdno v roki.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta telefona iPhone 11 Pro Max
Telefoni znamka Apple