EverEarth lesena delovna miza z orodjem, velika

Ocena: 3,4 7 ocen Znamka: EverEarth Naša številka: 753231

EverEarth lesena delovna miza z orodjem, velika

Zabavna velika lesena delovna miza z orodjem, ki bo poskrbela, da bo vaš otrok na zabaven način razvijal svoje spretnosti in se z uporabo domišljije igral različne poklice. Celoten opis

48.41
3.4 7

48,41 € Vključno z DDV

Naša številka: 753231

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj. Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije, le te pa izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot so EN71 in ASTM.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvami samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač. Igrača je tako okolju prijazna!

Zabavna velika lesena delovna miza z orodjem, ki bo poskrbela, da bo vaš otrok na zabaven način razvijal svoje spretnosti in se z uporabo domišljije igral različne poklice. Otrok bo ob igri spoznal osnovna orodja s katerimi ljudje delajo in popravljajo stvari. Vsa orodja pa bo lahko pospravil na dno delovne mize in tako ohranjal urejeno delovno okolje.

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki
  • starost: od 3. leta dalje
  • dimenzije [cm]: 37,5 × 22,3 × 32,5
  • teža [kg]: 1,925

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Primerno za Fante
Priporočena starost od 3. leta
Poklic domači mojster
Material les