megamiska Anatomski vzglavnik s spominsko peno M.Joy

megamiska Anatomski vzglavnik s spominsko peno M.Joy

Številka: 100046815449
Partnerska prodaja
Odličen anatomski vzglavnik, ki preprečuje bolečine v hrbtenici ter nabiranje pršic v vzglavniku s priloženo pralno prevleko. Vglavnik je pakiran v darilni embalaži in je primeren tudi kot darilo Celoten opis
29,95 €

Partnerska zaloga zadnji kos

13.4. - 14.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100046815449

Predstavitev

Anatomski vzglavnik M.Joy dimenzij 50×30×10 posebne oblike, ki se popolnoma prilega obliki vašega telesa ter zagotavlja učinkovito podporo vašemu vratu ter hrbtenici.

Primeren je za vse, ki jih pestijo bolečine v vratu, lopaticah ter hrbtenici. Vzglavnik je sestavljen iz spominske pene, čez katero je nameščena snemljiva anatomsko oblikovana pralna prevleka. Novi materiali omogočajo vam ter vaši družini lahkoten in miren spanec, ter čudovita jutra brez bolečin.

Zakaj izbrati Anatomski vzglavnik M.Joy iz spominske pene? 

Spominska pena je visoko tehnološki material, saj se ob pritisku prilagodi obliki telesa, ko pritiska ni več, se pena počasi povrne v prvotno obliko, kar materialu omogoča terapevtske lastnosti, saj zaradi svoje prožnosti telesu ne povzroča protipritiskov. Spominska pena je prav tako toplotno občutljiva, saj je pri nižjih temperaturah trša oziroma bolj viskozna in gostejša, pri višjih temperaturah pa je mehkejša oziroma bolj elastična. Njena sestava omogoča, da se odziva na temperaturo in položaj, ter se prilagodi vsaki liniji vašega telesa. Zaradi udobja boste med spanjem imeli občutek kot da lebdite. Poleg vsega udobja, ki ga ponuja, je spominska pena namreč tudi hipoalergena. Veliko uporabnikov vzglavnikov iz spominske pene poroča, da se jim je zmanjšalo število alergijskih napadov. Vzrok za alergijo izgine, ker pršice ne marajo umetnih materialov in se vanje ne naselijo.

Ali ste vedeli?

-da v samo 1 letu, prespite več kot 2500 ur,

-da se v tem času na Vašem vzglavniku nabere nekaj 10.000 pršic in njihovih iztrebkov,

-da je najpogostejši vzrok bolečin v vratu ter hrbtenici ter pogostih glavobolov, slaba izbira vzglavnika.

Pomembno je torej imeti kvaliteten in udoben vzglavnik. Za jutra brez bolečin in miren spanec, je tukaj anatomsko oblikovan vzglavnik iz spominske pene M.Joy.

Kako negovati vzglavnik iz spominske pene?

Vzglavniki iz spominske pene se ne perejo, v tem primeru je pralna samo snemljiva prevleka, polnilo pa ne. Tega po potrebi obrišemo z vlažno krpo, brez čistil. Polnila ne izpostavljamo direktni sončni svetlobi, ga ne likamo in ne sušimo v sušilnem stroju.

 

Prevleka: 100% poliester

Polnilo: 100% spominska pena