Thule otroški kolesarski sedež Yepp Maxi Seat Post, črn

Znamka: Thule Naša številka: 1018323001

Thule otroški kolesarski sedež Yepp Maxi Seat Post, črn

Otroški sedež za na kolo Thule Yepp Maxi je enostavna ter varna rešitev, če želite vašega otroka peljati s seboj na kolesu. Ima nosilnost do 22 kg, sam sedež pa tehta 4,6 kg. Je izdelan iz kakovostnih ter obstojnih materialov. Celoten opis

125.95

139,95 € Vključno z DDV
125,95 €

Naša številka: 1018323001

Predstavitev

Opis artikla

Otroški sedež Thule Yepp Maxi

Otroški sedež je namenjen varni vožnji vašega otroka z vami na kolesu. Sedež je mehak in hkrati trpežen, izdelan je iz materialov, ki absorbirajo vibracije ter udarce. Namenjen in testiran je za otroke od približno 9 mesecev (za otroke mlajše od 1 leta se je potrebno prej posvetovati s pediatrom) do 6 let, oziroma do teže 22 kg. Otrok je varno pripet v sedež s 5-točkovno oprsnico. Pasovi namenjeni varnosti nog so nastavljivi, tako da vas ne bo skrbelo, da jih bo otrok hitro prerastel.

Enostavna namestitev

Otroški sedež je enostavno namestiti na kolo. Namesti se ga na zadnji del okvirja kolesa. Sedež je izdelan iz materialov, ki je odbijajo vodo ter je lahek za čiščenje. Za večjo varnost ima otroška oprsnica tudi varnostno zaponko. Otrok bo torej udobno ter varno nameščen v sedež in ga boste lahko brez skrbi prevažali s seboj.

Tehnične podrobnosti:

  • nosilnost: 22 kg (1 otrok)
  • teža sedeža: 4,6 kg
  • varnostna oprsnica: 5-točkovna
  • varnostni standardi
  • namestitev na okvir kolesa

Garancija: 5 let


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva črna
Nosilnost 22 kg
Teža 4600 g