Nike Sportswear otroški pulover, črn
39 €

Zadnji kos!

Udoben otroški pulover Nike iz mehkega flis materiala ima udobno kapuco z bombažno podlogo. Sprednji kengurujski žep in povsem edinstven dizajn. Na sprednji strani je značilen logotip znamke Nike.

Vans fantovski pulover Jack Po Hoodie Boys
61,30 €

Pulover za fante ima značilen tisk na zadnji in sprednji strani. Tematika se zgleduje po filmu znanega režiserja Tima Burtona Nightmare Before Christmas. Vans By Sketchy Jack Po Hoodie Boys – jopica ima kengurujski žep na trebuhu in praktično kapuco.

Vans Vans Classic Crew fantovski pulover
45,14 €

Fantovski pulover Vans Classic Crew črne barve. Izdelana je iz bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Značilen logotip Vans, okrašen z majhnimi lobanjami.

Nike Dri-FIT otroški pulover, črn
39 €

Otroški pulover Nike Dri-FIT iz prijetnega materiala s tehnologijo Dri-FIT, ki omogoča odvajanje potu. Praktična kapuca ne sme manjkati. Logotip znamke Nike daje puloverju stilski pridih.

Nike Nike otroški pulover
39 €

Pulover Nike z dolgimi rokavi za starejše deklice. Opremljena je s tehnologijo Dri-FIT, ki med gibanjem odvaja pot in je prijetna za nošenje. Odprtina za palec skrbi, da so tudi dlani na toplem in zaščitene.

Nike Sportswear_1 dekliški pulover, roza
39 €

Pulover Nike Sportswear je narejen iz udobnega materiala in ima stilski dizajn, ki ga bo vesela vsaka deklica. Pulover ima praktično kapuco in kengurujski žep na sprednji strani. Rebraste manšete in spodnji rob Krasi ga velik logotip Nike.

Nike Sportswear dekliška jopa
39 €

Dekliška jopa Nike Sportswear je sešita iz udobnega mehkega flisa, ki prijetno greje čez celi dan. Jopa se zapenja na zadrgo po celotni dolžini. Praktična kapuca in žepi na sprednji strani. Rebraste manšete in spodnji rob