ALPINE PRO dekliška majica ELKINI 3-24%
46,90 € 35,38 €

Odlična cena

Ženska jopica Alpine Pro ELKINI 3 z nordijskimi vzorci, izdelana iz elastičnega in toplega materiala. Ima zadrgo s ščitnikom za brado, dolgimi rokavi z elastično manšeto, prsnimi veznimi detajli znamke in stranskimi žepi z zadrgo.

ALPINE PRO fantovska zimska smučarska jopica ELKINI 3-24%
46,90 € 35,38 €

Odlična cena

Otroška jopica Alpine Pro ELKINI 3 z nordijskimi vzorci, izdelana iz elastičnega in toplega materiala. Ima zadrgo s ščitnikom za brado, dolgimi rokavi z elastično manšeto, prsnimi veznimi detajli znamke in stranskimi žepi z zadrgo.

ALPINE PRO Bellino otroška jopica-24%
34,90 € 26,52 €

Odlična cena

Jopa za otroke se zapenja s pomočjo zadrge, katera je opremljena z zaščito za brado. Izdelan iz materiala, ki se hitro suši Opremljena je tudi z 2 praktičnima žepoma ALPINE PRO BELLINO otroška jopa je opremljena z odsevnim potiskom.

ALPINE PRO Cirko dekliški pulover-23%
57,90 € 44,23 €

Odlična cena

Pulover za deklice se zapenja s pomočjo zadrge, katera je opremljena z zaščito za brado. Izdelan iz materiala, ki se hitro suši Ima tudi 2 praktična žepa in 2 žep na zadrgo. ALPINE PRO CIRKO dekliški pulover je okrašen z okrasnimi šivi in vezenjem.

ALPINE PRO CIRKO fantovska jopica-23%
57,90 € 44,23 €

Odlična cena

Fantovska jopica se zapira z zadrgo ter je na bradi zaprta s predelom, ki ščiti pred drgnjenjem zadrge. Izdelana je iz prijetnega topleega materiala. Vključuje 2 praktična žepa in 1 zadrgo. Otroška jopica ALPINE PRO CIRKO je opremljena z okrasnimi šivi in našitkom.

ALPINE PRO dekliška jopica Ramiro-26%
23,90 € 17,67 €

Odlična cena

Dekliška jopica, od znamke ALPINE PRO, se zapenja na zadrgo. Praktična kapuca in dvignjen ovratnik za vetrovne zunanje pogoje. Sestava materiala iz 60 % bombaža in 40 % poliestra. Retro napis na zgornji strani. Fleksibilni rokavi iz vlaken.

ALPINE PRO otroška jopica z zadrgo RAMIRO
24,30 €

Dekliška jopica, od znamke ALPINE PRO, se zapenja na zadrgo. Praktična kapuca z vrvico in dvignjen ovratnik za vetrovne zunanje pogoje. Sestava materiala iz 60 % bombaža in 40 % poliestra. Fleksibilni rokavi iz vlaken.

ALPINE PRO otroška jopica z zadrgo Koro
31 €

Otroška jopica blagovne znamke Alpine Pro v poltnem športnem krojudvojno kapuco. Dolga zadrga z daljšimi predali za enostavno rokovanje, dno in rokavi z spodnjim delom iz pletenine. Celoten tiskan material s kontrastno podlogo. Inovativni našitek na sprednji strani Dekleta in fantje izbirajo med barvnimi različicami. Pulover je izdelan iz kombinacije bombaža in poliestra.

ALPINE PRO otroška majica Dina
16 €

Otroška jopica blagovne znamke Alpine Pro z dodelanim krojem in dvignjenim ovratnikom, izdelana je iz toplega materiala **. Zapiranje ** dolge zadrge ** z daljšimi vrvicami za ** enostavno rokovanje. Na sprednji strani ima dva žepa in našitek na predelu prsi.