Nike Sportswear_1 dekliški pulover, roza-33%
39 € 26,13 €

Zadnji kos!

Pulover Nike Sportswear je narejen iz udobnega materiala in ima stilski dizajn, ki ga bo vesela vsaka deklica. Pulover ima praktično kapuco in kengurujski žep na sprednji strani. Rebraste manšete in spodnji rob Krasi ga velik logotip Nike.

Nike Sportswear otroški pulover, črn
39 €

Udoben otroški pulover Nike iz mehkega flis materiala ima udobno kapuco z bombažno podlogo. Sprednji kengurujski žep in povsem edinstven dizajn. Na sprednji strani je značilen logotip znamke Nike.

Nike Dri-FIT otroški pulover, črn-33%
39 € 26,13 €

Odlična cena

Otroški pulover Nike Dri-FIT iz prijetnega materiala s tehnologijo Dri-FIT, ki omogoča odvajanje potu. Praktična kapuca ne sme manjkati. Logotip znamke Nike daje puloverju stilski pridih.

Nike Sportswear dekliška jopa-33%
39 € 26,13 €

Odlična cena

Dekliška jopa Nike Sportswear je sešita iz udobnega mehkega flisa, ki prijetno greje čez celi dan. Jopa se zapenja na zadrgo po celotni dolžini. Praktična kapuca in žepi na sprednji strani. Rebraste manšete in spodnji rob

Nike Nike otroški pulover-33%
39 € 26,13 €

Odlična cena

Pulover Nike z dolgimi rokavi za starejše deklice. Opremljena je s tehnologijo Dri-FIT, ki med gibanjem odvaja pot in je prijetna za nošenje. Odprtina za palec skrbi, da so tudi dlani na toplem in zaščitene.