Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

ZOPA otroški ležalnik, od dojenčka do malčka 2013, rjavo/rdeč

ZOPA otroški ležalnik, od dojenčka do malčka 2013, rjavo/rdeč

Številka: 561900001
Zopa Design otroški ležalnik je namenjen dojenčkom, vendar se v hipu lahko spremeni tudi v gugalnik za malčka. Ponaša se z lučko in petimi melodijami. Primeren je za otroke od 6 mesecev do 18 kg. Celoten opis
52 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 561900001

Predstavitev

Zopa Design je Češka blagovna znamka, ki si prizadeva zadovoljiti potrebe sodobnih družin. Usmerjeni so v proizvodnjo izdelkov, ki so narejeni iz posebej izbranih materialov in imajo podrobnosti na detajlih. Načrtovanje, razvoj in proizvodnja otroških izdelkov Zopa Design, ustrezajo evropskim standardom EN varnosti.

Zopa Design otroški ležalnik, od dojenčka do malčka 2013 je zabavno stojalo oz. ležalnik, ki je primeren za otroke od 6 mesecev do 18 kg.

Na ležalniku bo vsak novorojenček še hitreje zaspal, saj se ponaša s predvajanjem 5. melodij, ki ga bodo nežno zazibali v spanec. Temu bo v pomoč svetlobna lučka in nežni zibljaji.

Uporablja se lahko kot stolček za hranjenje ali kot gugalnik za zibanje pred spanjem. Ko ga novorojenček preraste, pa se ga lahko nastavi v sedeč položaj, tako da je malček v pokončnem položaju.

Tehnične podrobnosti:

  • Primeren za: otroke od 6 mesecev do 18 kg
  • Kapaciteta: 18 kg
  • Višina: 64 cm
  • Širina: 47 cm
  • Globina: 64 cm
  • Teža: 3,6 kg

Garancija: 1 leto