Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Cybex gugalnik Lemo storm grey 518001513

Cybex gugalnik Lemo storm grey 518001513

Številka: 1312291
Gugalni stolček Lemo je primeren za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Tako vam bo lahko vaš malček delal družbo pri mizi že od prvega dne. Celoten opis
149,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1312291

Predstavitev

Gugalni stolček Lemo

Gugalni stolček Lemo je primeren za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Tako vam bo lahko vaš malček delal družbo pri mizi že od prvega dne. Inovativni gugalnik ponuja možnost 2v1, kar pomeni, da ga lahko uporabljate, kot samostoječi gugalni stol ali pa ga pritrdite na visoki stol. Zasnovan je bil za naravno zibanje otroka, ki je kot nalašč za sprostitev in zazibanje v spanec. Stol je opremljen s prilagodljivo oporo za hrbet, katera nudi maksimalno udobje. Prilagodljiv varnostni pas omogoča malčku varnost v stolčku že od prvega dne.


Dodatne značilnosti

Gumba s pomnenjem omogočata hitro pritrditev in odstranitev sedeža z okvirja visokega stolčka. Stol ima na dnu pritrjene nedrsne čepe, ki ne puščajo sledi, preprečujejo praskanje tal in neželeno premikanje gugalnega stolčka. Sestava in zlaganje s klikom na gumb omogočata enostavno postavitev, transport in shranjevanje. Vključen je adapter za namestitev na visoki stolček Lemo. Tkanina se ponaša s certifikatom Oeko-Tex in jo je možno prati pri 40°.

Cybex

Tehnične podrobnosti

Dimenzije 58 × 23 × 36 cm
Teža 3,4 kg
Barva siva
Nosilnost 15 kg

Garancija: 2 leti