Otroški gumijasti škornji

Dovoljenje / Licenca: brez licence

  • Dovoljenje / Licenca
    brez licence
    ×
Zetpol dekliški škornji Szuwarek 30, 25/26, roza

Zetpol dekliški škornji Szuwarek 30

15,90 €
Zadnji kos!

Čudoviti dekliški škornji szuwarek 30, od znamke Zetpola, so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža ne bo več problem. Vašim dekletom bo zagotovo všeč sodoben dizajn. Škornji so idealni za sprehode v vrtec ali šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol Szuwarek 42 fantovski škornji, modri, 31/32
3x

Zetpol Szuwarek 42 fantovski škornji

13,90 €
Zadnji kos!

Čudoviti fantovski škornji Szuwarek 42 znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Skakanje po lužah ne bo več problem. Vašim fantom bo zagotovo všeč sodoben dizajn. Škornji so idealni za sprehode ali za v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol Wodnik 01 fantovski škornji, modri, 27/28

Zetpol Wodnik 01 fantovski škornji

11,50 €
Zadnji kos!

Čudoviti dekliški čevlji Wodnik 01 znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Skakanje po lužah ne bo več problem. Škornji so idealni za sprehode ali v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol Wodnik 03 otroški škornji, rdeči, 25/26
1x

Zetpol Wodnik 03 otroški škornji

11,50 €
Zadnji kos!

Čudoviti otroški čevlji Wodnik 03 znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Skakanje po lužah ne bo več problem. Škornji so idealni za sprehode ali v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol fantovski škornji szuwarek 5, 33/34, modri

Zetpol fantovski škornji szuwarek 5

15,90 €
Zadnji kos!

Praktični deški čevlji szuwarek iz blagovne znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža ne bo več problem. Škornji so okrašeni z motivom delfinov.

Dostava Mimovrste
Zetpol fantovski škornji szuwarek 46W, 35/36, črni

Zetpol fantovski škornji szuwarek 34

19,90 €
Zadnji kos!

Praktični deški čevlji szuwarek s toplim vložkom znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža ne bo več problem. Škornji imajo motiv dinozavra.

Dostava Mimovrste
Zetpol fantovski škornji szuwarek 39, 35/36, rdeči
5x

Zetpol fantovski škornji szuwarek 39

13,70 €
Zadnji kos!

Elegantni fantovski škornji szuwarek 39 iz znamke Zetpol bodo zagotovo všeč vsem ljubiteljem pajkov. Škornji so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža več ne bo problem. Škornji so idealni za sprehode v vrtcu ali v šoli.

Dostava Mimovrste
Coqui fantovski škornji Sea blue/Citrus, 24, modri

Coqui fantovski škornji Sea blue/Citrus

17,90 €
Zadnji kos!

Fantovski škornji Sea blue/Citrus, znamke Coqui, primerni so za dež ali sprehode v naravi. Zgornji del škornjev je zaključen z nepremočljivim materialom in vrvico. Nedrseč material CoquiFlex.

Dostava Mimovrste
Zetpol otroški škornji Wodnik 43, 23/24, zeleni

Zetpol otroški škornji Wodnik 43

15,90 €

Čudoviti otroški škornji iz blagovne znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža ne bo več problem. Škornji imajo raznobarven vzorec.

Dostava Mimovrste
Zetpol dekliški škornji szuwarek 33, 23/24, roza
2x

Zetpol dekliški škornji szuwarek 33

13,70 €

Čudoviti dekliški čevlji szuwarek 33 iz Zetpola so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, noben bazen več ne bo problem. Vašim dekletom bo zagotovo všeč sodoben dizajn. Škornji so idealni za sprehode v vrtec ali šolo.

Dostava Mimovrste
Zetpol fantovski škornji szuwarek 34, 23/24, večbarvni
1x

Zetpol fantovski škornji szuwarek 34

13,70 €

Elegantni fantovski škornji szuwarek 34 iz znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža več ne bo problem. Vašim fantom bo zagotovo všeč sodoben dizajn. Škornji so idealni za sprehode v vrtcu ali v šoli.

Dostava Mimovrste
Zetpol fantovski škornji szuwarek 40, 21/22, sivi
3x

Zetpol fantovski škornji szuwarek 40

13,70 €

Elegantni fantovski škornji szuwarek 40 iz znamke Zetpol bodo zagotovo všeč vsem ljubiteljem pajkov. Škornji so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža več ne bo problem. Škornji so idealni za sprehode v vrtcu ali v šoli.

Dostava Mimovrste