Otroški gumijasti škornji

Barva: modra

  • Barva
    modra
    ×
Demar Twister Lux Print Hi otroški škornji, podloženi, borovnice, modri, 20/21
4x

Demar Twister Lux Print Hi otroški škornji, podloženi, borovnice

14,27 €
Zadnji kos!

Podloženi otroški škornji Twister Lux Print Hi so kakovostni, odporni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Odstranljiv termo vložek omogoča, da noge vaših otrok ostanejo suhe in na toplem. Škornji so opremljeni tudi z odsevnim trakom za dodatno varnost

Dostava Mimovrste
Zetpol Szuwarek 42 fantovski škornji, modri, 21/22
3x

Zetpol Szuwarek 42 fantovski škornji

13,90 €

Čudoviti fantovski škornji Szuwarek 42 znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Skakanje po lužah ne bo več problem. Vašim fantom bo zagotovo všeč sodoben dizajn. Škornji so idealni za sprehode ali za v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Demar otroški škornji MAMMUT-S E, 24/25, modri
136x

Demar otroški škornji MAMMUT-S E

18,90 €
Zadnji kos!

Topli otroški čevlji MEMMUT-S E proizvajalca DEMAR so idealni za deževno jesensko in zimsko vreme. Imajo grob nedrsljiv podplat za višjo varnost hoje. Prav tako imajo škornji varnostni odsevni trak za izboljšanp vidljivost.

Dostava Mimovrste
Coqui fantovski škornji Sea blue/Citrus, 24, modri

Coqui fantovski škornji Sea blue/Citrus

17,90 €
Zadnji kos!

Fantovski škornji Sea blue/Citrus, znamke Coqui, primerni so za dež ali sprehode v naravi. Zgornji del škornjev je zaključen z nepremočljivim materialom in vrvico. Nedrseč material CoquiFlex.

Dostava Mimovrste
Zetpol fantovski škornji szuwarek 5, 33/34, modri

Zetpol fantovski škornji szuwarek 5

15,90 €
Zadnji kos!

Praktični deški čevlji szuwarek iz blagovne znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Ne glede na to, kje so vaši otroci, nobena luža ne bo več problem. Škornji so okrašeni z motivom delfinov.

Dostava Mimovrste
Demar izolirani otroški škornji Stormer Lux Print AC jeans star, 30-31, modra
30x

Demar izolirani otroški škornji Stormer Lux Print AC jeans star

13,77 €
Zadnji kos!

Elegantni otroški škornji znamke Demar z vzorcem svinčnika bodo na prvi pogled očarali vaše majhne junake. Podplat z grobo strukturo, višjim profilom in podporo pete. Snemljiva podloga za segrevanje Izoliran model z zgornjim robom za nižje temperature in deževno vreme.

Dostava Mimovrste
Demar fantovski topli škornji Vibes A, 24/25, modri
10x

Demar fantovski topli škornji Vibes A

16,11 €
Novo

Izolirani škornji za dečke VIBES A, od znamke Demar, so kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Odstranljiv termo vložek omogoča, da noge vaših otrok ostanejo na toplem in suhe. Škornji imajo odsevni trak na peti za večjo varnost.

Dostava Mimovrste
Demar izolirani fantovski škornji Stormer Lux Exlusive EN, 20/21, modri
32x

Demar izolirani fantovski škornji Stormer Lux Exlusive EN

16,11 €
Novo

Izolirani škornji za dečke Stormer Lux Exlusive EN znamke Demar so visoko kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrsen podplat. Zahvaljujoč odstranljivi ogrevalni zasnovi v notranjosti bodo stopala vaših otrok ostala suha in topla. Čevlji imajo odsevni trak na peti za večjo varnost.

Dostava Mimovrste
Demar otroški škornji Stormer Print T kosmos, 20-21, modri
5x

Demar otroški škornji Stormer Print T kosmos

11,09 €
Novo

Stilski otroški škornji, od znamke Demar, bodo očarali vašega otroka že na prvi pogled. Lahek model za deževno vreme in vlažna okolja. Podplat z grobo strukturo, višjim profilom in podporo pete. Zaščitena konica proti obrabi.

Dostava Mimovrste
Demar otroški izolirani škornji LUX AR, 20/21, modri
3x

Demar otroški izolirani škornji LUX AR

15,90 €
Novo

Izolirani škornji za vse majhne nadobudneže iz blagovne znamke Demar, so kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrsen podplat. Zahvaljujoč odstranljivi ogrevalni zasnovi v notranjosti bodo stopala vaših otrok ostala suha in topla.

Dostava Mimovrste
Zetpol Wodnik 04 fantovski škornji, modri, 23/24

Zetpol Wodnik 04 fantovski škornji

11,50 €

Čudoviti fantovski čevlji Wodnik 04 znamke Zetpol so idealna obutev za deževne dni. Skakanje po lužah ne bo več problem. Škornji so idealni za sprehode ali v vrtec in šolo.

Dostava Mimovrste
Befado 162P106 fantovski gumijasti škornji, podloženi, modri, 22
16x

Befado 162P106 fantovski gumijasti škornji, podloženi

15,90 €
15,30 €

Fantovski škornji imajo snemljiv podložen vložek in dodatne vložke za uporabo poleti. So zelo lahki, udobni in ne prepuščajo vlage. Befado fantovski gumijasti podloženi škornji so primerni za širše noge in višji nart.

Dostava Mimovrste