Bestway napihljiv ležalnik Deluxe, 185x69 cm-37%
10,83 € 6,80 €

Odlična cena

Napihljiv sproščujoč ležalnik iz prozornega vinila v kombinaciji s pisanimi elementi. Napihljivi ležalniki za plažo so pralni in omogočajo enostavno vzdrževanje. Ležalnik je udoben, lahek in zelo enostaven za shranjevanje. Idealno za piknik, plažo, kampiranje ali počitnice.

Bestway napihljiva blazina Candy, 190x105 cm-27%
15,49 € 11,20 €

Zadnji kos!

Napihljiva blazina v pastelnih barvah Candy in pravih velikostih bo zagotovila udobno sprostitev. Blazina je udobna, lahka in zelo enostvna za shranjevanje. Idealno za piknik, plažo, kampiranje ali počitnice.

Bestway napihljiva blazina POP Island, 188cm-35%
34,91 € 22,50 €

Zadnji kos!

Napihljiva blazina z atraktivnim dizajnom je idealna izbira kadar si želite neizmerne zabave v vodi. Je izredno udobna, trajna in varna. V idealnem primeru se lahko na vodi popolno sprostite.

Bestway napihljiv obroč Candy z držali, 118x117 cm-37%
14,50 € 9 €

Zadnji kos!

Napihljiv obroč s prijetnim potiskom je odlična sprostitev na vodi. Udoben obroč z naslonjalom vam zagotavlja veliko mero sprostitve, ko ste na morju ali v bazenu. Naslonjalo in dva ročaja za maksimalno udobje in enostavnost nošenje.

Bestway napihljiv obroč z mrežo 43300, 160 x 84 cm
11,90 €

Uživajte v hladnih osvežitvah, medtem ko se na soncu ogrejete na napihljivi blazini z mrežico. Dno je izdelano izključno mreže, zato boste lahko na njej brezskrbno poležavali ves dan. Napihljive stranice kavča in vgrajena blazina sta idealna za celodnevno ležanje. Uživate lahko na soncu z obročem z mrežo v bazenu, ob ribniku, pa tudi ob morju.

Bestway napihljiva blazina 43247, zmajev sadež, 171 x 89 cm
13,50 € 11,90 €

Sprostite se in se zabavajte z napihljivo blazino Bestwayzasnovi polovice zmajevega sadeža. Realistično natisnjena zasnova blazine s katero ne boste uživali le v vašem bazenu, temveč tudi ob ribniku ali ob morju – skratka, idealna je za vsako poletno zabavo. Sedaj naj bo tudi poletje okusno.

Bestway 91081 Minnie fashion napihljiv flamingo, z držali
45 € 40 €

Napihljiv flamingo bo videti izjemno prav v vsakem bazenu, hkrati pa bo takoj všeč vsakomur! Uživajte v obilici zabave in prijetnega osveževanja v vročih poletnih dneh. Blazina je zeleno-roza z originalnim potiskom Disney Minnie fashion. Na vratu flaminga sta dve praktični držali, ki zagotavljata večjo stabilnost.

Bestway 41125 Kamela, napihljiva blazina z držali
36 € 34,50 €

Uživajte v obilici zabave in prijetnega osveževanja v vročih poletnih dneh. Z Bestway napihljivo kamelo z dvema grbama, med katerima se lahko udobno namestite. Trdna, plastična držala otrokom pomagajo ohranjati stabilnost med igro.

Bestway napihljiva blazina 43159, motiv lubenice, 174 x 89 cm
13,50 € 11,90 €

Sprostite se in se zabavajte z napihljivo blazino Bestwayzasnovi polovice lubenice. Realistično natisnjena zasnova blazine s katero ne boste uživali le v vašem bazenu, temveč tudi ob ribniku ali ob morju – skratka, idealna je za vsako poletno zabavo. Sedaj naj bo tudi poletje okusno.

Bestway 41136 Lama, napihljiva blazina z držali
38 € 37 €

Napihljiva POP Lama iz serije Bestway Art colection bo krasila vaš bazen in bo takoj všeč vsakomur! Pisana lama ima na svojem dolgem vratu praktična plastična držala, ki pomagajo pri ohranjanju stabilnosti. Izdelana je iz trpežnega vinila.

Bestway 43252 napihljiv obroč z LED lučko
28 € 27 €

S tem Bestway napihljivim obročem z LED lučjo, ki spreminja barve boste razsvetlili vsako zabavo ob bazenu. Ta napihljiv obroč lahko uporabite podnevi, ponoči, na bazenu, v jezeru ali morju. Zaradi menjajoče se LED luči, ki jo lahko vklopite ali izklopite s pritiskom na gumb, bo poletno kopanje vedno neverjetno zabavno.

Bestway Kaktus napihljiva blazina
18,90 € 17 €

Mir, ljubezen, spomini, poletje, sreča, sonce … Vse te besede povzemajo vse, kar boste čutili, ko boste plavali na tem Bestway napihljivem kaktusu. Blazina ima trdno in stabilno konstrukcijo in je potisnjena z zabavnimi poletnimi citati in motivi.

Bestway napihljiv obroč 43310, motiv ananasa, 174 x 96 cm
13,10 € 11,90 €

Sprostite se in uživajte v slogu z napihljivim obročom Bestway v obliki ananasa. Realistično natisnjena zasnova blazine s katero ne boste uživali le v vašem bazenu, temveč tudi ob ribniku ali ob morju – skratka, idealna je za vsako poletno zabavo. Sedaj naj bo tudi poletje okusno.

Bestway napihljiva blazina 43246, motiv limete, 171 x 89 cm
13,50 € 11,90 €

Sprostite se in se zabavajte z napihljivo blazino Bestwayzasnovi polovice limete. Realistično natisnjena zasnova blazine s katero ne boste uživali le v vašem bazenu, temveč tudi ob ribniku ali ob morju – skratka, idealna je za vsako poletno zabavo. Sedaj naj bo tudi poletje okusno.