Timex Youth T79081
40,20 € 26,80 €

Majhna dekleta radi okrasijo s stilskimi dodatki. Zakaj jih ne bi dovolili? Ure Timex so prava ura. Njihov beli klic je okrašen z izrazitimi rokami in številkami, zahvaljujoč katerim se male parádnice odlično naučijo ure.

Swatch Hello Kitty Buterfly ZFLNP005
47,30 € 33,20 €

Vam je majhna princesa všeč belo muco Hello Kitty ? Nato lahko uživate v Swatch . Na njihovem roza jermenu boste našli to znano mačko, ki igra luštno kravato. Ure lepo blestijo zaradi kamnov na številčnici. Ko je vaš otrok pritrdil to uro, je ne bo več želel sneti. .

Swatch Color Calendar GW709
63,10 €

Zadnji kos!

Barvni koledar Swatch je kot nalašč za vse ljubitelje barv. Pravkar se slišijo na srednje velik obraz. Po drugi strani pa se beli ovitek in silikonski trak opirata na minimalističen dizajn, zaradi česar je prepoznavno številčnico še bolj izstopajoče.

Swatch Flik Flak Sweet Dolphin ZFBNP124
43,40 €

Vsaka mala princesa se rada okrasi s stilskimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njeno čudovito uro Flik Flak iz švicarskega Swatcha. Številka na prvi pogled gleda z razigranimi rokami v obliki moškega in lutke, ki sta znak Flika Flaka.

Cannibal CK199-14
30 € 17,40 €

Zadnji kos!

Želite kupiti eleganten dodatek za svojo majhno princeso? Čudovita ura Cannibal je kot nalašč zanjo. Na zapestje jih pritrdi rožnat gumijasti trak s plastičnimi srčki, barvite srčke pa najdete tudi na obrazu bele ure.

Swatch Boule A Facette GB305
63,10 € 47,30 €

Če iščete dodatno opremo, ki odlično dopolnjuje vašo obleko, potem stavite na švicarsko uro Swatch . Na prvi pogled vas bodo privlačile pisane polke v celotni uri. Črni klic je okrašen s pisanimi polkami namesto kazalcev in svetlečimi rokami.

Secco S A1829,2-938
37,20 € 14,50 €

Dečke ure priljubljene blagovne znamke Secco so primerne za vsako priložnost. Na prvi pogled navdušita vpadljivo modra zasnova usnjenega pasu in številčni okvir. Številka je okrašena samo s kazalci, kar omogoča enostavno branje in jasno. Otrokom dajte uro, da se nočejo sleči iz rok. .

Cannibal CJ265-14
34,30 € 23,40 €

Vsaka mala princesa se rada okrasi s stilskimi dodatki. Dajte vam ga in si Cannibal dobro uro od Cannibal. Njihova svetla številka na prvi pogled privlači čudovit cvetlični dizajn in barvite številke, zaradi katerih je ta model resnično nepogrešljiv kos.

Secco S K132-3
24,80 € 12,40 €

Ura Secco je kot nalašč za vsa mlada dekleta. Obraz bele ure je okrašen z rdečimi kazalci in enostavno berljivimi številkami, ki olajšajo ogled trenutnega časa. Kovinsko ohišje je okrašeno s černá okvirjem s kontrastno skalo. Zapestni pas je pritrjen s črnim usnjenim pasom z izrazitim rdečim šivom.

Cannibal CK002-5N
28,40 € 22,70 €

Tudi naši malčki si zaslužijo elegantne dodatke. Na primer, lepa ura iz delavnice preverjene blagovne znamke Cannibal. Na zapestje jih pritrdi temno modri tekstilni trak.

Cannibal CK198-16
30 € 24 €

Želite kupiti eleganten dodatek za svojo majhno princeso? Čudovita ura Cannibal je kot nalašč zanjo. Na zapestjih so pripeti škrlatni gumijasti trak s plastičnimi kačji pastirji s svetlo obarvanimi krili, enega od njih lahko najdete na belem številčnici.

Casio Collection LA 20WH-8A
32,50 €

Casio ure so kot nalašč za vse, ki iščejo elegantno uro po dostopni ceni. Njihov majhen kvadratni kovček s škrlatno podlogo in jermenom je izdelan iz plastike, ki je neverjetno lahka – tako da skoraj ne morete občutiti zapestja na zapestju.

Secco S K134-1
26,90 € 15,50 €

Modna dekliška ura Secco za majhna dekleta. Ura je opremljena s prijetnim silikonskim trakom v beli barvi, kovinskim ohišjem z belo luneto in prozornim klicem. Praktičen modni dodatek, narejen za kombinacijo s športnimi oblačili. .

Swatch Quilted Time SUOS108
74,90 €

Ste razpoloženi in imate občutek, da ste utrujeni? Pripnite svoj prešite čas iz svoje najljubše Swatch in vsa turobnost bo v hipu! Njihova belkasta številka s polka pikami je obložena z raznobarvnimi polkami in kockami, kar je samo po sebi dovolj, da vam nasmeh na obraz, kadar pogledate na trenutni

Swatch Striure SUON130
74,90 €

Zadnji kos!

Če iščete izvirno dodatno opremo, ki bo oživela vašo obleko, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnil modri klic s oštevilčenimi indeksi. Plastičnemu ohišju sledi modro-bel silikonski trak. Stavite na originalne ure, ki bodo postale vaš nepogrešljiv spremljevalec. .

Swatch Telefon Maison GB307
67 €

Vas očara vesolje, nezemeljske civilizacije ali se želite vsakič, ko pogledate na uro, zabavati? Nato stavite na Swatch . Številčnica z glavo tujca je okrašena s preprostimi rokami.

Swatch Zoomzang SUOB141
74,90 €

Zadnji kos!

Izvirno, noro in novo – to so Swatch . Zgrabite njihovo čarovnijo in si pripnite ročno uro Zoomzang na zapestje. Njihove številke na prvi pogled navdušujejo prepoznavni številki 3 in 9, privlačijo pa jih tudi svetlo obarvane roke.

Timex Youth TW7C09900B
40,60 € 24 €

Se radi razvajate s stilskimi dodatki in pozabite na svoje otroke? To napako lahko enostavno popravite s svojo uro priljubljene blagovne znamke Timex . Njihova temno modra številka je okrašena s krepko belimi številkami, zahvaljujoč kateri uporabnik odlično vidi trenutni čas.

Timex Youth TW7C10100W
40,20 € 18,30 €

Se radi razvajate s stilskimi dodatki in pozabite na svoje otroke? To napako lahko enostavno popravite s svojo uro priljubljene blagovne znamke Timex . Njihov beli klic je okrašen s krepko modrimi številkami, zahvaljujoč katerim lahko uporabnik v trenutnem času odlično vidi.

Cannibal CK002-06
28,40 € 21,80 €

Tudi naši malčki si zaslužijo elegantne dodatke. Na primer, lepa ura iz delavnice preverjene blagovne znamke Cannibal. Na zapestje jih pritrdi rdeč tekstilni trak.

Secco S K503-8
20,70 €

Zadnji kos!

Ali želite, da vaši malčki spremljajo čas? Nato jim priskrbi pametno uro Secco . Njihova bela številčnica na prvi pogled privlači dve izraziti roki – rdeči nosi besedi „Ure“, beli pa besedi „Minute“ (minute).

Secco S K504-1
24,80 €

Zadnji kos!

Si ne predstavljate življenja brez ure na zapestju, a svoje otroke pozabite v tej smeri? Popravite to napako in si priskrbite Secco uro . Njihov belkast obraz ure je okrašen z izrazitimi številkami, zaradi česar je čas vedno popolnoma berljiv.

Swatch Around The Strap SUOB146
74,90 €

Barve, barve, barve! Samo z njimi je življenje zabavno in brezskrbno. Uživajte v največji možni meri s Swatch uro Around The Strap. Njihova črna številčnica je obložena z značilnimi roza kazalci v obliki pravokotnikov. Skupaj nastane dodatek, ki je kot nalašč za poletno avanturo.

Swatch Cross the Path SUOM108
74,90 € 67,40 €

Življenje nam vsak dan postavlja ovire na poti. Takoj, ko si na zapestje Swatch švicarsko uro Swatch, ste lahko prepričani, da lahko z njimi ravnate brez težav.

Swatch Flik Flak Camping Badge Blue ZFBNP094
39,10 €

Ali vaš sin, vnuk ali nečak ljubi avtomobile? Osrečite ga in si oglejte čudovito uro Flik Flak iz švicarskega Swatch . Številka na prvi pogled gleda z razigranimi rokami v obliki moškega in lutke, ki sta znak Flika Flaka. Prosojni modri ovitek vam omogoča pogled v gibanje kremena na zadnji strani.

Swatch Flik Flak Disney Rapunzel ZFLNP028
43,40 €

Katera deklica ne pozna Disneyjeve pravljice? Razveselite svojo majhno princeso in si priskrbite Swatch iz posebne Disneyjeve kolekcije . Svetlo številčnico krasijo rožnati numerični indeksi in roke. Ko je vsaka ženska ura pripeta na zapestje, je ne bo nikoli več hotela sleči. .

Swatch Flik Flak Monkeynesia ZFBNP128
39,10 €

Ne veste, kakšno darilo podariti svojim otrokom? Osrečite jo in si priskrbite njeno čudovito uro Flik Flak iz švicarskega Swatcha . Številka na prvi pogled gleda z razigranimi rokami v obliki moškega in lutke, ki sta znak Flika Flaka.

Swatch Flik Flak Octostripe ZFBNP011C
43,40 €

Vsaka mala princesa se rada okrasi s stilskimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njeno čudovito uro Flik Flak iz švicarskega Swatch. Številka na prvi pogled gleda z razigranimi rokami v obliki moškega in lutke, ki sta znak Flika Flaka.

Swatch Flik Flak Tähtila ZFBNP081
43,40 €

Zadnji kos!

Vsaka mala princesa se rada okrasi s stilskimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njeno čudovito uro Flik Flak iz švicarskega Swatch. Številka na prvi pogled gleda z razigranimi rokami v obliki moškega in lutke, ki sta znak Flika Flaka.

Swatch Flik Flak Tropical Fun ZFBNP127
43,40 €

Vsaka mala princesa se rada okrasi s stilskimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njeno čudovito uro Flik Flak iz švicarskega Swatcha. Številka na prvi pogled gleda z razigranimi rokami v obliki moškega in lutke, ki sta znak Flika Flaka.

Swatch GRAFTIC SUON133
74,90 €

Nikoli ni dovolj barvnih dodatkov, zato stavite na Swatch . Kot že ime pove, je ura okrašena z barvami, ki se odlično zlijejo. Na prvi pogled vas bo zagotovo pritegnila barvna paleta na številčnici, ki vam vedno pričara nasmeh na obrazu.

Swatch Oboustranné hodinky Dotypop PNW104
82,80 €

Tukaj, tukaj. Ujemite dobroto polka pike in pripnite igrivo Swatch uro iz avantgardne Pop kolekcije. Na desetine polk pik pokriva velik klic in celo silikonski trak, ki je zelo prijeten na dotik, odporen proti poškodbam.

Swatch Pastillo GR708
63,10 €

Razigrana, vesela in večno optimistična. Takšna je ženska, ki nosi uro Pastillo iz Swatch. Njihova zlata številčnica je okrašena z rokami in majhnimi kazalci v kombinaciji rdeče in modre barve, navdušila sta datum in kazalnik dneva v tednu na položaju 3.

Swatch Pikabloo GN250
63,10 €

Modra je dobra – tako je. Če sodite tudi med navijači te brezčasne barve ne smete zamuditi na svoj zapestje uro znamke Swatch. Njihova temno modra številčnica s poudarjenimi kazalci, okronana s srebrnimi polkastimi pikami, se popolnoma ujema s plastičnim ohišjem.

Timex Time Machines Soccer TW7C16500
33,70 € 28,10 €

Zadnji kos!

Ali vaš sin, vnuk ali nečak igra nogomet? Ali v svoji sobi visijo plakati z Ronaldom ali Messijem? Potem pa glejte, kako Timex gleda dih! Njihova številka je obložena z lahko berljivimi številkami, zanimivi sta tudi roki z oznako „ura“ in „minuta“.

Timex Youth TW7C09900
40,20 € 26,40 €

Se radi razvajate s stilskimi dodatki in pozabite na svoje otroke? To napako lahko enostavno popravite s svojo uro priljubljene blagovne znamke Timex . Njihova temno modra številka je okrašena s krepko belimi številkami, zahvaljujoč kateri uporabnik odlično vidi trenutni čas.

Timex Youth TW7C10200M
52,40 € 26,40 €

Se radi razvajate s stilskimi dodatki in pozabite na svoje otroke? To napako lahko enostavno popravite s svojo uro priljubljene blagovne znamke Timex . Njihova črna številčnica je okrašena z izrazitimi belimi rokami in številčnimi kazalci, zahvaljujoč kateri uporabnik odlično vidi trenutni čas.

Timex Youth TW7C25700
33,70 € 28,70 €

Zadnji kos!

Če želite ugajati svojim malčkom, jim kupite to originalno otroško uro Timex. Bela številčnica, okrašena s klasičnimi rokami z indeksi. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim in fleksibilnim tekstilnim pasom, ki je povezan s trpežnim ohišjem iz smole.

Cannibal CJ291-26
38,70 € 30,90 €

Ali želite, da vaši malčki spremljajo čas? Potem jim poberi lepo uro iz Cannibala . Njihov beli klic na prvi pogled pritegne z izrazitimi številkami in rokami, ki zagotavljajo popolno berljivost časa.

PRIM Duhovka - F
23,30 €

Ura Duhovka češke znamke Prim je kot nalašč za vse male princese. Njihov majhen beli obraz ure se opira na klasičen videz – okrašen s črnimi svetlečimi rokami in rožnatimi kazalci. Roza pas se ponaša tudi z gumijastim trakom, ki uro pritrdi na zapestje.