Timex Ironman Sleek Premium TW5M00800
90,20 € 52,40 €

Unisex športni model Timex ure iz linije Ironman navdušuje s svojo izdelavo, pa tudi barvo. Ura ima zaslon na dotik. Dotaknite se prsta po zaslonu, da nadzorujete na primer štoparico ali časovnik.

Casio Collection LA 20WH-8A
32,50 €

Casio ure so kot nalašč za vse, ki iščejo elegantno uro po dostopni ceni. Njihov majhen kvadratni kovček s škrlatno podlogo in jermenom je izdelan iz plastike, ki je neverjetno lahka – tako da skoraj ne morete občutiti zapestja na zapestju.

Swatch Zoomzang SUOB141
74,90 €

Zadnji kos!

Izvirno, noro in novo – to so Swatch . Zgrabite njihovo čarovnijo in si pripnite ročno uro Zoomzang na zapestje. Njihove številke na prvi pogled navdušujejo prepoznavni številki 3 in 9, privlačijo pa jih tudi svetlo obarvane roke.

Swatch Around The Strap SUOB146
74,90 €

Barve, barve, barve! Samo z njimi je življenje zabavno in brezskrbno. Uživajte v največji možni meri s Swatch uro Around The Strap. Njihova črna številčnica je obložena z značilnimi roza kazalci v obliki pravokotnikov. Skupaj nastane dodatek, ki je kot nalašč za poletno avanturo.

Swatch GRAFTIC SUON133
74,90 €

Nikoli ni dovolj barvnih dodatkov, zato stavite na Swatch . Kot že ime pove, je ura okrašena z barvami, ki se odlično zlijejo. Na prvi pogled vas bo zagotovo pritegnila barvna paleta na številčnici, ki vam vedno pričara nasmeh na obrazu.

Swatch Oboustranné hodinky Dotypop PNW104
82,80 €

Tukaj, tukaj. Ujemite dobroto polka pike in pripnite igrivo Swatch uro iz avantgardne Pop kolekcije. Na desetine polk pik pokriva velik klic in celo silikonski trak, ki je zelo prijeten na dotik, odporen proti poškodbam.

Swatch Pikabloo GN250
63,10 €

Modra je dobra – tako je. Če sodite tudi med navijači te brezčasne barve ne smete zamuditi na svoj zapestje uro znamke Swatch. Njihova temno modra številčnica s poudarjenimi kazalci, okronana s srebrnimi polkastimi pikami, se popolnoma ujema s plastičnim ohišjem.

Swatch Cross the Path SUOM108
74,90 € 67,50 €

Življenje nam vsak dan postavlja ovire na poti. Takoj, ko si na zapestje Swatch švicarsko uro Swatch, ste lahko prepričani, da lahko z njimi ravnate brez težav.

Swatch Maglietta SUOW140
74,90 €

Zadnji kos!

Stripovi nikoli ne bodo šli iz mode. Stavite na njihov brezčasen čar in si na zapestje postavite svojo uro Swatch. Polovica silikonskega traku je okrašena z modro-belim pasom, ki se nadaljuje na ovitku in izbira. Druga polovica ure se opira na izrazito rdečo barvo, ki daje celotni pravi pridih.

Swatch Max L’Abeille SUOB149
74,90 € 58,80 €

Zadnji kos!

Če iščete izvirno dodatno opremo, ki bo oživela vašo obleko, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnila številčnica in kot že ime pove – je v duhu legendarne čebele Maje. Plastičnemu ohišju sledi črno-rumen silikonski trak.

Swatch MENT’HEURE SUOW154
74,90 €

Zadnji kos!

Nikoli ni dovolj barvnih dodatkov, zato stavite na Swatch . Kot že ime pove, je ura okrašena z barvami, ki se odlično zlijejo. Na prvi pogled vas bo zagotovo pritegnila barva ure, ki odlično prilagodi vsako obleko za prosti čas.

Swatch Oboustranné hodinky Popnumber PNW107
82,80 €

Ali spadate med ljudi, ki jim hitro dolgčas? Samo zataknite Swatch iz avantgardne Pop kolekcije na zapestje in ves dolgčas bo tam. Njihov velik klic šteje na pozitivno obarvane številčne indekse in roke, ki jih je enostavno brati.

Swatch PSYCADELIC SUOW155
74,90 €

Zadnji kos!

Nikoli ni dovolj barvnih dodatkov, zato stavite na Swatch . Kot že ime pove – ure so zasnovane za tiste, ki se je ne bojijo. Na prvi pogled vas bodo pritegnile izrazite barve, ki jih najdemo skozi celotno uro.

Swatch ROUG’HEURE GW198
67,10 €

Zadnji kos!

Nikoli ni dovolj barvnih dodatkov, zato stavite na Swatch . Kot že ime pove, je ura okrašena z barvami, ki se odlično zlijejo. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim silikonskim trakom, ki je neverjetno prijeten na dotik in primeren za alergike. Številčnica je okrašena samo z belimi rokami.

Swatch School Break LW160
67,10 €

Zadnji kos!

Če iščete izvirno dodatno opremo za izboljšanje svoje obleke, potem stavite na švicarsko uro Swatch . Plastičnemu ohišju sledi silikonski trak, ki ga je udobno nositi, lahkoten, vodoodporen in antialergičen. Pašček je okrašen s pisanimi vzorci, zahvaljujoč katerim vam ni treba prositi za pozornost.

Swatch Sea-pool GM185
59,20 €

Barvni dodatki so neločljivo povezani s poletjem. Ne bojte se bolj vpadljivih barv ali pa si pripnite ročno uro iz priljubljene Swatch. Njihov plastični ovitek se ponaša s temno sivo barvo, najbolj pa zagotovo obožujejo silikonski trak v zeleno-modri barvi.

Swatch Streety SUOW157
74,90 €

Če iščete izvirno dodatno opremo za izboljšanje svoje obleke, potem stavite na švicarsko uro Swatch . Na prvi pogled vas bodo zagotovo pritegnili svetlo obarvani vzorci na črnem pasu. Prvotno oblikovana številčnica krasi del številskih indeksov, ostalo pa v obliki številk v angleščini.

Swatch Tartanotto SUOZ258C
74,90 € 58,20 €

Hudomušno, igrivo in predvsem nezgrešljivo! Takšne ure so jih zasnovali Tartanotto znamko Swatch . Njihov belkast obraz ure daje jasen vtis – krasijo ga roke in drobne številke. Toda vsa treznost se konča. Silikonski trak je okrašen z modro-rdeče-belim vzorcem, ki se nadaljuje na plastičnem ohišju.