Swatch Color Calendar GW709
63,20 €

Zadnji kos!

Barvni koledar Swatch je kot nalašč za vse ljubitelje barv. Pravkar se slišijo na srednje velik obraz. Po drugi strani pa se beli ovitek in silikonski trak opirata na minimalističen dizajn, zaradi česar je prepoznavno številčnico še bolj izstopajoče.

Swatch Boule A Facette GB305
63,20 € 47,30 €

Če iščete dodatno opremo, ki odlično dopolnjuje vašo obleko, potem stavite na švicarsko uro Swatch . Na prvi pogled vas bodo privlačile pisane polke v celotni uri. Črni klic je okrašen s pisanimi polkami namesto kazalcev in svetlečimi rokami.

Calypso Digital For Woman K5669/2
35,20 € 27,50 €

Ure, ki jih izdeluje sveža blagovna znamka Calypso, bodo vse ženske navdušile z nagnjenostjo k značilnim dodatkom. Svetla kombinacija rožnatega jermena in črne lunete na prvi pogled naredi ta dodatek resnično eleganten kos.

Swatch Quilted Time SUOS108
75 €

Ste razpoloženi in imate občutek, da ste utrujeni? Pripnite svoj prešite čas iz svoje najljubše Swatch in vsa turobnost bo v hipu! Njihova belkasta številka s polka pikami je obložena z raznobarvnimi polkami in kockami, kar je samo po sebi dovolj, da vam nasmeh na obraz, kadar pogledate na trenutni

Calypso Digital For Woman K5669/1
35,20 €

Ure, ki jih izdeluje sveža blagovna znamka Calypso, bodo vse ženske navdušile z nagnjenostjo k značilnim dodatkom. Na prvi pogled svetla kombinacija traku iz apna in črne lunete naredi ta dodatek resnično eleganten kos.

Calypso Digital for Woman K5692/4
35,20 €

Zadnji kos!

Poletje je neločljiv dodatek v svežih barvah. Ne pozabite na njih in se okrasite z uro Calypso. Njihova plastična torbica v srebrni barvi izgleda zelo mladostno. Na zapestju je ura pripeta z modrim gumijastim trakom, ki odlično zasije vsako obleko.

Swatch Pastillo GR708
63,20 €

Razigrana, vesela in večno optimistična. Takšna je ženska, ki nosi uro Pastillo iz Swatch. Njihova zlata številčnica je okrašena z rokami in majhnimi kazalci v kombinaciji rdeče in modre barve, navdušila sta datum in kazalnik dneva v tednu na položaju 3.

Timex Marathon TW5K96900
44,30 € 30,40 €

Ženska športna ura Marathon Timex s turkizno modrim pasom in jasnim digitalnim klicem privlači ne le zanimiv dizajn, temveč tudi ugodno ceno. Ura ima funkcije, kot so nočna osvetlitev INDIGLO, 24-urni kronograf, alarm, 2 časovni pasi in vodoodpornost 50 m. .

Calypso Digital for Woman K5688/1
35,20 €

Zadnji kos!

Barvni dodatki so neločljivo povezani s poletno sezono. Ne pozabite nanje in pripnite zapestno uro znamke Calypso. Njihova prosojna torbica in gumijasti vlek se ponašata s prijetno svetlo modro barvo, pa tudi digitalnim zaslonom. Cenili boste tudi funkcije, ki jih ima vaša ura.

Calypso Digital for Woman K5688/3
35,20 €

Zadnji kos!

Barvni dodatki so neločljivo povezani s poletno sezono. Ne pozabite nanje in pripnite zapestno uro znamke Calypso. Njihova prosojna torbica in gumijasti hod se ponašata s sijočo vijolično barvo, tako kot digitalni zaslon. Cenili boste tudi funkcije, ki jih ima vaša ura.

Calypso K5736/4
35,20 €

Ure, ki jih izdeluje igriva znamka Calypso, na prvi pogled očarajo vse dame, ki neposredno uživajo v igrivih dodatkih. Njihova plastična torbica in gumijasti trak sta v svetlo vijolični barvi, ki na zapestju izgleda preprosto popolno.

Calypso K5737/3
43 €

Ure iz igrive blagovne znamke Calypso na prvi pogled očarajo vse dame, ki neposredno uživajo v igrivih dodatkih. Njihova prosojna plastična torbica in gumijasti trak sta v svetlo roza barvi, ki na zapestju izgleda preprosto popolno.

Calypso Versatile For Woman K5735/1
47 €

Zadnji kos!

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladostne znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinski trak iz gume je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Srebrna skrinja se ponaša tudi s plastičnim ohišjem.

Calypso Versatile For Woman K5735/4
47 €

Zadnji kos!

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladinske znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinski črni jermen je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Srebrna barva se ponaša s plastičnim ohišjem.

Calypso Versatile For Woman K5735/5
47 €

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladinske znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinsko roza pas je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Plastični ovitek se ponaša tudi z rožnato barvo.

Calypso Versatile For Woman K5735/6
47 €

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladinske znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinski vijoličen trak je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Vijolična barva se ponaša tudi s plastičnim ohišjem.

Q&Q SmileSolar Series 002 RP29J011
43,40 €

Igriv dizajn in mladosten vonj, ki pustolovščini daje povsem novo dimenzijo – vsi se združujejo v Q&Q SmileSolar . Njihov svetel klic je popolnoma berljiv zahvaljujoč kontrastnim rokam in kazalcem.

Swatch Color the Sky GS124
63,20 € 51,30 €

Ali imate radi igrive dodatke, ki vam bodo dvignili razpoloženje ob vsakem pogledu? Potem morate zagotovo dobiti uro Swatch Color the Sky . Njihov pas in številčnica se svetijo z mavričnimi barvami, številke pa so videti ročno napisane, da pomagajo igrivemu videzu.

Swatch Colorland GE254
63,20 €

Če iščete dodatno opremo, ki bo polepšala vas in okolico, potem stavite na Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnila številčnica, okrašena z igrivimi barvami in roza rokami. Plastičnemu ohišju sledi silikonski trak v istem pozitivnem duhu.

Swatch High Tea GW191
63,20 € 50,50 €

Zadnji kos!

Ste ljubitelj kakovostnega čaja? Si želite, da ne le ob petih, ampak tudi kadar koli v dnevu? Potem ne smete zamuditi ure Swatch High Tea na zapestju, ki se pokloni tej najbolj priljubljeni vroči pijači na svetu.

Swatch Oboustranné hodinky Riminipop PNW106
82,90 €

Utrujeni ste nositi zapestne ure kot vsi drugi? Ali želite biti nekaj posebnega? Oddajte pop Swatch in obrišite vsem! Na prvi pogled je ura res igriv komad. Njihov beli klic privlači štiri različne barvne številke.

Swatch Sea View GW193
63,20 €

Če iščete izvirno dodatno opremo, ki bo oživela vašo obleko, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnila modra številčnica, ki je okrašena z belimi rokami in kazalci v obliki belih pik. Plastičnemu ohišju sledi belo-modri silikonski trak.

Swatch Tet-Wrist GG224
63,20 €

Zadnji kos!

Zunaj dežuje, nič ne gre in ti pade v dušo mračnost? Potem je pravi čas za uro Tet-Wirst iz švicarske Swatch . Njihov silikonski trak igra v vseh barvah, zato ste lahko prepričani, da vaše nove dodatne opreme nihče ne bo pogrešal.