Secco S DHV-006
35,40 €

Tudi vaši otroci si zaslužijo elegantno uro. In z veliko funkcijami, kot so ure Secco, ste lahko prepričani, da bo prejemnik navdušen nad novo dodatno opremo. Ure se zanašajo na masivno zasnovo, zahvaljujoč uporabljenim materialom so neverjetno lahki in relativno trpežni.

Swatch Color Calendar GW709
63,40 €

Zadnji kos!

Barvni koledar Swatch je kot nalašč za vse ljubitelje barv. Pravkar se slišijo na srednje velik obraz. Po drugi strani pa se beli ovitek in silikonski trak opirata na minimalističen dizajn, zaradi česar je prepoznavno številčnico še bolj izstopajoče.

Swatch Zoomzang SUOB141
75,20 €

Zadnji kos!

Izvirno, noro in novo – to so Swatch . Zgrabite njihovo čarovnijo in si pripnite ročno uro Zoomzang na zapestje. Njihove številke na prvi pogled navdušujejo prepoznavni številki 3 in 9, privlačijo pa jih tudi svetlo obarvane roke.

Cannibal CJ265-14
34,50 € 23,40 €

Vsaka mala princesa se rada okrasi s stilskimi dodatki. Dajte vam ga in si Cannibal dobro uro od Cannibal. Njihova svetla številka na prvi pogled privlači čudovit cvetlični dizajn in barvite številke, zaradi katerih je ta model resnično nepogrešljiv kos.

Lorus RRX51EX9
27,30 €

Ure Lorus bodo na prvi pogled všeč vsakemu otroku. Njihov svetel klic privlači s pisanimi številkami in svetlečimi rokami, ki zagotavljajo popolno berljivost časa. Ohišje se ponaša s prijetno globoko modro barvo, pa tudi s silikonskim trakom, ki je bolj odporen proti poškodbam in traja kot nov.

Q&Q VR41J009
15,90 €

Si ne predstavljate življenja brez ure na zapestju, a svoje otroke pozabite v tej smeri? Odpravite to napako in si priskrbite Q&Q uro . Njihova številka na prvi pogled privlači veseli avtomobil z igračami. Poleg tega boste našli popolnoma berljive roke in številke.

Swatch Around The Strap SUOB146
75,20 €

Barve, barve, barve! Samo z njimi je življenje zabavno in brezskrbno. Uživajte v največji možni meri s Swatch uro Around The Strap. Njihova črna številčnica je obložena z značilnimi roza kazalci v obliki pravokotnikov. Skupaj nastane dodatek, ki je kot nalašč za poletno avanturo.

Swatch Boule A Facette GB305
63,40 € 47,50 €

Če iščete dodatno opremo, ki odlično dopolnjuje vašo obleko, potem stavite na švicarsko uro Swatch . Na prvi pogled vas bodo privlačile pisane polke v celotni uri. Črni klic je okrašen s pisanimi polkami namesto kazalcev in svetlečimi rokami.

Swatch Frechia GW409
63,40 €

Zadnji kos!

Nežna in igriva hkrati. To je ura Frechia iz švicarske Swatch. Na prvi pogled vas bo očarala kombinacija bele barve, ki jo spremljajo črne pikice, zaradi česar je ura primerna skoraj za vsako obleko. Ura je na zapestje pritrjena s silikonskim trakom, ki je lahek, vodoodporen in antialergičen.

Swatch Telefon Maison GB307
67,30 €

Vas očara vesolje, nezemeljske civilizacije ali se želite vsakič, ko pogledate na uro, zabavati? Nato stavite na Swatch . Številčnica z glavo tujca je okrašena s preprostimi rokami.

Lorus R2311MX9
31,30 €

Noben pravi šolar ali šolarka ne more brez elegantne zapestne ure. Ne zanemarjajte svojega otroka in si priskrbite njeno uro Lorus. Vijolična številčnica je okrašena z izrazitimi rokami in številkami, ki zagotavljajo popolno berljivost v času.

Lorus R2317MX9
31,30 €

Noben dober šolar ne more brez elegantne zapestne ure. Ne zanemarjajte svojega otroka in si priskrbite njeno uro Lorus. Številčnik zelene barve je okrašen z izrazitimi rokami in številkami, kar zagotavlja popolno berljivost v času.

Lorus R2349MX9
27,30 €

Tudi otroci si zaslužijo eleganten dodatek, s katerim se lahko pokažejo drugim. Dajte jim ure Lorus, ki bodo brez veselja. Bela številčnica privlači s pisanimi ciframi in svetlečimi rokami, ki bodo otrokom omogočile pregled nad trenutnim časom v temi.

Lorus RRX47EX9
27,30 €

Otroške ure Lorus na prvi pogled pritegnejo barvit klic, ki vsebuje pisane številke in srebrne roke s svetlobnim slojem. Model ima plastično ohišje in kozarec, zaradi česar je ura zelo lahka. Primeru sledi vijolični silikonski trak, zaključen s klasično zaponko. .

Secco S K501-1
20,80 €

Obožujete konja svojega otroka? Potem se na prvi pogled zaljubi v čudovito uro Secco . Njihov belkaste številčnice krasi simpatičen rep na zadnji strani, ki ga poleg zvezd fuksije najdemo tudi na svetlo roza silikonskem traku. Otrokom privoščite dodatek, ki ga nočejo sleči. .

Swatch Flik Flak Hat-trick ZFCSP070
47,50 €

Ko bodo otroci videli uro Swatch iz otroške zbirke Flik Flak, se bodo vanj zaljubili. Številka z motivom nogometne žoge bo ugajala mnogim mladim nogometašem. Na zapestne ure je pritrjen prijeten silikonski trak, ki je lahek, vodoodporen in antialergičen. Dobite otrokom dodatek, ki ga nočejo vzeti.

Swatch Oboustranné hodinky Dotypop PNW104
83,10 €

Tukaj, tukaj. Ujemite dobroto polka pike in pripnite igrivo Swatch uro iz avantgardne Pop kolekcije. Na desetine polk pik pokriva velik klic in celo silikonski trak, ki je zelo prijeten na dotik, odporen proti poškodbam.

Swatch Pastillo GR708
63,40 €

Razigrana, vesela in večno optimistična. Takšna je ženska, ki nosi uro Pastillo iz Swatch. Njihova zlata številčnica je okrašena z rokami in majhnimi kazalci v kombinaciji rdeče in modre barve, navdušila sta datum in kazalnik dneva v tednu na položaju 3.

Swatch Quilted Time SUOS108
75,20 €

Ste razpoloženi in imate občutek, da ste utrujeni? Pripnite svoj prešite čas iz svoje najljubše Swatch in vsa turobnost bo v hipu! Njihova belkasta številka s polka pikami je obložena z raznobarvnimi polkami in kockami, kar je samo po sebi dovolj, da vam nasmeh na obraz, kadar pogledate na trenutni

Swatch Sea View GW193
63,40 €

Če iščete izvirno dodatno opremo, ki bo oživela vašo obleko, potem stavite na uro Swiss Swatch . Na prvi pogled vas bo pritegnila modra številčnica, ki je okrašena z belimi rokami in kazalci v obliki belih pik. Plastičnemu ohišju sledi belo-modri silikonski trak.

Cannibal CJ242-14
34,50 € 23,40 €

Cannibal ure so primerne za vsa dekleta, ki uživajo bolj izrazite dodatke. Njihova svetlo roza plastična torbica je široka 43 cm, z roza barvo, ki vsebuje silikonski trak, ki je bolj odporen proti poškodbam in traja kot nov.

Cannibal CJ272-09
49,90 € 39,90 €

Zadnji kos!

Cannibal ure so kot nalašč za vsa dekleta, ki imajo radi športne dodatke. Njihov belkasti ovitek in trpežen silikonski trak stavijo na belkasto barvo, ki se še posebej izkaže na strojeni koži. Svetlo številčnico krasijo svetleče roke in kontrastne številke, ki zagotavljajo dobro berljivost časa.

Lorus Novak Djokovič RRX17GX9
31,30 €

Ure Lorus so namenjene vsem športno naravnanim otrokom. Nastala je v sodelovanju s svetovno znano fundacijo tenisača Novakom Đokovićem, ki pomaga prikrajšanim otrokom, da izpolnijo svoje sanje in dosežejo popolno izobrazbo.

Lorus Novak Djokovič RRX19GX9
31,30 €

Ure Lorus so namenjene vsem športno naravnanim otrokom. Nastala je v sodelovanju s svetovno znano fundacijo tenisača Novakom Đokovićem, ki pomaga prikrajšanim otrokom, da izpolnijo svoje sanje in dosežejo popolno izobrazbo.

Lorus R2309MX9
31,30 €

Zadnji kos!

Noben pravi šolar ali šolarka ne more brez elegantne zapestne ure. Ne zanemarjajte svojega otroka in si priskrbite njeno uro Lorus. Rdeči klic je okrašen z izrazitimi rokami in številkami, ki zagotavljajo popolno berljivost v času.

Lorus R2315MX9
31,30 €

Zadnji kos!

Noben dober šolar ne more brez elegantne zapestne ure. Ne zanemarjajte svojega otroka in si priskrbite njeno uro Lorus. Svetlo modra številka je okrašena z izrazitimi rokami in številkami, ki zagotavljajo popolno berljivost v času.

Lorus R2319MX9
31,30 €

Nobena ustrezna šolarka ne more brez elegantne zapestne ure. Ne zanemarjajte svoje princese ali vas in si priskrbite njeno uro Lorus. Svetlo roza številčnica je okrašena z izrazitimi rokami in številkami, ki zagotavljajo popolno berljivost v času.

Lorus R2345MX9
27,30 €

Tudi otroci si zaslužijo eleganten dodatek, s katerim se lahko pokažejo drugim. Dajte jim ure Lorus, ki bodo brez veselja. Bela številčnica privlači s pisanimi ciframi in svetlečimi rokami, ki bodo otrokom omogočile pregled nad trenutnim časom v temi.

Lorus R2351MX9
27,30 €

Tudi otroci si zaslužijo eleganten dodatek, s katerim se lahko pokažejo drugim. Dajte jim ure Lorus, ki bodo brez veselja. Bela številčnica privlači s pisanimi številkami in svetlečimi rokami, ki bodo otrokom omogočile pregled nad trenutnim časom v temi.

Lorus R2353MX9
27,30 €

Tudi otroci si zaslužijo eleganten dodatek, s katerim se lahko pokažejo drugim. Dajte jim ure Lorus , ki bodo brez veselja. Bela številčnica privlači s pisanimi številkami in svetlečimi rokami , ki bodo otrokom omogočile pregled nad trenutnim časom v temi.

Lorus R2355MX9
27,30 €

Tudi otroci si zaslužijo eleganten dodatek, s katerim se lahko pokažejo drugim. Dajte jim ure Lorus , ki bodo brez veselja. Bela številčnica privlači s pisanimi številkami in svetlečimi rokami , ki bodo otrokom omogočile pregled nad trenutnim časom v temi.

Lorus R2389LX9
35,30 €

Zadnji kos!

Otroška ura Lorus bo ugajala vsem mlajšim in starejšim otrokom. Ura je opremljena z rdečim kovinskim okvirjem in črnim silikonskim trakom, ki je zelo udoben za nošenje. Cenili boste tudi bistvene lastnosti – datum, dan v tednu, alarm, štoparico.

Lorus R2393LX9
35,30 €

Otroška ura Lorus bo ugajala vsem mlajšim in starejšim otrokom. Ura je opremljena z modrim kovinskim okvirjem in belim silikonskim paščkom, ki je zelo udoben za nošenje. Cenili boste tudi bistvene lastnosti – datum, dan v tednu, alarm, štoparico.

Lorus RRX41EX9
27,30 €

Otroške ure Lorus na prvi pogled pritegnejo barvit klic, ki vsebuje pisane številke in srebrne roke s svetlobnim slojem. Model ima plastično ohišje in kozarec, zaradi česar je ura zelo lahka. Ohišju sledi črni silikonski trak, zaključen s klasično zaponko. .

Lorus RRX45EX9
27,30 €

Otroške ure Lorus na prvi pogled pritegnejo barvit klic, ki vsebuje pisane številke in srebrne roke s svetlobnim slojem. Model ima plastično ohišje in kozarec, zaradi česar je ura zelo lahka. Ohišju sledi modri silikonski trak, zaključen s klasično zaponko. .

Lorus RRX51CX9
27,30 €

Ure Lorus so kot nalašč za vsako šolarko, ki se rada okrasi s stilskimi dodatki. Njihov svetel klic na prvi pogled navdušuje z izrazitimi številkami, ki zagotavljajo popolno berljivost časa. Poleg tega ima številčnica osvetlitev celotne površine, zaradi česar je popolnoma vidna tudi v popolni temi.

Q&Q VR41J008
15,90 €

Ne morete si predstavljati življenja brez ure na zapestju, a pozabite svoje otroke v tej smeri? Popravite to napako in dobite uro za vprašanja . Njihov klic na prvi pogled privlači izstrelitev vesoljske rakete. Poleg tega boste našli popolnoma berljive roke in številke.

Q&Q VR41J010
15,90 €

Si ne predstavljate življenja brez ure na zapestju, a svoje otroke pozabite v tej smeri? Odpravite to napako in si priskrbite Q&Q uro . Njihov obraz na prvi pogled privlači veselo letalo. Poleg tega boste našli popolnoma berljive roke in številke.

Secco S DIN-001
33,20 €

Dekliška ura iz Secca je dodatek, ki ga nihče ne bo pogrešal. Zanimiv kos za priložnostno obrabo, kjer je najbolj vpadljiv element brezčasen lahek silikonski trak, ki ga je zelo udobno nositi. Digitalni zaslon ima štoparico, odštevalnik časa, budilko in dvojno časovno funkcijo.

Secco S DIN-002
33,20 €

Dekliška ura iz Secca je dodatek, ki ga nihče ne bo pogrešal. Zanimiv kos za priložnostno obrabo, kjer je najbolj vpadljiv element globoko modri trak iz mehkega silikona, ki ga je zelo udobno nositi. Digitalni zaslon ima štoparico, odštevalnik časa, budilko in dvojno časovno funkcijo.

Secco S DIN-005
33,20 €

Zadnji kos!

Dekliška ura iz Secca je dodatek, ki ga nihče ne bo pogrešal. Zanimiv kos za priložnostno obrabo, kjer je najbolj presenetljiva vijolična vijolična paščka iz mehkega silikona, ki je zelo udobna za nošenje. Digitalni zaslon ima štoparico, odštevalnik časa, budilko in dvojno časovno funkcijo.

Secco S DIN-006
33,20 €

Fantje iz Secco so zanimiv kos priložnostne obleke, kjer je najbolj presenetljiva temno modra mehka silikonska paščka, ki jo je zelo udobno nositi. Digitalni zaslon ima štoparico, odštevalnik časa, budilko in dvojno časovno funkcijo. Oživite svojo športno obleko s slogom. .

Secco S DIN-007
33,20 €

Dečja ura iz Secca je zanimiv kos priložnostne obleke. Model navdušuje s črnim silikonskim trakom, ki ga je zelo udobno nositi. Digitalni zaslon ima štoparico, odštevalnik časa, budilko in dvojno časovno funkcijo. Oživite svojo športno obleko s slogom. .

Secco S DIP-002
31,20 €

Otroška ura Secco je dodatna oprema, ki je nihče ne bo pogrešal. Zanimiv kos za dekleta, priložnostna oblačila, kjer je najbolj izrazita značilnost temno roza mehak silikonski trak, ki ga je zelo udobno nositi. Digitalni zaslon ima štoparico, odštevalnik in budilko. .

Secco S DIP-005
31,20 €

Zadnji kos!

Otroška ura Secco je dodatna oprema, ki je nihče ne bo pogrešal. Zanimiv kos za dekleta, za priložnostne obrabe, kjer je najbolj presenetljiva globoka vijolična mehka silikonska paščka, ki je zelo udobna za nošenje. Digitalni zaslon ima štoparico, odštevalnik in budilko.