Cannibal CK199-14
30 € 17,40 €

Želite kupiti eleganten dodatek za svojo majhno princeso? Čudovita ura Cannibal je kot nalašč zanjo. Na zapestje jih pritrdi rožnat gumijasti trak s plastičnimi srčki, barvite srčke pa najdete tudi na obrazu bele ure.

Calypso Digital For Woman K5669/2
35,10 € 27,50 €

Ure, ki jih izdeluje sveža blagovna znamka Calypso, bodo vse ženske navdušile z nagnjenostjo k značilnim dodatkom. Svetla kombinacija rožnatega jermena in črne lunete na prvi pogled naredi ta dodatek resnično eleganten kos.

Calypso Digital for Woman K5692/4
35,10 €

Zadnji kos!

Poletje je neločljiv dodatek v svežih barvah. Ne pozabite na njih in se okrasite z uro Calypso. Njihova plastična torbica v srebrni barvi izgleda zelo mladostno. Na zapestju je ura pripeta z modrim gumijastim trakom, ki odlično zasije vsako obleko.

Calypso Versatile For Woman K5735/1
47 €

Zadnji kos!

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladostne znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinski trak iz gume je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Srebrna skrinja se ponaša tudi s plastičnim ohišjem.

Cannibal CK198-16
30 € 24 €

Želite kupiti eleganten dodatek za svojo majhno princeso? Čudovita ura Cannibal je kot nalašč zanjo. Na zapestjih so pripeti škrlatni gumijasti trak s plastičnimi kačji pastirji s svetlo obarvanimi krili, enega od njih lahko najdete na belem številčnici.

Calypso Digital For Woman K5669/1
35,10 €

Ure, ki jih izdeluje sveža blagovna znamka Calypso, bodo vse ženske navdušile z nagnjenostjo k značilnim dodatkom. Na prvi pogled svetla kombinacija traku iz apna in črne lunete naredi ta dodatek resnično eleganten kos.

Calypso K5726/3
39,10 €

Ura iz delavnice mladostne blagovne znamke Calypso je kot nalašč za vsako mlado damo, ki bi rada postala dodatna oprema. Njihov majhen kovček se brez težav spremeni v gumijast jermen čudovite nebesno modre barve, zaradi česar je ura bolj podobna elegantni zapestnici.

Calypso K5736/4
35,10 €

Ure, ki jih izdeluje igriva znamka Calypso, na prvi pogled očarajo vse dame, ki neposredno uživajo v igrivih dodatkih. Njihova plastična torbica in gumijasti trak sta v svetlo vijolični barvi, ki na zapestju izgleda preprosto popolno.

Calypso Versatile For Woman K5727/1
35,10 €

Zadnji kos!

Ure so seveda stvar nas. Ne pozabite svojih otrok v tej smeri in jim priskrbite igrivo uro Calypso. Digitalni zaslon z osvetlitvijo ozadja ima uporabne funkcije – uporabljate lahko koledar, alarm ali štoparico. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim belim gumijastim trakom.

Calypso Versatile For Woman K5735/4
47 €

Zadnji kos!

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladinske znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinski črni jermen je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Srebrna barva se ponaša s plastičnim ohišjem.

Cannibal CD181-03
38,70 € 31 €

Med aktivne otroke je vključena aktivna ura. Na primer digitalne ure znamke Cannibal za mlajše in starejše dečke. Takoj, ko na zapestja pritrdijo gumijasti trak, lahko takoj začnejo uporabljati svoje funkcije.

Calypso Digital for Woman K5688/1
35,10 €

Zadnji kos!

Barvni dodatki so neločljivo povezani s poletno sezono. Ne pozabite nanje in pripnite zapestno uro znamke Calypso. Njihova prosojna torbica in gumijasti vlek se ponašata s prijetno svetlo modro barvo, pa tudi digitalnim zaslonom. Cenili boste tudi funkcije, ki jih ima vaša ura.

Calypso Digital for Woman K5688/3
35,10 €

Zadnji kos!

Barvni dodatki so neločljivo povezani s poletno sezono. Ne pozabite nanje in pripnite zapestno uro znamke Calypso. Njihova prosojna torbica in gumijasti hod se ponašata s sijočo vijolično barvo, tako kot digitalni zaslon. Cenili boste tudi funkcije, ki jih ima vaša ura.

Calypso K5727/2
35,10 €

Ure so seveda stvar nas. Ne pozabite svojih otrok v tej smeri in jim priskrbite igrivo uro Calypso. Njihov rokav in naramnica stavijo na izrazito rožnato barvo, ki sama po sebi pripada mladim dekletom.

Calypso K5728/4
31,20 €

Zadnji kos!

Igriva in mladostna ura Calypso je kot nalašč za vse aktivne ženske. Plastični ovitek in gumijasti pašček v svetlo turkizni barvi sta dodatek, ki ga nihče ne bo pogrešal. Najbolj pa boste cenili digitalni zaslon, ki ima številne uporabne funkcije. Uporabite lahko koledar, štoparico ali alarm.

Calypso K5737/3
43 €

Ure iz igrive blagovne znamke Calypso na prvi pogled očarajo vse dame, ki neposredno uživajo v igrivih dodatkih. Njihova prosojna plastična torbica in gumijasti trak sta v svetlo roza barvi, ki na zapestju izgleda preprosto popolno.

Calypso K5748/3
47 €

Zadnji kos!

Takoj, ko se bo vaš dojenček oblekel v mladostno uro Calypso, ga nikoli več ne bo hotel sleči. Kvadratni ovitek izgleda resnično eleganten na zapestju, tako kot svetlo modri perforirani trak. Najbolj pa bodo vaši najstniki cenili značilnosti jasnega digitalnega zaslona z električno osvetlitvijo.

Calypso K5776/2
47 €

Zadnji kos!

Vsaka mala princesa se želi oblačiti s čudovitimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njene čudovite ure od Calypso. Dolgolasa blond deklica s čarobno palico v roki se smeji z njihovega obraza.

Calypso K5776/4
47 €

Vsaka mala princesa se želi oblačiti s čudovitimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njene čudovite ure od Calypso. Na njihovem obrazu boste našli samoroge z mavričnim rogom in repom.

Calypso K5776/5
47 €

Vsaka mala princesa se želi oblačiti s čudovitimi dodatki, tako kot njena mama. Osrečite jo in si priskrbite njene čudovite ure od Calypso. Na njihovem obrazu boste našli samoroge z mavričnim rogom in repom.

Calypso K6064/3
35,10 €

Noben dober šolar ne more brez elegantne zapestne ure. Ure Calypso so prava izbira. Njihova temno modra številka na prvi pogled privlači velike igrive številke, ki zagotavljajo popolno berljivost v času. Njihov kovček se ponaša z modro barvo, pa tudi z vzorčastim gumijastim trakom.

Calypso Versatile For Woman K5727/5
35,10 € 29 €

Ure so seveda stvar nas. Ne pozabite svojih otrok v tej smeri in jim priskrbite igrivo uro Calypso. Digitalni zaslon z osvetlitvijo ozadja ima uporabne funkcije – uporabljate lahko koledar, alarm ali štoparico. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim gumijastim trakom rožnate barve.

Calypso Versatile For Woman K5735/5
47 €

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladinske znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinsko roza pas je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Plastični ovitek se ponaša tudi z rožnato barvo.

Calypso Versatile For Woman K5735/6
47 €

Takoj, ko vsaka mlada dama pogleda na uro iz delavnice mladinske znamke Calypso, se bo na prvi pogled zaljubila. Njihov kovinski vijoličen trak je okrašen z nežnimi cvetovi, ki dajejo celotnemu videzu nemoteče. Vijolična barva se ponaša tudi s plastičnim ohišjem.

Lorus RRX49CX9
27,20 €

Zadnji kos!

Naše majhne deklice se radi okrasijo s stilskimi dodatki. Ne pozabite na njih in si priskrbite čudovito uro Lorus. Njihov svetel klic ima veliko številk, ki olajšajo branje. Luminescentne roke in električna osvetlitev ozadja pomagajo izboljšati berljivost.

PRIM Duhovka - F
23,30 €

Ura Duhovka češke znamke Prim je kot nalašč za vse male princese. Njihov majhen beli obraz ure se opira na klasičen videz – okrašen s črnimi svetlečimi rokami in rožnatimi kazalci. Roza pas se ponaša tudi z gumijastim trakom, ki uro pritrdi na zapestje.

Swatch Color the Sky GS124
63,10 € 51,30 €

Ali imate radi igrive dodatke, ki vam bodo dvignili razpoloženje ob vsakem pogledu? Potem morate zagotovo dobiti uro Swatch Color the Sky . Njihov pas in številčnica se svetijo z mavričnimi barvami, številke pa so videti ročno napisane, da pomagajo igrivemu videzu.