Furnitura POSTELJA LUKI 160x80 S PREDALOM - JUNGLE-GRAFIT

Furnitura POSTELJA LUKI 160x80 S PREDALOM - JUNGLE-GRAFIT

Številka: 100055314267
Partnerska prodaja
Postelji LUKI lahko sami določite barvo posteljnega okvirja ter nalepko in tako za svojega otroka ustvarite unikatno posteljo! Postelja vključuje posteljni pod, penasto ležišče, ograjico ter podposteljni predal v katerega lahko pospravite posteljnino ali igrače in tako ohranite pospravljeno sobico! Celoten opis
299,99 €
Vključno z DDV
194,99 €
-35%

Naroči pri partnerju

7.8. - 10.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100055314267

Predstavitev

Postelja LUKI za vse, ki želite za otroka le najboljše!

Postelja LUKI vam zagotavlja izjemno kakovost, hkrati se pa ponaša tudi z inovativnim dizajnom ter s funkcionalnostjo. Vključuje vse kar potrebujete za takojšen miren in varen spanec in je izdelana predvsem zato, da lahko otroku zagotovite ljubno in varno sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celotnega premoženja! Izdelana je iz masivnega lesa in kvalitetnih MDF plošč.


Vse kar potrebujete za varen in miren spanec!

Postelja LUKI je izdelana iz kombinacije masivnega borovega lesa ter MDF plošč. Premazana je z lakom na vodni osnovi, ki ni škodljiv za zdravje ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Postelja je zato bolj odporna in trpežna. Vsi robovi postelje so skrbno zaobljeni, zato je postelja primerna tudi za najmlajše! 

Komplet 5v1 za takojšen spanec!

Pri nakupu postelje Luki ne prejmete le posteljnega okvirja temveč tudi posteljni pod, penasto ležišče, ograjico ter priročni podposteljni predal v katerega lahko shranite posteljnino ali razne igrače in s tem ohranite vedno čisto in pospravljeno sobico! Postelja torej vključuje vse kar vaš otrok potrebuje za varen in miren spanec!


Tehnične podrobnosti

Barve Bela, bor ali grafit.
Motiv Girls, hello kids, hero, jungle, lotnik, pirati, pony, snow, tommy.
Material Masivni bor in kvalitetne MDF plošče.
Dimenzije postelje Širina 84 cm, dolžina 166 cm.
Dimenzije predala Dolžina 155 cm, višina 19 cm.
Penasto ležišče je vključeno Da. Višina skupaj s prevleko je 7 cm.
Maksimalna nosilnost 70 kg.