Furnitura Postelja CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišče GRAFIT + MODRA

Furnitura Postelja CARINO 190x80 s predalom + GRATIS ležišče GRAFIT + MODRA

Številka: 100050892432
Partnerska prodaja
Postelja CARINO s predalom je na voljo v različnih barvah, ki poživijo otroško sobico. Vključuje posteljni pod, ležišče in podposteljni predal v katerega lahko shranite posteljnino in razne družabne igre. Je kvalitetna postelja izdelana iz kombinacije masivnega bora in kvalitetnih MDF plošč. Celoten opis
329 €
218,90 €
-33%

Naroči pri partnerju

25.4. - 28.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050892432

Predstavitev

Postelja Carino za vse, ki želite za svoje otroke le najboljše!

Otroška postelja CARINO je bila oblikovana predvsem z namenom, da se za otroka ustvari ljubka in varna sobica, ki je na voljo po sprejemljivi ceni. Postelja je izdelana iz kombinacije masivnega bora in visoko-kakovostnih MDF plošč, ki so bolj odporne na vlago, praske in poškodbe in vam bodo zato dlje časa dobro služile!


Kaj je MDF?

MDF ali mediapan so visoko-kakovostne plošče , ki so izdelane iz lesnih vlaken smreke, jelke in bukve, katerim je nato dodana smola. So veliko bolj stabilne in močne kot iverne plošče. MDF plošče so premazane z vodnim lakom, kar jih naredi bolj odporne na vlago, praske in poškodbe, zato bo vaša postelja dlje časa dobro ohranjena in bo izgledala kot nova!

Vse kar potrebujete za takojšnje spanje!

Z nakupom postelje Carino prejmete posteljni okvir in priročni podposteljni predal v katerega lahko pospravite posteljnino, dodatne vzglavnike ali družabne igre, poleg tega pa prejmete še gratis posteljni pod ter penasto ležišče! V postelji je torej vključeno vse kar potrebujete za takojšen spanec!


Varni materiali za varen spanec!

Postelja Carino je izdelana iz kvalitetnih MDF plošč, ki so premazane z lakom na vodni osnovi, ki ne škodi zdravju, nima vonja ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. MDF plošče so pritrjene na masivni bor s kvalitetnimi in trdnimi vijaki, zato je varnost vašega otroka med spanjem zagotovljena! Ima tudi zaobljene robove ter ograjico, zato je primerna tudi za najmlajše! 


Tehnične podrobnosti

Barve Bela ali grafit v kombinaciji z različnimi barvami predalov.
Material Masivni bor v kombinaciji z visoko-kakovostnimi MDF ploščami
Vključen predal Da.
Vključen posteljni pod Da.
Vključeno penasto ležišče Da
Višina penastega ležišča 7 cm s prevleko
Maksimalna nosilnost 70 kg