Garnamama otroška majica
9,70 €

Otroška bombažna majica je zmerno elastična in je izdelek znamke Garnamama. Enobarvna majica je okrašena s kontrastnim potiskom na sprednji strani z motivom pajka, ima okrogel izrez in kratke rokave.

PINOKIO otroška majica Happy Llama
7,73 €

Otroška majica v modri zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezala vsakemu otroku. Narejena je iz udobnega materiala in s tem zagotavlja udobje skozi ves dan.

BOLEY otroški komplet 2 majic
19,75 €

Udobne majice bodo ustrezale vsakemu dojenčku. Prijetno in udobno za nošenje, lahkotno oblačenje in enostavno vzdrževanje so prednosti, ki jih bo vsak starš pozdravil za svojega otroka.

Disney otroška majica Lilo&Sticth
7,76 €

Majica za otroke je opremljena s simpatičnim motivom Lilo&Sticth. Izdelana je iz udobnega materiala, ki zagotavlja udobje skozi ves dan uporabe.

Garnamama fantovska majica
9,40 €

Velika rdeča majica z velikim diamantom na sprednji strani, v kateri bo vaš fant pritegnil prav vsak pogled. Izdelano iz 100 % bombaža.

Nini dekliška majica
7,80 €

Ta čudovita in prijetna majica se bo vaši mali lepo prilegala. Narejena je iz mehkega in prijetnega materiala

PINOKIO Secret Forest otroška srajca
20,20 €

Otroška srajca je opremljena z gumbi za zapenjanje. Opremljena je s klasičnim ovratnikom in ima karirast vzorec. PINOKIO otroška srajca Secret Forest je izdelan iz bombaža in primesmi volne