Minoti fantovska majica BTEE
7,58 €

Zadnji kos!

Elegantna fantovska majica BTEE v rdeči barvi, v katero se bo vaš fant zaljubil na prvi pogled.

Blue Seven dekliška majica
10,84 € 10,46 €

Udobna majica iz prijetnega bombažnega materiala bo vašemu otroku udobna tudi ob celodnevni rabi. Majica ima dolge rokave, okrogel vratni izrez in dodelano prednjo stran, katero krasi trendovski motiv.

Blue Seven dekliška majica Love
11,99 €

Majica, polna ljubezni, vsem zaljubljencem najljubša. Odlična majica iz prijetnega materiala nudi vaši deklici največje udobje skozi ves dan.

Blue Seven fantovska majica
9,99 €

Čudovita in udobna majica s potiskom, ki pristoji vsakemu majhnemu raziskovalcu. Majica je narejena iz udobnega bombažnega materiala. Primerna ja za vsakodnevno nošenje.

Blue Seven fantovska majica
8,99 €

Čudovita in udobna majica s potiskom, ki pristoji vsakemu majhnemu raziskovalcu. Majica je narejena iz udobnega bombažnega materiala. Primerna ja za vsakodnevno nošenje.

Dirkje dekliška majica
11,70 €

Krasna majica s potiskom ptice in okrasni kamenčki, ki jo bo vaša mala gospodična takoj vzljubila. Majica ima dober kroj in je izdelana iz kakovostnega materiala.

Dirkje fantovska majica
11,70 €

Čudovito majico s črtami bo vaš mali frajer takoj vzljubil. Majica ima dober kroj in je izdelana iz kakovostnega materiala.

Disney fantovska majica
11,70 €

Simpatična majica, s potiskom hamburgerja, je odlična izbira za poletno nošenje. Majica s kratkimi rokavi je izdelana iz kakovostnega materiala in ima dodelan kroj, ki prinaša prijeten, dodelan videz.

Disney fantovska majica Spiderman
7,77 €

V znak Spidemana se bo vaš fant v trenutku zaljubil. Majica je tudi izjemno udobna in zagotavlja prijetno nošenje skozi ves dan.

Garnamama fantovska majica
9,40 €

Velika rdeča majica z velikim diamantom na sprednji strani, v kateri bo vaš fant pritegnil prav vsak pogled. Izdelano iz 100 % bombaža.

Minoti dekliška majica GTP
7,24 €

Čudovita dekliška majica z elegantnim potiskom, v katero se bo vaša deklica zaljubila na prvi pogled in ki ji bo nudila udobje skozi ves dan nošenja. Majica je narejena iz udobnega, bombažnega materiala.

Minoti fantovska majica
9,58 €

Otroška majica s kratkimi rokavi v rdeči barvi. Bodi je izdelan iz materiala, ki je udoben in prijeten na dotik. Majica je primerna za vsakodnevno nošnjo, tako v mestu kot pri babici – na sprednji strani nosi atraktiven napis Respect The Skate.

Primigi fantovska majica
12,70 €

Moderna moška bombažna majica z dolgimi rokavi z dodelanim napisom. Majica v rdeči barvi bo navdihnila mnoge majhne fante.

Topo dekliška majica
15,06 €

Udobna majica s klasičnim krojem in dodelanim napisom na sprednji strani, bo prav gotovo odlična izbira za športno nošnjo. Majica je izdelana iz enobarvne, barvite tkanine in ima sodobne bočne šive.

Topo dekliška majica
11,66 €

Čudovita obleka v rdeči barvi s sliko na sprednji strani je odlična izbira za vsakodnevno nošenje. Majica je izdelana iz prijetnega bombažnega materiala z dodatkom elastana.

Topo dekliška majica
11,66 €

Hura za počitnice!! Čudovita majica z odličnim napisom na sprednji strani je nepogrešljiv kos, ki ga morate imeti v svoji garderobi. Majica je izdelana iz 100 % bombaža.

WINKIKI fantovski pulover, rdeč
11 €

Fantovski pulover z dolgimi rokavi in potiskom astronavta. Sestava iz bombaža in elastana, s težo 220 g, je prijeten na dotik in ima izboljšano trdnost. WINKIKI Red fantovski pulover ima posebej ojačan izrez za večjo obstojnost in obstojnost za večkratno pranje.