PINOKIO fantovski majica Ocean's Dream
7,51 €

Zadnji kos!

Udobna majica za vse majhne in velike podvige. Majica iz kolekcije Ocean´s Dream ni le lepa, temveč tudi izjemno udobna. Majica je izdelana iz 100 % bombaža.

Blue Seven dekliška majica
10,99 €

Nežna dekliška majica s potiskom in volančki na ramenih bo odlično pristajala vaši princeski. Vaši gospodični omogoča največ udobja pri celodnevnem nošenju.

Blue Seven dekliška majica s konjem
9,99 €

Lepa in udobna majica s potiskom konja je prava izbira za vsako ljubiteljico konjev. Udobna majica, primerna za vsakodnevno nošenje.

Blue Seven fantovska majica
9,99 €

Čudovita in udobna fantovska majica s potovalnim motivom kovčkov. Idealna majica, v kateri se lahko vaš otrok odpravi na svojo prvo pot.

Hatley fantovska majica z motivom astronavta
20,72 €

Fantovska majica v temno modri barvi. Izdelana je iz čistega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Majica z dolgimi rokavi, okroglim izrezom in modernim motivom astronavta. Popolna izbira za vsakega malega astronavta.

Blue Seven dekliška majica
11,99 €

Nežna dekliška majica s potiskom in volančki na ramenih bo odlično pristajala vaši princeski. Vaši gospodični omogoča največ udobja pri celodnevnem nošenju.

Blue Seven fantovska majica
8,99 €

Lepa in udobna majica s tiskom bo navdušila prav vsakega ljubitelja pošasti. Majica je narejena iz udobnega bombažnega materiala. Primerna ja za vsakodnevno nošenje.

Dirkje Oh no cold fantovska majica
10,91 €

Udobna in stilska majica, ki bo vašemu pobalinu pristajala ob vseh priložnostih, tako ob igri kot tudi za v šolo. Majica je izdelana iz kakovostnega materiala.

Topo dekliška majica z dolgimi rokavi
26,88 €

Topo dekliška majica z dolgimi rokavi bo pristajala vsaki deklici. Spredaj ima majica očarljiv eleganten napis s sliko nasmejanega zajčka. Spodnji del majice je okrašen s prišitim rdečim vložkom v česanem vzorcu.

Blue Seven dekliška majica
9,70 €

Dekliška majica z dolgimi rokavi Blue Seven. Čudovit pikčast vzorec vsak osvetli vsakdan, ob tem pa kakovosten material poskrbi za potrebno udobje.

Blue Seven fantovska majica s potiskom
11,99 €

Fantovska majica v temni modri barvi je primerna za vsakodnevno nošenje, kakor tudi za vsakršno priložnost. Izdelan je iz bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip.

Gelati fantovska majica Racer
10,46 €

Fantovska majica Racer v temno modri barvi za vašega malega fanta je odlična izbira za tople poletne dni. Izdelana je iz čistega in gladkega bombaža s primesmi elastana.

Hannah otroška majica Duckie
10,55 €

Udobna majica z veselim potiskom, je primerna za vse ljubitelje narave. Zahvaljujoč vrhunskemu materialu, so primerni za vsakršne aktivnosti, kakor tudi za celodnevno rabo.

Hatley dekliška majica s srnico
20,72 €

Dekliška majica v temno modri barvi. Izdelana je iz čistega bombažnega materiala, ki je udoben in mehak na otip. Majica z dolgimi rokavi, okroglim izrezom in modernim motivom srnice. Idealna izbira za vse male gospodične.

Nini fantovska majica z dolgimi rokavi
7,70 €

Črtasta fantovska majica z dolgimi rokavi znamke NINI je izdelana iz 100 % bombaža, ki otroku zagotavlja udobje. Majica s sliko psička ima na rami pritrditev z dvema gumboma za enostavno in udobno oblačenje.

PINOKIO Secret Forest otroška srajca
20,20 €

Otroška srajca je opremljena z gumbi za zapenjanje. Opremljena je s klasičnim ovratnikom in ima karirast vzorec. PINOKIO otroška srajca Secret Forest je izdelan iz bombaža in primesmi volne

Primigi fantovska majica
12,70 €

Dodelana bombažna majica z dolgimi rokavi in potisk z motivom rakete, bo navdihnila vsakega majhnega pustolovca. Primeren je za delovne dni na igrišču, v vrtcu ali v šoli

Topo dekliška tunika
15,90 €

Modna zvezdnata dekliška tunika z dolgimi rokavi, blagovne znamke TOPO, je primerna za deklic, za e v šolo in na različne družabne dogodke. Tunika z rahlo majico v dodelani zasnovi in rokav z dvojnim učinkom, navdušuje s svojo prav posebno izdelavo.