PINOKIO dekliška majica Happy Llama
9,67 €

Zadnji kos!

Udobna dekliška majica v zeleni zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezala vsakemu otroku. Narejene so iz udobnega materiala in s tem zagotavljajo udobje skozi ves dan.

PINOKIO fantovski majica Ocean's Dream
7,51 €

Zadnji kos!

Udobna majica za vse majhne in velike podvige. Majica iz kolekcije Ocean´s Dream ni le lepa, temveč tudi izjemno udobna. Majica je izdelana iz 100 % bombaža.

PINOKIO fantovska majica Funny dog
7,74 €

Fantovska majica v rumeni barvi iz kolekcije Funny Dog. Prijeten bombaž za dnevno nošenje. Zapenjanje na ramenih, z dvema patentoma.

PINOKIO otroška majica Happy Llama
7,73 €

Otroška majica v modri zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezala vsakemu otroku. Narejena je iz udobnega materiala in s tem zagotavlja udobje skozi ves dan.

PINOKIO fantovski majica Ocean's Dream
7,51 €

Udobna majica za vse majhne in velike podvige. Majica iz kolekcije **Ocean's Dream ni le lepa, temveč tudi izjemno udobna. Majica je izdelana iz 100 % bombaža.

PINOKIO Little Bird dekliški pulover
9,10 €

Dekliški pulover Little Bird, od znamke Pinokio, je primeren za vse male deklice. Kakovosten material iz bombaža in elastana zagotavlja prijetno prileganje. Idealno za hladne zimske dni.

PINOKIO Secret Forest otroška srajca
20,20 €

Otroška srajca je opremljena z gumbi za zapenjanje. Opremljena je s klasičnim ovratnikom in ima karirast vzorec. PINOKIO otroška srajca Secret Forest je izdelan iz bombaža in primesmi volne