MMDadak fantovska majica Mrož
7,51 €

Udobna oblačila so temelj vsakega dobrega dneva, polnega dogodivščin. Omogočite vašemu otroku oblačila, ki mu bodo zagotovila udobje skozi ves dan uporabe.

MMDadak dekliška majica Mucka
7,51 €

Vsaka prava damica mora imeti v svoji garderobni omari vsaj eno roza majčko. Še posebej pa tako roza majico z dolgimi rokavi, ki je izredno udobna.

MMDadak dekliški pulover Medvedek
7,51 €

Pulover z dolgimi rokavi in okroglim vratnim izrezom je odlična izbira za jesenske dni. Zelo priročen kos oblačila, ki ga ni mogoče zamuditi v nobeni omari.

MMDadak deški puli Mrož
7,51 €

Udobna oblačila so temelj vsakega dobrega dneva, polnega dogodivščin. Izberite stilski puli, kateri ima lepe barvne tone in je narejen iz udobnega materiala.

MMDadak deški pulover Dogs
7,51 €

Udoben siv pulover bo vašemu otroku zagotovil udobje skozi ves dan. Idealen za hladne jesenske in zimske dni.

MMDadak fantovska majica Kavboj
7,51 €

Imate doma malega kavboja? Razveselite ga s pravo majico, ki ga bo v trenutku postavila na divji zahod.

MMDadak fantovska majica Yeti
7,51 €

Udobno oblačilo za vašega fanta, z motivom priljubljenega Yetija je končno tukaj. V žep na prsnem košu bo vaš fant lahko shranil vse male potrebščine, pulover pa mu bo zagotavljal udobje skozi ves dan.

MMDadak fantovski pulover Kavboj
7,51 €

Stripi so bili in vedno bodo moderni in zabavni, zato stavijo na kavboje. V kombinaciji s tem puloverjem bo vaš otrok postal pravi kavboj.

MMDadak fantovski pulover Vlci
7,51 €

Udoben črtasti pulover iz trpežnega materiala bo navdušil vsakega fanta. Pulover je udoben in primeren za vsakodnevno uporabo.