Columbia fantovska majica Mini Ridge Tee-43%
18,80 € 10,70 €

Zadnji kos!

Udobna majica Columbia Mini Ridge Tee bo navdušila vsakega fanta. Majica hitro odvaja vlago in znoj stran od telesa in je neverjetno mehka in udobna. Majic aje odlična izbira za vroče poletne dni.

Puma fantovska majica Alpha AOP Tee B Puma White
22 € 20,50 €

Zadnji kos!

Fantje Alpha AOP Tee B Puma White iz priznane blagovne znamke prinašajo fantom veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mladi športniki dobesedno počutili kot bombaž. Majica ima eleganten tisk na celotnem območju.

Nike Pro Top fantovska majica
25 €

Zadnji kos!

Majica Nike za vaše fante. Majica s kratkimi rokavi združuje tkanino, ki ščiti znoj in mrežaste plošče. Lahko se nosi kot osnovni sloj ali samostojno.

Loap Arola dekliška majica
9,80 €

Zadnji kos!

Dekliška majica Arola je narejena iz prijetnega bombaža. Ima dolge rokave in potisk na sprednji strani.

Nike otroška majica s kratkimi rokavi Nike Sportswear
19,60 € 18,70 €

Otroška majica Nike Sportswear je primerna za večje fante ali dekleta. Na prsih je logotip NIKEvojaškem slogu. Narejena je iz bombaža, zaradi česar je primeren za vsakodnevno nošenje, kot je v šoli ali kje zunaj.

ALPINE PRO dekliška majica Didilo 4
16 €

Dekliška majica z dolgimi rokavi iz blagovne znamke Alpine Pro je primerna za celoletno nošnjo. Narejena iz 100 % naravnega bombaža. Majica v polovičnem rezu na prvi pogled navduši z lepim potiskom z motivom lisice. Po potrebi enostavno zavihate majico in rokave.

Nike Air dekliška majica s kratkimi rokavi, bela
23,40 €

Dekliška majica s kratkimi rokavi iz kolekcije Nike Air. Majica ima klasičen raven kroj z okroglim izrezom in kratkimi rokavi. Sprednja stran je okrašena s kovinskim potiskom, robovi majice pa so kontrastne zlate barve.

Nike Pro dekliška majica s kratkimi rokavi
25 €

Majica Nike za starejše deklice je opremljena s tehnologijo Dri-FIT in mrežo, ki ohranjajo deklico suho in jih hladi. Raztegljiv material ima prilegajoč kroj, ki ne ovira gibanja.

Vans By Sketchy jack SS Boys otroška majica
31 € 28,10 €

Otroška majica, s kratkimi rokavi, od znamke Vans, je izdelana iz 100% bombaža. Vzorec iz kolekcije Nigtmare Before Christmas. Kakovostni potisk spredaj in zadaj je prilagojen pogostim pranjem. Majica By Sketchy jack SS Boys je idealen spodnji sloj oblačil z nenavadnim videzom.

Reima Sanikka dekliška majica brez rokavov
23,20 €

Dekliška majica brez rokavov znamke Reima je izdelana iz materiala Xylitol Cool, ki lahko kožo male športnice ohladi za od 1 do 3 stopinje celzija. Površinski sloj je povsem varen in zdravju neškodljiv, saj hladilni učinek zagotavljajo živilska sladila.

Jack Wolfskin Flamingo T Girls dekliška majica
19,95 € 19,50 €

Dekliška majica Flamingo T, od znamke Jack Wolfskin, je odlična izbira za vse ljubitelje flamingov. Udobna majica s potiskom na prsih je narejena iz mešanice organskega bombaža in sintetičnih vlaken. Veseli potisk je idealen za vroče poletne dni.

Jack Wolfskin WOLF T KIDS dekliška majica
19,95 € 19,50 €

Dekliška majica WOLF T, od znamke Jack Wolfskin, je odlična izbira za vse ljubitelje volkov. Udobna majica, s potiskom na prsih, je narejena iz udobnega materiala in bo prijetna za vaše otroke skozi celotno obrabo. Odlična izbira za vroče poletne dni.

Hannah otroška majica PIETRUS JR
15,90 €

Otroška majica Hannah Pietrus Jr je narejena iz visokokakovostnega 100 % organskega bombaža, zato jo je enostavno nositi, odvaja vlago in ščiti pred mrazom. Majica ima okrogel izrez in klasičen kroj rokavov. Na sprednji strani majice je tema z naravno temo.

Puma dekliška majica Modern Sports Logo Tee G Mist Green
14,90 €

Dekliška majica Modern Sports Logo Tee G Mist Green, od priljubljene znamke Puma, dekletom prinaša veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mlada dekleta dobesedno počutila kot bombaž. Majica ima eleganten tisk na sprednji strani z logotipom znamke.

Puma fantovska majica ESS Logo Tee B High Risk Red
14 € 13,10 €

Fantovska majica ESS Logo Tee B High Risk Red, od priljubljene znamke Puma, fantom prinaša veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč prvovrstnemu materialu bodo mladi športniki dobesedno občutili bombaž. Majica ima eleganten tisk z blagovno znamko na sprednji strani.

ALPINE PRO Garo 2 otroška majica
11,70 €

Otroška majica s kratkimi rokavi Alpine Pro navdušuje z izrazitim in zelo zanimivim tiskom na sprednji strani. Izdelana je iz kakovostnega, mehkega in prijetnega materiala na dotik. Majica ima udoben in zelo priljubljen poltesten kroj, ki ne omejuje gibanja.
Majica se lahko uporablja v mestu in v naravi, pri športnih in priložnostnih oblačilih.

Loap Arcos fantovska majica
9,80 €

Fantovska majica Arcos ima dolge rokave in je okrašena z gorskim potiskom. Fantje sploh ne bodo vedeli, kako udoben je ta bombažen material, dokler ga ne bodo tudi nosili.

Puma fantovska majica Rebel Bold Tee B Dark Denim
14,90 €

Fantovska majica Rebel Bold Tee B Dark Denim od priljubljene znamke Puma, fantom prinaša veliko udobja v prijetni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mladi športniki dobesedno počutili kot bombaž. Majica ima eleganten tisk z blagovno znamko na sprednji strani.

Loap BAAKIS otroška majica
7,90 €

Fantovska majica, od znamke Loap, se popolnoma prilega vsakemu malemu športniku. Idealna je za priložnostno uporabo, pa tudi za izlete ali športne aktivnosti. Zahvaljujoč naravnemu kroju in kakovostnemu materialu je zelo udobna. Sprednja stran je okrašena z elegantnim športnim tiskom z motivom kolesa.

Bejo 506 Dexter KDB fantovska majica
6,30 €

Bejo fantovska majica 506 Dexter KDB iz 100 % bombaža je prijetna na dotik, zato vašemu otroku nudi udobje čez cel dan. Majica je odporna na raztezanje in trenje, tako da vam bo služila dolgo časa. Preprost kroj se prilagodi vsaki postavi in odlično pade.

Loap fantovska majica Arcos
9,80 €

Fantovska majica ARCOS ima dolge rokave in je okrašena z gorskim potiskom. Fantje sploh ne bodo vedeli o udobnem bombažnem materialu, dokler ga ne bodo tudi nosilo – tako zelo udoben je.

Loap BAAKIS otroška majica
7,90 €

Fantovska majica, od znamke Loap, bo najljubši kos v vsaki otroški garderobi. Zahvaljujoč ohlapnemu rezu in kakovostnemu materialu je majica izjemno udobna. Sprednja stran je okrašena s stilskim športnim tiskom.

Jack Wolfskin Flamingo T Girls dekliška majica
19,95 € 19,50 €

Dekliška majica Flamingo T, od znamke Jack Wolfskin, je odlična izbira za vse ljubitelje flamingov. Udobna majica s potiskom na prsih je narejena iz mešanice organskega bombaža in sintetičnih vlaken. Veseli potisk je idealen za vroče poletne dni.

ALPINE PRO Marino otroška majica
11,90 €

Otroška otroška majica Marino znamke Alpine Pro bo s svojim stilom in praktično zasnovo navdušila vsakega malega športnika. Majica je narejena iz kakovostnega bombaža s pol-prilegajočim krojem, ki je popoln za športne aktivnosti in prosti čas.

ALPINE PRO RIALDO fantovska majica
7,90 €

Fantovska majica RIALDO, od znamke ALPINE PRO, bo s svojim veselim in izvirnim tiskom osvojila vse fante. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašim fantom daje občutek udobja med nošenjem.

ALPINE PRO Takro 3 otroška majica brez rokavov
7,90 €

Otroška otroška majica brez rokavov Takro 3 znamke Alpine Pro bo s svojim stilom in praktično zasnovo navdušila vsakega malega športnika. Majica je narejena iz kakovostnega in hitro sušečega materiala s pol-prilegajočim krojem, ki je popoln za športne aktivnosti.

Nike otroška majica Dri-FIT
19,60 € 18,70 €

Majica Nike je primerna za otroke. Odlično vpija znoj in je primerna za različne športne aktivnosti. Zagotavlja udobno nošenje.

Loap AJTA otroška majica
9,90 €

Dekliška majica s kratkimi rokavi, od znamke Loap, bo navdušila vsako malo športnico. Primerna je za priložnostno uporabo, pa tudi za pohodništvo in športne aktivnosti. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se znoj takoj odvaja, hitreje se posuši in je zelo udoben za nošenje. Sprednji del je okrašen z barvnim tiskom z motivom morskih zvezd.

Loap dekliška majica AJTA
9,90 €

Stilska dekliška majica s kratkimi rokavi Ajta, od znamke Loap, je izdelana iz bombaža in poliestra z zanimivim potiskom barvnih morskih zvezd. Udobna majica v klasičnem slogu, iz lahkotnega materiala, z okroglim izrezom, rokavi iz raglan in podaljšanim hrbtnim delom.

Puma dekliška majica Alpha Tee G Rosewater
20 € 18,70 €

Dekliška majica Alpha Tee G Rosewater, od priznane blagovne znamke Puma, prinaša dekletom veliko udobja skozi ves dan. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mlada dekleta dobesedno počutila kot bombaž. Majica ima stilski potisk na sprednji strani.

Bejo 507 Nami KDG dekliška majica
6,30 €

Bejo dekliška majica 507 Nami KDG iz 100 % bombaža je prijetna na dotik, zato vašemu otroku nudi udobje čez cel dan. Majica je odporna na raztezanje in trenje, tako da vam bo služila dolgo časa. Preprost kroj se prilagodi vsaki postavi in odlično pade.

Columbia Columbia Peak Point fantovska majica
19,90 €

Fantovska majica je izdelana iz prijetnega 100 % bombaža. Na prsih je potisk bivola. Columbia Columbia Peak Point fantovska majica s kratkimi rokavi je uporabna za različne aktivnosti.

Jack Wolfskin Brand T Kids otroška majica
19,95 € 19,50 €

Otroška majica BRAND T, od znamke Jack Wolfskin, je odlična izbira za vse ljubitelje volkov. Velika majica s potiskom volka na prsih je narejena iz mešanice organskega bombaža in sintetičnih vlaken. Vaše otroke bo navdušil ne le njen potisk, ampak tudi njena izrazita barva.

Nike Sportswear dekliška majica s kratkimi rokavi, roza
19,50 €

Dekliška majica s kratkimi rokavi in poudarjenim učinkom. Majica ima okrogel izrez in velik potisk z logotipom znamke in napisom Dance na prsih. Primerna je tako za športne kot tudi prostočasne aktivnosti.

Puma dekliška majica ESS+ Tee G Rosewater
14,90 €

Dekliška majica ESS+ Tee G Rosewater od priljubljene znamke Puma, dekletom prinaša veliko udobja v prijetni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mlada dekleta dobesedno počutila kot bombaž. Majica ima elegantno etiketo na sprednji strani.

Puma fantovska majica Alpha Graphic Tee B Dark Denim
20 € 18,70 €

Fantje Alpha Graphic Tee B Dark Denim iz priznane blagovne znamke prinašajo fantom veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mladi športniki dobesedno počutili kot bombaž. Majica ima elegantno etiketo na sprednji strani.

Puma fantovska majica Alpha Graphic Tee B Meadowlark
20 € 18,70 €

Fantovska majica Alpha Graphic Tee B Meadowlark priznane blagovne znamke prinašajo fantom veliko udobja v udobni formi. Zahvaljujoč kakovostnemu materialu se bodo mladi športniki dobesedno počutili kot bombaž. Majica ima elegantno etiketo na sprednji strani.

ALPINE PRO AXISO 3 fantovska majica
11,90 €

Fantovska majica AXISO 3, od znamke ALPINE PRO, je primerna za male in velike pustolovce. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala, ki vašemu fantu daje občutek udobja med nošenjem. Vesel in izviren tisk bo zagotovo navdušil vsakega fanta.

ALPINE PRO Branto 2 otroška majica
11,70 €

Otroška majica s kratkimi rokavi Alpine Pro navdušuje z izrazitim in zelo zanimivim tiskom na sprednji strani. Izdelana je iz kakovostnega progastega materiala. Ta posebej izdelan material je mehak in prijeten na dotik. Majica ima udoben in zelo priljubljen poltesten kroj, ki ne omejuje gibanja.

ALPINE PRO dekliška funkcijska majica Neveo 4
38,90 € 37,40 €

Dekliška funkcionalna majica s funkcijo hitrega sušenja, od znamke ALPINE PRO. Idealna za hladnejše obdobje v letu. Paroprepusten material s toplimi lastnostmi. Posamezni deli z ravnimi šivi. Potisk z refleksijskimi elementi. Material je sestavljen iz poliestra in elastana. Zapenja se na zadrgo pri vratu.

ALPINE PRO dekliška majica Milto
12 €

Dekliška majica z dolgimi rokavi od Alpine Pro je kot topel zgornji del, primeren za vašo deklico, še posebej ob hladnejših dneh. Kombinacija naravnega bombaža in elastana ga naredi prožen material. Majica v narezanem slogu natisnjena na spredaj.

ALPINE PRO fantovska funkcijska majica Neveo 4
38,90 € 37,40 €

Fantovska funkcionalna majica s funkcijo hitrega sušenja, od znamke ALPINE PRO. Idealna za hladnejše obdobje v letu. Paroprepusten material s toplimi lastnostmi. Posamezni deli z ravnimi šivi. Potisk z refleksijskimi elementi. Material je sestavljen iz poliestra in elastana. Zapenja se na zadrgo pri vratu.

ALPINE PRO fantovska majica GARO 3
11,90 €

Majica za dečke s kratkimi rokavi, okroglim vratnim izrezom majice in potiskom na sprednji strani v udobnem poltesnem položaju.

ALPINE PRO Garo dekliška majica
11,70 €

Otroška majica s kratkimi rokavi Alpine Pro navdušuje z izrazitim in zelo zanimivim tiskom na sprednji strani. Izdelana je iz kakovostnega, mehkega in prijetnega materiala na dotik. Majica ima udoben in zelo priljubljen poltesten kroj, ki ne omejuje gibanja.
Majica se lahko uporablja v mestu in v naravi, pri športnih in priložnostnih oblačilih.