Hannah otroška kapa Kumy JR Teaberry/caribbean sea, rdeče-modra
15,80 €

Zadnji kos!

Hannah Kisses JR je otroška kapa v čudoviti veseli barvi, cofek na vrhu pa jo naredi še bolj zanimivo. Kapa je univerzalne velikosti, je pletena ter izdelana iz primerno prilagodljivega materiala, zato vaših otrok ne bo motila niti ob celodnevnem nošenju..


Reima otroški klobuk Juhla, roza
22,44 €

Klasična bombažna kapa Reima Juhla za otroke. Elegantna kapa ščiti otroške oči pred sončnimi žarki. Ima UV zaščito. Lahka oblika brez obloge.


Columbia dekliški klobuk Pixel Grabber Bucket Hat
18,80 €

Udobni in funkcionalni dekliški klobuk Columbia Pixel Grabber Bucket Hat, ki bo navdušil vsako deklico. Dvostranski klobuk ščiti vašega otroka pred sončnimi žarki zaradi zaščitne tehnologije Omni-Shade UPF 50 in zagotavlja udobje skozi ves dan.


Unuo otroška kapa s šiltom UV 50+
11,24 €
Dodatni 10 % popust s promo kodo UNUO519 velja do 31.5.2019 oz. do odprodaje zalog.

Udobna kapa iz funkcionalne pletenine, ki zagotavlja zaščitni faktor UV 50+ in vzdržuje maksimalno zračnost, imenovano AIR+.

Pod klasično bombažno kapo, bodo otroci varni pred nevarnimi UV žarki.


Lassie otroška kapa Beanie
18,43 €

Topla otroška kapa Lassie Beanie s pisanim motivom je izdelana iz tople pletene tkanine in mešanice volne. Predel pri ušesih je še dodatno zaščiten pred vetrom. Na sprednji strani vsebuje odsevni element.


One Way otroška kapa Godi Lycra
17,66 €

15,69 €

Prilagodljiva in udobna športna otroška kapa. Notranja stran krtačkana, delno podložena. Mehki ploščati šivi za udobje vaših otrok in odsevni elementi za boljšo vidljivost in varnost.


Reima otroška kapa Neulanen
32,20 €

Otroška kapa Reima Neulanen iz tople volnene pletenine. Material uravnava telesno temperaturo in vzdržuje toplo glavo. Ušesni del je odporen na veter in podložen z mehkim flisom. Kapo odlikuje dekorativni vzorec in cof na vrhu.


Vans otroška kapa By Milford
25 €

19,40 €

Otroška kapa blagovne znamke Vans By Milford nudi vašemu otroko vso potrebno udobje in zaščito pred mrazom.


Reima kapa Beanie Samooja, siva
34,95 €

31,46 €

Reima Samooja je elegantna otroška kapa, narejena iz mešanice volne. Je odlična izbira za aktivne zimske dni.


Puma otroška kapa Active Fleece Beanie Youth
15,30 €

14,15 €

Otroška klasična kapa blagovne znamke Puma vam bo všeč zaradi dvojnega sloja in ravnega šiva, ki zagotavlja visoko stopnjo udobja. Material s tehnologijo WarmCell bo poskrbel za suho počutje ne glede na vremenske razmere.


Reima kapa Beanie Cabin, roza
29,95 €

26,96 €

Reima Cabin je otroška kapa s cofom iz mešanice volne in oblogo iz mehkega flisa. Primerna je za hladno vreme.


Columbia otroška kapa B CSC Youth Ball Cap
18,80 €

Udobna otroška funkcionalna kapa Columbia CSC Youth Ball Cap v katero se bo zaljubil vsak malček. Nastavljiv trak na zadnji strani kape omogoča, da kapo enostavno prilagodite na vsako glavo malčka. Bombažni material in tehnologija za zaščito pred soncem Omni-Shade UPF 50 zagotavlja udobje ves dan.


Columbia otroška kapa B CSC Youth Ball Cap
18,80 €

Udobna otroška funkcionalna kapa Columbia CSC Youth Ball Cap v katero se bo zaljubil vsak malček. Nastavljiv trak na zadnji strani kape omogoča, da kapo enostavno prilagodite na vsako glavo malčka. Bombažni material in tehnologija za zaščito pred soncem Omni-Shade UPF 50 zagotavlja udobje ves dan.


Columbia otroška kapa Youth Winter Worn II Peruvian
18,83 €

COLUMBIA Youth Winter Worn je otroška zimska kapa s cofom in podlogo iz mehkega flisa. Zahvaljujoč razširjenemu ušesnemu delu so ušesa popolnoma zaščitena pred neprijetnim hladnim vetrom.


Columbia otroški klobuk Pixel Grabber Bucket Hat
18,80 €

Udobni in funkcionalni otroški klobuk Columbia Pixel Grabber Bucket Hat, ki bo navdušil vsako deklico. Dvostranski klobuk ščiti vašega otroka pred sončnimi žarki zaradi zaščitne tehnologije Omni-Shade UPF 50 in zagotavlja udobje skozi ves dan.


iPlay otroška kapa z robom in UV zaščito
15,10 €

Odlična zaščitna kapa za otroke z 50+ UV zaščito. Kapa ščiti oči in vrat pred škodljivimi sončnimi žarki. Lahka kapa je izdelana iz zračnega materiala. Lahkotna zasnova brez podloge – samo zavežite 2 trakca skupaj


iPlay otroški klobuk z UV zaščito
15,10 €

Odličen zaščitni klobuk za otroke z 50+ UV zaščito. Klobuk ščiti oči in vrat pred škodljivimi sončnimi žarki. Lahkoten klobuk je izdelan iz zračnega materiala. Lahkotna zasnova brez podloge – samo zavežite 2 trakca skupaj


Lassie otroška kapa Beanie
20,20 €

Topla mehka pletena kapa s posebno obdelavo za zaščito pred vetrom, odlično ščiti otroško glavo v slabem vremenu. Kapa ima oblogo iz toplega flisa in praktično obdelavo na vrhnjem delu.


Lassie otroška kapa Beanie
17,10 €

Topla kapa iz mehkega blaga je idealna izbira za hladne dneve. Kapa ima dodelan predel za ušesa in je posebej prilagojena za praktično zaščito ušes vaših najmlajših pred mrzlim zimskim vetrom. Kapa ima oblogo iz toplega flisa in praktično obdelavo na vrhnjem delu.


Lassie otroška kapa Beanie
20,20 €

Topla mehka pletena kapa s posebno obdelavo za zaščito pred vetrom, odlično ščiti otroško glavo v slabem vremenu. Kapa ima znotraj dodelano obdelavo iz mehkega flisa.


Lassie otroška kapa Beanie
17,10 €

Topla mehka pletena kapa s posebno obdelavo za zaščito pred vetrom, odlično ščiti otroško glavo v slabem vremenu. Kapa ima toplo flis podlogo in privlačno obliko s posebej dodelanim sprednjim delom.


Lassie otroška kapa Beanie
20,20 €

Topla mehka pletena kapa s posebno obdelavo za zaščito pred vetrom, odlično ščiti otroško glavo v slabem vremenu. Kapa ima toplo flis podlogo, privlačno in dodelano obliko.


Lassie otroška kapa Beanie
17,10 €

Topla kapa iz mehkega blaga je idealna izbira za hladne dneve. Kapa ima dodelan predel za ušesa in je posebej prilagojena za praktično zaščito ušes vaših najmlajših pred mrzlim zimskim vetrom. Kapa ima znotraj dodelano obdelavo iz mehkega flisa.


Loap dekliška zimska kapa Zambo
11,50 €

Otroška zimska kapa v roza barvi je izdelana iz 100 % akrila. Kapa ohranja svojo obliko, se ne krči in se enostavno opere.


Loap deška zimska kapa Zafo
7,65 €

Otroška zimska kapa v zeleni barvi je izdelana iz 100 % akrila. Kapa ohranja svojo obliko, se ne krči in se enostavno opere.


Matt dekliška kapa lobanje
25,70 €

Čudovita dekliška črna kapa s prisrčnimi prijaznimi lobanjami, bo prav gotovo všeč marsikateremu dekletu.


Matt fantovska kapa s sovicami
25,70 €

Čudovita fantovska kapa v modri barvi z izjemno simpatičnimi liki sovic, bo vašemu fantu nudila prijetno udobje in toplino.