Na mimovrste=) lahko najdete več kot 300.000 izdelkov, med njimi tudi tiste iz kategorije Otroške hlače. Izberite opremo za šport ali kampiranje in izkoristite naše ugodnosti:

Prikaži več
 • Naročila dostavljamo po celotni Sloveniji.
 • Svoje izdelke lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest.
 • Za pomoč se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več načinov plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam izdelek ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni.

Oglejte si najnovejše artikle iz kategorije Otroške hlače ali jih filtrirajte po najboljši oceni drugih kupcev. Izdelke lahko razvrstite tudi po najnižji ceni.

Priporočamo ogled tudi podobnih kategorij: Otroška oblačila, Športne kratke hlače, Pohodne hlače, Kratke hlače in Kolesarske hlače.

Unuo dekliške softshell hlače s sherpo Metricon, 80/86, črna

Unuo dekliške softshell hlače s sherpo Metricon

28,90 €
Novo

Dekliške softshell hlače sherpa iz blagovne znamke Unuo, odporni na vodo in sneg, bodo vaše potomce zaščitili tudi med najbolj divjo zimsko zabavo in bodo zaradi popolne proti snežne pregrade v hlačah ostali suhi. Visoko elastično pletilo se prilagodi postavi in poskrbi, da se ne ohladi. Prosti rez ne omejuje gibanja. Material je izdelan iz tople tkanine, ki spominja na fino jagnječjo volno, in mehke školjke iz recikliranih steklenic PET.

Dostava Mimovrste
Unuo fantovske softshell hlače s sherpo Metricon, 80/86, črne

Unuo fantovske softshell hlače s sherpo Metricon

28,90 €
Novo

Softshell hlače za malčke iz blagovne znamke Unuo, odporni na vodo in sneg, bodo vaše potomce zaščitili tudi med najbolj divjo zimsko zabavo, zaradi popolne proti snežne pregrade v hlačah pa bodo ostali suhi. Visoko elastično pletilo se prilagodi postavi in poskrbi, da se ne ohladi. Prosti rez ne omejuje gibanja. Material je izdelan iz tople tkanine, ki spominja na fino jagnječjo volno, in mehke školjke iz recikliranih steklenic PET.

Dostava Mimovrste
Unuo otroške softshell hlače z grelniki, psički, 80/86, modre

Unuo otroške softshell hlače z grelniki, psički

28,90 €
Novo

Otroške softshell hlače z grelniki, od znamke Unuo, odporne na vodo in sneg, bodo ščitile vaše otroke tudi med najbolj divjimi zimskimi zabavami, zahvaljujoč popolni snežni pregradi v hlačah pa zgotavljajo suhost.. Visoko elastično pletilo se prilagodi postavi in​poskrbi, da se ne ohladijo. Prosti rez ne omejuje gibanja. Material je izdelan iz recikliranih PET steklenic.

Dostava Mimovrste
Unuo dekliške softshell hlače z grelniki, samorog, 80/86, vijolične

Unuo dekliške softshell hlače z grelniki, samorog

28,90 €
Novo

Dekliške softshell hlače sherpa iz blagovne znamke Unuo, odporni na vodo in sneg, bodo vaše potomce zaščitili tudi med najbolj divjo zimsko zabavo in bodo zaradi popolne proti snežne pregrade v hlačah ostali suhi. Visoko elastično pletilo se prilagodi postavi in poskrbi, da se ne ohladi. Prosti rez ne omejuje gibanja. Material je izdelan iz recikliranih PET steklenic.

Dostava Mimovrste
Unuo Avtomobilčki fantovske softshell hlače, nepodložene, modre, 86/92
3x

Unuo Avtomobilčki fantovske softshell hlače, nepodložene

19,95 €

Fantovske sofshell hlače za malčke znamke Unuo so rahlo tople in hkrati ne prepihajo. Skrbijo, da otroka ne premoči in dolgo časa rastejo skupaj z njim. Kroj je slim in tako primeren za vse postave.

Dostava Mimovrste
Unuo otroške softshell hlače za malčke s flis zasnovo, 80/86, črne

Unuo otroške softshell hlače za malčke s flis zasnovo

19,90 €
Novo

Softshell hlače za malčke znamke Unuo iz recikliranih steklenic PET. Visoko elastično pletilo se prilagodi postavi in​poskrbi, da se ne ohladi. Prosti rez ne omejuje gibanja. Material je prijetno topel, hkrati pa zahvaljujoč membrani zagotavlja, da se otroci ne potijo.

Dostava Mimovrste