Klein Bosch 5-nadstropna garaža
62,70 € 50,30 €

Zadnji kos!

Moderna garaža Bosch s črpalko in avto pralnico. Garaža ima 5 nadstropij. Je zelo stabilna, v pakiranju pa prejmete tudi 2 avtomobilčka. Igračka je prejela nagrado Novost leta 2012 za svojo kategorijo.

KidKraft Disney Cars 3 dirkalna steza Florida-64%
154,44 € 54,90 €

Odlična cena

Disney Cars 3 dirkanje z avtomobilom bo prav gotovo všeč prav vsakemu otroku. Otroci se bodo vozili kot Blisk McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm in drugi prijatelji na Golden pisti na Floridi. Ta okrogla dirkalna steza vsebuje 50 kosov, vključno s pokrajino, fotografijami, pokrajinami, znaki in avtomobili.

SIKU avtoservis World 5507
32,60 € 28,60 €

Zadnji kos!

Pogosto uporabljeni avtomobili potrebujejo redno vzdrževanje. Nov avtoservis z avtomobilsko delavnico, dvižno ploščadjo in tovornjakom. Vozila je mogoče premakniti na dvižno ploščad, kjer jih lahko dvignete in spuščate. Vrata delavnice se odpirajo in zapirajo. Obsežen komplet nalepk vam omogoča, da si mehaniki ustvarite lastno delavnico.

Woody garaža z dvigalom in dodatki
32,99 € 30,80 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Woody velika garaža z dvigalom, idealna za vse mlade navdušene voznike. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Komplet vsebuje 24 delov.

Woody Garaža z dvigalom in avtomobili SIKU
53,51 € 51,40 €

Zadnji kos!

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Garaža je odličen dodatek pri igranju z avtomobili. Ima vgrajeno ključavnico in funkcionalno dvigalo na zanki. Garažna oprema Woody je zdaj ** komplet 5ih** kakovostnih SIKU kovinskih ** avtomobilov **.

Hape raketa
105,81 € 78,30 €

Zadnji kos!

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Raketa omogoča vpogled v notranjost štirih nadstropij, kjer je vse kar astronavti potrebujejo za raziskovanje vesolja.

Klein Bosch garaža, 6 nadstopij-41%
88,49 € 51,90 €

Odlična cena

Super parkirna garaža po licenci Bosch. Šestnadstropna garaža je po montaži visoka 100 cm. Z vrha lahko avtomobili dirkajo tistega, ki pride prvi. V garaži je tudi steza za zankanje in skakanje. Garaža je opremljena tudi z dvigalom, pralno linijo. V kompletu sta dva avtomobila.

Klein garaža s 5 nadstropji Bosch
66,22 € 56,40 €

Otroška parkirna garaža Bosch je pomemben del prostora vsakega fanta Garaža s petimi nadstropji, je opremljena z dvigalom, vključuje pa tudi dva avtomobila. Garaža je osvetljena, zato se v temi sveti.

Wader Kid Cars 3D 2-nadstropna garaža, 4,6 m
22,40 €

Zadnji kos!

Barvita plastična garaža z odlično 4,6 metrov dolgo dirkalno progo. Uživajte v zabavi na progi in na koncu parkirajte svoje avtomobile v garaži. Raznobarvna garaža je izdelana iz varne plastike in bo odličen dodatek za vsako otroško sobo. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Lamps Garaža 2 nadstropji + avtomobili
13,20 € 10,90 €

Zadnji kos!

Plastična garaža z avtomobili je primerna vsem malim avtomobilistom. Dvonadstropna garaža vsebuje avtomobile na bencin, avtopralnico in igrače. Otroci lahko uporabljajo svoje avtomobile in se še bolj zabavajo.

Wader Kid Cars 3D 2-nadstropna garaža
16,50 €

Zadnji kos!

3D garaža Kid Cars znamke Wader je več kot le garaža. Mega garaža z 2 nadstropjema bo poskrbela za zaslužen počitek vseh vaših avtomobilov. Avtomobilčki se bodo počutili kot v termah. Barvita plastična garaža se bo ujemala v vsako otroško sobo.

DOLU štiridelna plastična garaža
39,57 € 32,90 €

Zadnji kos!

Čudovita štiridelna garaža z dvigalom, več etažami, pomivalnim strojem, črpalkami, cesto vsebuje tudi 2 plastična avtomobila (rdečega in modrega). Vsako nadstropje je oštevilčeno in vozilo se lahko dvigne v vsako nadstropje. V kompletu so tudi prometni znaki.

Dickie reševalna postaja SOS
23,36 € 19,10 €

Zadnji kos!

Reševalna postaja za vse fante, ki želijo nekega dne postati varuhi reda ali reševalni delavci. Postaja je opremljena s zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vključuje policijo in gasilsko vozilo.

SIKU World garaže s parkiriščem in avtom
22,03 € 19,30 €

Optimalno in varno shranjevanje modelov Siku v vaši sobi. Komplet je sestavljen iz treh garaž, 2 ploščama kot parkirišče in Wiesmann MF 5 kabriolet v posebni barvi. Razširite vaš svet Siku World.

SIKU Gozdarski komplet World 5605
39,66 € 34,70 €

Zadnji kos!

Traktor John Deere z vitlom in žerjavom sta del gozdarskega kompleta. Tega kompleta vaš fant zagotovo ne bo želel zamuditi! V kompletu se nahajata dve osnovni plošči in 5 dreves z različnimi višinami.

Klein Hot Wheels zbirateljski kovček
19,60 €

Kovček za avtomobilčke znane franšize Hot Wheels je odlično darilo za vsakega majhnega dirkača. Ne glede na to, ali se avtomobilčki vozijo po sobi ali jih ima fantek le pri sebi na poti, jih je v ta kovček hitro in enostavno zložiti. Vanj lahko pospravite 50 avtomobilčkov.

Brio parkirna hiša
74,99 € 64 €

Zadnji kos!

Brio parkirna hiša je 1 – nadstropna ter se ponaša z večimi parkirišči. Avti se lahko v 1. nadstropje povzpnejo kar z dvigalom. Otrok se bo tako spoznaval s prometnimi predpisi. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.

SIKU World: gasilska postaja, 16-delni set
37,99 € 28,80 €

Zadnji kos!

Siku World gasilska postaja vsebuje gasilsko vozilo in gasilski tovornjak s prikolico in čolnom. Streha postaje ima pristajalno stezo za helikopter in smernike vetra. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

SIKU World: začetni set "City"
68,99 € 58,70 €

Zadnji kos!

Siku World začetni set „City“ vsebuje vse potrebno za ustvarjanje povsem svojega mesta. Vsebuje bencinsko postajo, prometne znake, drevesa in vozila. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Wader Kid Cars 3D gasilci
21,20 €

Zadnji kos!

Veliko gasilsko postajo bo vaš mali junak takoj vzljubil. In to takoj, ko pogasi požar. Proga je izdelana iz vzdržljive in zdravju neškodljive plastike. V pakiranje so vključeni tudi 3 manjši gasilski tovornjaki. Odlično za vsako otroško sobo.

Klein garaža s 5 nadstropji Bosch - Odprta embalaža-18%
66,22 € 53,68 €

Odprta embalaža

Otroška parkirna garaža Bosch je pomemben del prostora vsakega fanta Garaža s petimi nadstropji, je opremljena z dvigalom, vključuje pa tudi dva avtomobila. Garaža je osvetljena, zato se v temi sveti.

Woody velika gasilska postaja z dodatki
51,50 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Woody velika, zložljiva gasilska postaja s številnimi dodatki omogoča veliko različnih iger in zabave. Primerno za otroke od 3. leta starosti.

Plan Toys Parkirna garaža
49 €

Hitra vožnja z avtomobili se lahko začne! Na najvišjem nadstropju večnadstropnega parkirišča je tudi heliport. Črna zasnova te garaže je idealna za razvoj ustvarjalnosti, uporabite samo belo kredo. Otroci lahko barvajo več parkirnih mest, smerne puščice, delijo steze, številske kraje itd.

Dickie velika policijska baza
78 € 64,20 €

Velika prenosna policijska baza z atraktivnimi prvinami in bogatimi dodatki. V kompletu so tudi 4 avtomobili in helikopter. Bazo lahko enostavno zložite v en kos in prenašate s pomočjo ročaja. Postaja je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki.

Wader Kid Cars postaja za prestopanje, 5 m
26,30 €

Zdaj se lahko tudi otroci igrajo graditelje infrastrukture za transport. Postavite si veliko postajo za prestopanje Kid Cars znamke Wader. Komplet vsebuje veliko zavojev, križišč in nadvozov, kar omogoča gradnjo veličastne ceste, ki bo zagotovo prinesla veliko zabave v otroško sobo.

Hape Gasilska postaja
103,48 € 77,30 €

Ta trinadstropna lesena gasilska postaja je pripravljena za vse nujne primere!
Tu boste našli popolnoma opremljene prostore, jedilne prostore in spalnico. Na strehi je helikopter, s katerim lahko kadarkoli poletite. V pritličju je parkirano gasilsko vozilo. Gasilec lahko, s spustom po drogu, hitro doseže pritličje.