Najdeno: 69

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Smoby delavnica Cars 3 Bricolo Center
89,99 €

68,20 €

Smoby delavnica Cars 3 Bricolo Center vsebuje vse za odlično zabavo. Ima avtomobil, kar 94 dodatkov in tekmovalno pot. Primerno je za otroke od 3. leta starosti dalje.


Smoby komplet orodja na pasu Cars 3
19,99 €

14,70 €

Zadnji kos!

Smoby komplet orodja na pasu Cars 3 je izredno praktičen in bo poskrbel za odlično zabavo. Navdušil bo vse ljubitelje animiranega filma Cars 3.


Smoby Black&Decker mojsterska delavnica
63,99 €

55,80 €

Zadnji kos!

Delavniško stojalo Black & Decker z vsem potrebnim orodjem za prve mojstrske izzive.Vključuje različna orodja, kot so izvijači, kladiva, električni vrtalnik… ter vijake, matice, žeblje…


Klein Vrtna garnitura Bosch
24,99 €

22,90 €

Zadnji kos!

Vrtna garnitura Bosch vsebuje samokolnico, lopato, grablje in vrtne rokavice. Set je kot nalašč za male vrtnarje.


Smoby Voziček z priborom za čiščenje
43,80 €

Zadnji kos!

Komplet za čiščenje na priročnem vozičku vključuje Rowenta sesalnik s pravimi zvoki, metlo, smetišnico in čistila.


Smoby Black&Decker izvijač / vrtalnik
11,99 €

8,80 €

Zadnji kos!

SMOBY Black&Decker izvijač / vrtalnik je opremljen z mehanskimi funkcijami, ki poskrbijo za popolnoma doživeto igro. Vrtalniku so priloženi dodatni nastavek, vijaki in dve palici. Primerno za otroke stare od 3. leta naprej.


Smoby Black&Decker akumulatorski vijačnik / vrtalnik
17,99 €

13,10 €

SMOBY Black&Decker akumulatorski vijačnik / vrtalnik je opremljen z mehanskimi funkcijami, ki poskrbijo za popolnoma doživeto igro. Priložena ima dva vijaka. Primerno za otroke stare od 3. leta naprej.


EverEarth lesena delovna miza z orodjem, velika
45,99 €
44,10 €

Zabavna velika lesena delovna miza z orodjem, ki bo poskrbela, da bo vaš otrok na zabaven način razvijal svoje spretnosti in se z uporabo domišljije igral različne poklice.


Hape živila za rezanje
24,99 €

23,50 €

Komplet vsebuje igrače v obliki najosnovnejše hrane, ki jo je možno ’’prerezati’’ s priloženim nožem, saj je razdeljena na dva dela.


Smoby trgovina Supermarket, sivo zelena
85,93 €

62,40 €

Supermarket v novem barvnem dizajnu izgleda zelo resnično. Uporabite kalkulator s funkcijami, plačilni terminal, skener in mehansko tehtnico za tehtanje sanje in zelenjave. V kompletu je čitalec kartic, kovanci in bankovci ali kreditna kartica.


Unikatoy motorka (24062)
13,99 €

9,90 €

Zadnji kos!

Motorna žaga z zvokom in premikajočo se verigo.


Smoby Black&Decker izvijač / vrtalnik - Odprta embalaža-30%
11,99 €

8,36 €

Odprta embalaža

SMOBY Black&Decker izvijač / vrtalnik je opremljen z mehanskimi funkcijami, ki poskrbijo za popolnoma doživeto igro. Vrtalniku so priloženi dodatni nastavek, vijaki in dve palici. Primerno za otroke stare od 3. leta naprej.


Smoby Tefal parni likalnik
10,10 €

Tefal parni likalnik s pravimi svetlobnimi in zvočnimi efekti bo navdušil male pomočnice, ki rade pomagajo pri hišnih opravilih.


Smoby velika mojstrska delavnica Black&Decker
94,99 €

83,50 €

Delavniško stojalo Black & Decker z vsem potrebnim orodjem za prve mojstrske izzive. Vključuje različna orodja, kot so izvijači, kladiva, električni vrtalnik… ter vijake, matice, žeblje…


Woody avtobus z orodjem
25,99 €

22,60 €

Lesen avtobus je namenjen spoznavanju orodja in učenju mojstrskih del.


Faro voziček z orodjem Smrkci
28,99 €

16,80 €

Praktičen voziček z orodjem je zasnovan v motivu priljubljenih risanih junakov Smrkci. Opremljen je s praktičnim ročajem, kolesi in pokrovom. Set vsebuje orodje, ki je nujno potrebno za vsa hišna popravila.


Klein komplet z dodatki Bosch
17,99 €

14,80 €

Komplet vsebuje zaščitno opremo za mlade ustvarjalce z Boschovo licenco. Zaščitna oprema za igranje.


Lamps nabor orodij
8,90 €

Za ta sklop mehanskih pogonskih orodij v realističnem dizajnu bo hvaležen prav vsak majhen mojster. Obsega vrtalnik, brusilnik in žago izdelano iz visoko kakovostne plastike. Igranje z orodjem zamoti majhne otroke za dolge ure.


Smoby akumulatorski vrtalnik/izvijač
16,76 €

14,42 €

Vrtalnik/izvijač na baterije iz serije Mojster Miha. Komplet vsebuje 2 vijačna nastavka in 1 vrtalnik. Vrtalnik ima 2 stopnji hitrosti. Je idealno darilo za vsakega malega mojstra.


Smoby motorna žaga Mojster Miha
23,41 €

20,67 €

Motorna žaga na baterije iz risanke Mojster Miha za male drvarje. S pritiskom na gumb se veriga prične premikati kot pri pravi žagi. Vse skupaj spremljajo zvočni efekti.


Smoby orodja 3v1
23,41 €

20,67 €

Orodja 3v1 na baterije iz serije Mojster Miha. Ta igrača omogoča vrtanje, brušenje, rezanje ali vijačenje – vse to je seveda preprosto in varno za otroke. Vse skupaj spremljajo zvočni efekti.


Smoby otroška vrtna kosilca B&D
19,65 €

16,70 €

Otroška kosilnica je izdelana v sodobnem dizajnu Black & Decker in ima visoko kakovostno obdelavo in odlične lastnosti. S funkcijskim gumbom za zagon z zvokom daje občutek realne košnje, zato bodo vaši majhnji vrtnarji nad njo navdušeni.


Smoby trgovina Citymarket, sivo zelena
68,35 €

59,75 €

Trgovina v moderni barvni kombinaciji ima veliko igralnega prostora, nakupovalni voziček in blagajno s številnimi funkcijami. Blagajna ima predal za denar in pravi kalkulator z LCD zaslonom, mikrofon in bralnik črtne kode. Uro in znake lahko nastavite na odprto in zaprto.


Smoby trgovina Maximarket
97,66 €

85,93 €

Veliki supermarket ima elektronsko blagajno z denarjem, kalkulator s funkcijami in LCD zaslonom, mikrofon, kreditne kartice, skener črtne kode z zvokom in svetlobnimi efekti, tehtnico, hladilnik in nakupovalni voziček.


Teddies orodja v plastičnem kovčku, 12 kosov
14,68 €

13,52 €

Plastična orodja v kovčku za male mojstre. Komplet vsebuje 12 delov plastičnih orodij, ki so shranjeni v priročnem kovčku. Igra razvija motoriko in tehnično razumevanje otrok.


Wiky vrtalni stroj, 18 cm
8,47 €

Odlična kopija pravega vrtalnega stroja bo vašemu otroku zagotovila veliko zabave. Ne smete zamuditi tega odličnega vrtalnega stroja, ki se skoraj ne razlikuje od pravega. Če vaš sin želi biti tak kot očka, potem je ta vrtalni stroj prava izbira.


Wiky vrtalni stroj, 28 cm
8,47 €

Odlična kopija pravega vrtalnega stroja bo vašemu otroku zagotovila veliko zabave. Ne smete zamuditi tega odličnega vrtalnega stroja, ki se skoraj ne razlikuje od pravega. Če vaš sin želi biti tak kot očka, potem je ta vrtalni stroj prava izbira.


Androni Kosilnica

Androni Kosilnica

Ocena: 4,5
12,99 €

10,30 €

Otroška kosilnica ima obliko račje glave za pomoč pri košnji trave. Vanjo lahko nalijete vodo.


EverEarth lesena delovna miza z orodjem
27,99 €
26,90 €

Zabavna lesena delovna miza z orodjem, ki bo poskrbela, da bo vaš otrok na zabaven način razvijal svoje spretnosti in se z uporabo domišljije igral različne poklice.


Hape delovna miza
89,99 €

84,50 €

Lesena delovna miza z orodjem za nadobudne malčke, ki radi pomagajo pri opravilih.


Hape gradbeni set, osnovni
24,99 €

23,50 €

Sestavi stroje, živali in druge stvaritve z gradbenim setom.


Hape otroška lesena blagajna
36,99 €

34,40 €

Blagajna je primerne velikosti za majhne otroške rokice. Po tipkah s števili otroci pritiskajo kot da bi bili na pravi blagajni.


Klein gasilska čelada, rdeča
21,99 €

17,90 €

Vsak dober gasilec potrebuje dobro zaščitno čelado. Primerno za otroke od 3. let naprej.


Smoby delavnica Mojster Miha
23,41 €

20,67 €

Delovna miza z Mojstrom Mihom otrokom ponuja številna orodja. Fantje lahko merijo, režejo in vijačijo. K delovni mizi je priložen tudi gradbeni žerjav. Delovna miza je okrašena z logotipom Mojstra Miha, zaradi česar bo vsak malček izgledal kot pravi gradbeni mojster.


Smoby komplet orodij v torbici
14,81 €

12,86 €

Komplet je opremljen s praktično torbico za okoli pasu iz serije Mojster Miha za male mojstre. V kompletu boste našli vsa potrebna orodja. S torbico boste imeli vaša orodja vedno pri sebi zato jih boste lahko kadarkoli uporabili.


Teddies blagajna z dodatki
20,39 €

15,80 €

Elektronska blagajna v beli barvi je odličen dodatek v vsako otroško sobo. Otroci lahko preoblikujejo svojo sobo v trgovino. Uporabijo lahko blagajno s tehtnico, mikrofon in čitalec.


Lamps košarica s sočnim sadjem in zelenjavo
7,73 €

Velika količina hrane je shranjena v izjemno praktični nakupovalni košarici. Ob tem pripomočku bodo uživali vsi otroci, ki radi radi nakupujejo ali kuhajo. Odličen dodatek h katerikoli trgovini ali kuhinji.