Lean-toys Elekrični Avto na akumulator - LeanToys - 12V - Audi R8 - 4713 - Črna

Lean-toys Elekrični Avto na akumulator - LeanToys - 12V - Audi R8 - 4713 - Črna

Številka: 10257170
Partnerska prodaja
Rumeni Audi R8 za akumulatorOtroški model Audija R8 je značilno vozilo z dvema sedežema, brez fiksne strehe in športnim temperamentom.Velik Druga prednost avtomobila je značilna rumena barva karoserije , zaradi katere ga je težko zgrešiti na u Celoten opis
407,46 €
Vključno z DDV

Naroči pri partnerju

13.6. - 16.6. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MALI VRAGCI d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 10257170

Predstavitev

Rumeni Audi R8 za akumulatorOtroški model Audija R8 je značilno vozilo z dvema sedežema, brez fiksne strehe in športnim temperamentom.


Velik 


Druga prednost avtomobila je značilna rumena barva karoserije , zaradi katere ga je težko zgrešiti na ulici. Miniaturizirana različica Audija R8, pa tudi njegov dvojnik v polni velikosti, je bila opremljena s fantastičnimi žarometi z LED diodami , pa tudi z zatemnjenim vetrobranskim steklom ali masivno visoko rešetko.


Klasična, rdeča Športni model Audi za otroke ima v notranjosti komponente, ki jim omogočajo igranje pri hitrostih od 3 do 5 km/h , zahvaljujoč dvema 45W motorjema, kot tudi dvojni bateriji 2×6V4 , 5Ah . Še več, avto ima samodejni menjalnik s tremi prestavami, tako da si bo vsak mali voznik izbral pravo hitrost zase. Tehnični podatki, ki jih je treba upoštevati pri izbiri prvega vozila za otroka, so kratek čas polnjenja baterij - 8 ur, pa tudi relativno majhna teža avtomobila, ki znaša 18 kg Ti dejavniki naredijo Audi R8 za otroke jih lahko prevažate in vzamete s seboj, tako da se lahko otrok s svojim vozilom vozi tudi na počitnicah ali pri starih starših.

Predstavljeni Roadster Audi R8 pod svojim športnim pokrovom skriva številne ugodnosti, ki povečujejo varnost in udobje vsakega otroka. V notranjosti vozila je mehak kavč, povezan z trebušnim pasom . Izdelana je iz ekološkega usnja, okrašena s stilizirano prešito. Za konec smo pustili nekaj, kar bo vsako potovanje s črnim modelom Audi R8 naredilo fantastično izkušnjo – v notranjosti avtomobila je FM radio, ki ga je mogoče enostavno povezati z MP3 predvajalnikom ali USB ključkom.

Otroška različica vozila na baterijski pogon je označena s certifikatom CE , kar je jamstvo za izpolnjevanje zahtev direktiv „novega pristopa“ Evropske unije. Vsi elementi, ki sestavljajo konstrukcijo avtomobila, so izdelani iz certificiranih, predvsem pa varnih in brez ostrih koncev materialov, kar zagotavlja trdnost in vzdržljivost igrače. Miniaturizirana različica Audija R8 je nameščena na EVA kolesa , ki so izdelana iz posebej izbrane plastike – omogočajo vožnjo ne le po ravnih in ravnih površinah.


Po priporočilih proizvajalca je akumulator Audi R8 po originalni licenci koncerna namenjen vsem otrokom, starejšim od 3 let. Če pa se vaš otrok navdušuje nad avtomobili že od prvih let njegovega življenja, mu lahko zagotovite veselo in varno zabavo z upravljanjem vozila s priloženim 2,4G daljinskim upravljalnikom .Dimenzije vozilo: 123 × 71 x 49 cm


Teža vozila: 18 kg


Dimenzije paketa: 123 × 63 × 35 cm


Teža z embalažo:


22 kg
Motor: 2×45W
Baterija: 2×6V7Ah
Menjalnik: 2 prestavi (naprej / nazaj), 3 načini hitrosti (počasen, normalen, hiter)
Dimenzije: 123 × 71 × 49 cm
maks. Hitrost: 3–5km/h
Teža praznega vozila: 18 kg
maks. Nosilnost: 30 kg
Čas polnjenja: 8 ur
Trajanje uporabe: do 1 ure – odvisno od načina uporabe in teže na vozilu
Zavora: avtomatska ob sprostitvi plina, zasilna zavora iz RC
OPREMA
Varnostni pasovi: ✓
Odprta vrata: ✓
Tipke: ✕
Sedež: Eko usnje
Kolesa: EVA
Daljinski upravljalnik: 2.4G, izbira 3 hitrostnih načinov (počasen, normalen, hiter)
Luči: žarometi, LED diode na armaturni plošči
Avdio: USB, MP3 AUX, gumbi za melodijo na volanu