PINOKIO fantovska jopica Funny Dog
6,57 €

Zadnji kos!

Fantovska jopica iz kolekcije Funny Dog v beli barvi. Jopica z dolgimi rokavi se zapenja s patentom na sprednji strani. Prijeten bombaž za dnevno nošenje.

PINOKIO otroška jopa Happy Llama
7,51 €

Otroška jopa iz kolekcije Happy Llama je primerna za dojenčka in malčka. Bela jopa z dolgimi rokavi se enostavno oblači zahvaljujoč zapenjanju na sprednji strani. Zaradi prijetnega bombažnega materiala, je jopa idealna za nošenje in se prilega vsakemu modnemu slogu.

Carodel dekliška majica
15,55 €

Čudovita, udobna jopa za vsakodnevno uporabo. To čudovito jopo si želi vsaka deklica.

Garnamama Christmas otroški pulover
11,10 €

Otroški pulover ima živahen zimski motiv. Ima tudi kontrastne črtaste dolge rokave. Pri vratu in zapestju so elastične manšete. Garnamama Christmas otroški pulover je narejen iz udobnega 100 % bombaža.

Garnamama dekliški pulover
11,60 €

Dekliški pulover ima kontrastne rokave in spodnji del. Na sredini ima značilen odtis. Dekliški pulover Garnamama je narejen iz udobnega 100 % bombaža. Lahko se nosi v vrtcu, šoli ali v prostem času.

Garnamama Happy Monster dekliški pulover
12,60 €

Dekliški pulover z dolgimi rokavi je opremljena z izrazitim in veselim potiskom dinozavra. Na rokavih so elastične manšete. Garnamama Happy Monster dekliški pulover je narejen iz udobnega 100 % bombaža.