Garnamama dekliška majica
14,72 €

Zadnji kos!

Kdo nebi imel rad samoroga? Kaj pa če ga imaš na majici? Ta majica ni le lepa, ampak predvsem udobna in dobro ukrojena.


Garnamama fantovska majica
15,35 €

Zadnji kos!

Fantovska majica z dinozavrom v rdeči barvi je odlična izbira za vsakodnevno nošenje. Izdelana je iz prijetnega bombažnega materiala s primesmi elastana. Majico krasi velik zelen dinozaver z napisom Hello Dude.


Garnamama otroška majica
13,42 €

Zadnji kos!

Otroška majica v oranžni barvi je odlična izbira za vsakodnevno nošenje. Izdelana je iz prijetnega bombažnega materiala s primesmi elastana. Majico krasi velik napis Happy Monster v barvitem slogu.


Carodel dekliška majica
11,28 €

Zadnji kos!

Majica je stilsko dovršena in bo prav gotovo všeč vašemu dekletu. Izdelana je iz prijetnega bombažnega materiala s primesmi elastana.


Garnamama fantovska majica
14,58 €
14,30 €

Zadnji kos!

Ko je zunaj lepo vreme, je pravi čas za to čudovito jopo s prijetnim potiskom. Zaradi elastične pletenine ima športni videz.


Garnamama fantovska majica
16,66 €

Zadnji kos!

Za vse najmanjše je ta majica prava izbira, saj jih bo navdušila že ob prvem pogledu. Zagotavlja udobje skozi ves dan uporabe.


PINOKIO otroška jopa Happy Llama
7,51 €

Otroška jopa iz kolekcije Happy Llama je primerna za dojenčka in malčka. Bela jopa z dolgimi rokavi se enostavno oblači zahvaljujoč zapenjanju na sprednji strani. Zaradi prijetnega bombažnega materiala, je jopa idealna za nošenje in se prilega vsakemu modnemu slogu.


MMDadak fantovska jopa Geotrupes
12,04 €

Naj se vaš mali raziskovalec uči in igra z naravo. Jopa z motivom hroščev bo vašega fanta naučila ljubezni do narave.


PINOKIO fantovska jopica Funny Dog
6,57 €

Fantovska jopica iz kolekcije Funny Dog v beli barvi. Jopica z dolgimi rokavi se zapenja s patentom na sprednji strani. Prijeten bombaž za dnevno nošenje.


Blue Seven dekliška majica
13,92 €

Da vaša princesa ne bo imela nobenih skrbi, ampak samo sladko življenje, ji bo prišel prav ta čudovit sladek pulover z zadrgo


Hatley dekliška flis jopica
35,81 €

Čudovita dekliška jopica z motivom srčkov, v kateri bo vaši deklici toplo in udobno pri katerikoli aktivnosti. Jopica je narejena iz udobnega in toplega flisa.


Garnamama dekliška majica
13,55 €

Vsaka mala princesa se včasih želi urediti, za to priložnost pa potrebujemo toplo in prijetno majico. Zagotavlja udobje skozi ves dan uporabe.


PINOKIO otroška jopa Happy Llama
25,19 €

Otroška jopa z ušesi v modri zasnovi iz kolekcije Happy Llama bo ustrezala vsakemu otroku. Narejen je iz udobnega materiala in s tem zagotavlja udobje skozi ves dan.


Blue Seven fantovska majica
12,01 €
11,62 €

Odlična majica za male fante. Majica je izdelana iz prijetnega bombažnega materiala, ima okrogel vratni izrez in manšete na rokavih.


MMDadak jopica Dogs
10,15 €

Fantovska jopa v rumeno sivi zasnovi iz kolekcije Dogs bo v trenutku navdušila vašega fanta.


PINOKIO fantovska majica Big Dream
7,74 €

Fantovska majica v modri barvi blagovne znamke Big Dream. Narejena je iz bombažnega materiala s primesmi elastana. Primerna je za vsakodnevno nošenje v mesto in k babici.


Blue Seven fantovska majica
12,83 €

12,05 €

Odlična majica z dolgimi rokavi bo navdušila vašega fanta. Odlikujeta jo topli material in 2 praktična žepa.


Blue Seven fantovska majica
13,55 €

Za hladne dni izberite majico blagovne znamke Blue Seven. Dolg rokav, bombažna tkanina in kapuca poskrbijo za prijetno toplino pri vašem otroku, kjerkoli boste.


Cangurino dekliška jopa
16,10 €

Dekliška jopa znamke Cangurino s potiskom in kapuco v čudoviti rožnati barvi, idealna za prosti čas in šolo.


Garnamama dekliška majica
13,42 €

Dekliška majica z dinozavrom v beli barvi je odlična izbira za vsakodnevno nošenje. Izdelana je iz prijetnega bombažnega materiala s primesmi elastana. Majico krasi velik dinozaver v roza barvi in napis Dino.


Gelati dekliška majica z motivom srca
15,35 €

14,19 €

Čudovita majica v svetlo rdeči barvi, v katero se bo vaša deklica zaljubila. Narejena je iz udobnega bombažnega materiala z elastanom. Na sprednji strani je veliko belo srce in napis Wild At Heart.


Hatley fantovska obojestranska jopica
36,19 €

fantovska obojestranska jopica v sivo-črni barvi. Jopica je narejena iz prijetnega iz toplega flisa, ki vašemu malemu fantu nudi toploto in udobje pri kakršnihkoli aktivnostih. Popolna izbira za vsakega malega pustolovca.


Minoti fantovska majica
18,81 €

Fantovska jopica s kapuco v sivi barvi. Fantovska jopica je izdelana iz materiala, ki je udoben in prijeten na dotik. Primerna je za vsakodnevno nošenje v mestu ali v naravi.


MMDadak dekliška jopa Mucka
10,15 €

Simpatična in udobna dekliška jopica v roza izvedbi, odlikuje jo udobni material, kapuca in motiv mucke na sprednji strani.


PINOKIO fantovska jopica Funny Dog
15,51 €

Fantovska jopica iz kolekcije Funny Dog v sivi barvi. Prijeten bombaž za dnevno nošenje. Jopica ima praktične žepe in se zapira z zadrgo.


Blue Seven dekliška majica z lenivcem
17,99 €

Čudovita majica z dolgimi rokavi in simpatičnem motivom bo navdušila vsako deklico. Zahvaljujoč bombažnemu materialu in popolnemu kroju zagotavlja udobje.


Blue Seven fantovska jopica s kapuco
25,99 €

Čudovita in udobna fantovska jopa s črtami bo prav gotovo ustrezala vašemu otroku. Praktična obdelava z dodelano zadrgo in z žepi.


Blue Seven fantovska majica
14,99 €

Lepa in udobna fantovska jopica s potovalnim motivom. Dodelana jopica, v kateri se lahko vaš otrok odpravi na svojo prvo pot.


Carodel dekliška majica
15,55 €

Čudovita, udobna jopa za vsakodnevno uporabo. To čudovito jopo si želi vsaka deklica.


Dirkje dekliška majica Enjoy
17,02 €
16,25 €

Čudovita dekliška majica v sivi barvi z rokavi v cvetnem motivu bo ustrezala vsaki mali princeski.


Dirkje fantovska majica
13,24 €

Prijetna in topla majica z dolgimi rokavi za vašega pobalina. Majico bo mali vzljubil takoj, saj je ravno pravšnja za prost čas, v družbo in igro tudi v hladnejšem vremenu.


Hatley deška jopa iz flisa
35,81 €

Čudovita jopica z motivom medveda, v kateri bo vašemu fantu toplo in udobno pri katerikoli aktivnosti. Jopica je narejena iz udobnega in toplega flisa.