Attitude mineralna krema za sončenje (SPF 30), 100 %,150 g

Znamka: Attitude Naša številka: 1346819

Attitude mineralna krema za sončenje (SPF 30), 100 %,150 g

100% naravna mineralna krema ATTITUDE za sončenje, vsebuje samo varne sestavine. Krema je ponuja ravnotežje med varnostjo proizvoda in njegovo funkcionalnostjo, sestavine so mineralnega in rastlinskega izvora ter so biološko razgradljive. Z naravnim tropskim vonjem. Celoten opis

19.9

26,90 €
19,90 €
-26%

Naša številka: 1346819

Predstavitev

Opis artikla

Krema na koži ustvari svetel sloj, ki učinkovito ščiti pred sevanjem UVA in UVB. Koža je tako primerno zaščitena pred negativnimi učinki sončne svetlobe, brez stika s škodljivimi snovmi ali kemikalijami, ki jih pogosto vsebuje zaščita pred soncem. To bo zagotovilo najvarnejšo oskrbo, kadar boste izpostavljeni soncu. Aktivna snov sestavlja cinkov oksid brez nanodelcev. „Brez nanodelcev“ – to pomeni, da molekule niso tako majhne, da bi lahko prodrle v krvni obtok. Cinkov oksid je boljši od titanovega dioksida, ki se pogosto uporablja v mineralnih kremah – titanov dioksid je večinoma z nanodelci in hkrati ne varuje povsem tako UVA kot UVB. Krema je enostavna za nanašanje in ne pušča belega filma – ponaša se z dodelanimi lastnostmi. 100 % reciklirana embalaža, ki prihaja v lepem kartonskem pakiranju. Odsotnost škodljivih snovi preizkuša neodvisni laboratorij. Ima certifikat EcoLogo, ki potrjuje prijaznost do okolja. Več o tem certifikatu. Prav tako nosi certifikat EWG („Delovna skupina za okolje“), ki promaga ljudem izbrati le zdrave, varne in okolju prijazne izdelke. Serija ATTITUDE je dobila najvišjo oceno te neprofitne organizacije. Več o tem certifikatu. Nobeden izdelek ATTITUDE niso preizkušen na živalih. ATTITUDE je član programa PETA (Ljudje za etično obravnavo živali), največje neprofitne organizacije za pravice živali na svetu. 100 % obnovljivi viri energije se uporabljajo za proizvodnjo izdelkov ATTITUDE.

Uporaba: Priporočljivo je, da se namažete 15 minut preden se odpravite na sonce ter nato nanašanje ponovite vsaki 2 uri. 40 minut po kopanju/namakanju v vodi, kremo ponovno namažete. Proizvajalec opozarja, da krema ni primerna za otroke, mlajše od 6 mesecev, ker ti otroki ne bi smeli biti izpostavljeni sončnemu sevanju.

Pri izdelkih ATTITUDE boste našli samo brezskrbne sestavine („worry-free ingredients"), brez kompromisov.

Več o zaščiti pred soncem, blagovni znamki ATTITUDE, njeni filozofiji in vrednotah.

Pakiranje: 150 g. Država izvora: Kanada.

Sestava (v angleščini): Aktivna / medicinska sestavina: Cinkov oksid (20 %). Neaktivne ali nemedicinske sestavine: Aqua, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, cetearyl glucoside, glyceryl isostearate, glyceryl stearate, C10–18 triglycerides, glycerin, polyhydroxystearic acid, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, xanthan gum, sodium gluconate.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta kozmetike Zaščita pred soncem
Tip kozmetike zaščita pred soncem